Bi laf atarsanız sevinirim...

Hafzhanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
88
52
3
30
Arkadaşlar nişanlıyım. Elhamdülillah bi sıkıntımız yok. Birbirimizi de çok seviyoruz. Ancak bi kaç gündür nişanlım resmen depresyonda. Zaten bunu bana açıkça da söyledi. "Bu aralar kafam iyi değil. Seni kırcak birşey söylersem bakma bana. Üzülme. Bu aralar üstüme gelme çok soru sorma bana olur mu hayatım" diye açıkça dile getirdi. Evet idare ediyorum. Ama nasıl davranmam gerek ne söylemem gerek bilmiyorum. Ben çok meraklı bi insanım. O yüzden çok sorarım herşeyi. Sıkılmaz cevap verir her zaman. Bazen sorularım hoşuna gider hatta. Muhabbetimiz neşe dolar. Çok konuşmamam gerekiyor bu aralar. Bunun bi yolu var mı nolur bi deyiverin sevabınaa :KK64::KK42:

Çok konuşmamanın yolu çok konuşmamaktır. Aklınıza gelen her saniye aramayın. Telefonu elinize aldıktan sonra sakince bırakın :)

Çok aydınlattın tatlım sağol ama olmuyo malesef. Telefonu alınca mesaj atmadan duramıyorumm o_O

Dur atayim hemen bir laf:KK70:
Cok soru sormadan kasti belki noldu neden boylesin sıkıntı ne neye uzuldun vs gibi sorulardir.

Tam olarak neden depresyona girdigini sordunuz mu? Yani suan mesele sadece cok konusmanizi durdurmaniz mi? Boyle depresyondan cikilmaz. Iki sevgili rolunden cikip iki arkadas gibi konusmalisiniz bence.

Çok aydınlattın tatlım sağol ama olmuyo malesef. Telefonu alınca mesaj atmadan duramıyorumm o_O
Yani ne diyebiliriz ki bu sizin içinizden gelen bir şey. Sizi tutacak olanda sizsiniz. Yakın arkadaşınız varsa ona sarın bir sure :) yada mesaj yazın nişanlınıza ama atmayın :) bunun dışında da kendinizi tutmaktan başka çözüm yok. Telefonu yakınınızda tutmayın başka şeylerle zaman geçirin

Dur atayim hemen bir laf:KK70:
Cok soru sormadan kasti belki noldu neden boylesin sıkıntı ne neye uzuldun vs gibi sorulardir.

Yok neyi olduğunu biliyorum da ne zaman düzelceksin takma niye takıyosun falan deyince kızıyo sorma diyo

Ben genelde kokusunu tıkıyorum. O yüzden zaten bunlar hep :) uzak olduğumuz için çorabını bulamıyorumm :KK53:
anladımmmm ben hep kendi coraplarımı bırının agzına tıkıyorum bidaha konuşamıyo demekki benimkiler cok pis kokuyo:eek::KK53:

Tam olarak neden depresyona girdigini sordunuz mu? Yani suan mesele sadece cok konusmanizi durdurmaniz mi? Boyle depresyondan cikilmaz. Iki sevgili rolunden cikip iki arkadas gibi konusmalisiniz bence.
Canım sorununu biliyorum. Ama bu sıkıntılı durumunda bide benim sıkmamam lazım. Kendimi nasıl frenleyebilirim onun cevabını arıyorum :)

E bunun için size kimse bir şey öneremez ki
Yani yapacak tek şey konuşmamak onu da yazmışlar zaten
Kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın

anladımmmm ben hep kendi coraplarımı bırının agzına tıkıyorum bidaha konuşamıyo demekki benimkiler cok pis kokuyo:eek::KK53:

Bilemicemm :) ama zaten nişanlım diye demiyorum bi çok kadından daha temizdir. Ki günde iki çorap değiştirir. :KK53:

ooooo hadi gene ıyısın sen bu adamı evlenınce ay bu cok yılısık dıye yataktan atıp kahve içmeye starbucksa gitmezsın:KK53:

Back
X