bı kv. sorunu daha...

Ne meraklılar bu insanlar koloni halinde yaşamaya yaaa ben yaşlı olsam insan istemem etrafimda resmen boş kalabalık olmaz de vallahi yanıma sokulamazsın önce bunu düşün de çocuk fikri de bitsin aklından çıkar de ne tehdit varsa de yoksa çok aglarsin

bizimkilerde ilkte eşimle kardeslerinin odasını boşaltıp bize yatakk odası yapcaktılar :KK53:
kabul etmeyince de saygısız gelin oldum ama sonucta kendi evimdeyim (ne kadar sık görüşsekte bnm bi evim var)

Kesin bir dille söyleyeceksin. İma etmeden direkt yüzlerine tak tak tak. Çok saçma insanlar. Nefret ederim böyle sülük gibi evli çocuğunun peşinden ayrilmayanlara.
Eşin de onların tarafında olursa yine de geri adım atma. Sen onların hizmetçisi olacaksın ve hep kavgalar olacak birlikte yasarsaniz.

çok sinirliyim içim içimi yiyiyo konuya gıreyım dırek. şuan oturdugumuz ev kıra dun aksam kayınpederım 3+1 ev buluruz dedı. yanı k.v ve k.p bızımle beraber yaşamak istiyo. Bundan nasıl vazgecirebılırım nasıl bı yol ızlemelıyım. hıkırlerınızı ıhtıyacım var :KK61:
kabul etmeyeceksin bu kadar basit millet uzay çağını yakalamaya çalışıyor biz daha şu kaynanayla oturmamayı halledemedik

Esinle pesin pesin konus
Ben istemiyorum benim rizam olmadan kabul edersen
Yarin bana evi tuttuk derlerse
Ben yokum gider ailenle yasarsin de
Cesaret edebilecegini sanmiyorum bu lafin uzerine

Tavrınızı net bir şekilde koyacaksınız. Ben evlenirken düğüne 1 ay vardı hala ev bulamamıştık, kayınvalidem düğüne kadar bulamazsak birkaç ay benimle oturursun artık yapacak bir şey yok dedi. Bende yapacak bir şey var sizinle oturmak gibi bir niyetim yok ya 1 ay içinde ev bulunur ya da düğün tarihi ertelenir dedim.

Sen kararlı bir duruş sergileyeceksin burda. Öyle inatçı ve kesin bir dille konuşmalısınki eşin annesinin sözünü dinleyemesin. Gerekirse evde eşine cıngar çıkar yine de izin verme.

Durup dururken mi bunu dediler. İlginç valla koloni gibi 3+1 evde insan sıkılır. Gelen giden falan. Onlara söyleyemezsen eşine söyle istemediğini.

ıhıtıyacları yok hıc bıseye ıkısıde genc calısıyolar. düşündütçe cılıdırıyorum yaa cocuk dusunuyoduk ama onu bıle erteliycem uzun bı sure daha bu konu yuzunden :KK43:
Canım eşinle konuştuğun gibi hep beraber otururken kırmadan, güzelce kendini ifade et.Ev ev üstüne olmaz de,sizin de bizimde gidecek kapımız olsun de.Gülerek ,şakalaşır gibi...
ama net ol

Bakima ihtiyaclari yoksa (yani yasli degiller,hastalik ta söz konusu degil) ne sebeble sizinle ayni evde oturmak istiyorlar ki?

çok sinirliyim içim içimi yiyiyo konuya gıreyım dırek. şuan oturdugumuz ev kıra dun aksam kayınpederım 3+1 ev buluruz dedı. yanı k.v ve k.p bızımle beraber yaşamak istiyo. Bundan nasıl vazgecirebılırım nasıl bı yol ızlemelıyım. hıkırlerınızı ıhtıyacım var :KK61:
hayırlı olsunnnnnnn

Ya bu erkek tarafında ki beraber yaşama isteğidir gidiyor anlamadım gitti..
Ele bakıma muhtaç değilsen ne diye beraber yaşamak istiyorsun..
Kesinlikle kabul etmeyin, yoksa hayatınızın hatasını yaparsınız..

Ne kadar enteresan insanlar ne işiniz var evlendirmişsiniz işte çocuğunuzu gidin görün arada yeter. Hey allahım. Taviz vermeyin bu devirde aynı evde yaşamak nedir?? Allah kolaylık versin.

Sakın kabul etme !!! Beniim 16 senem geçti halende beraberim .. Gençken ayıramadık evi gücüm yetmedi şimdide yaşlılar vicdanım el vermiyor .. Ama özel hayat diye bişey olmuyor gerçekten ev üstüne ev olmuyor canım ... Sakın yapma şimdiki aklım olsa ben asla kabul etmezdim... Gerekirse hiç evlenmezdim yani ..

İstemiyorum diyeceksin

Acikca soyle ileride kotu durumlar yasayip mutsuz olacaginiza simdiden siniri belirleyin. Esinle de bunu kirmadan acikca konus

Back
X