En gicik oldugum erkek modeli sinirliyim/kafam bozuk/kizginim suan soru sorma. Niye ya neden sormuyormussunuz ? Adami depresyona itecek kadar onemli bir olay var ortada ve sizde dis kapinin mandali gibi soru sormadan sessizce oturup rolmu yapacaksiniz ? Ha bide oncede diyince kolay mi affediliyor acaba seni kirarsam kusura bakma demesi nedir tehdit gibi. Nisanlinizsa bilmeye hakkiniz var bence nedir bu tripler yaaa, kesin ailesiyle alakalidir ve henuz tamamen ailenin icine girmediginiz icinde size kotu yonlerini gostermemek adina soylemiyordur. Bende iyice psikopat teoriler urettim kafamda ya neyse

. Allah sabir versin, benim esimde bu model kizdigi kisi eger aileden falan degilse hemen derdini acar ben sordugumda soyler bende zaten yumusak yumusak sorarim hani sinirli oldugunu bildigim icin ama kizdigi sorun yasadigi kisi ailesinden yakin cevresinden ise demek istemez sanki acigini verdigini falan dusunur bende hemen anlarim ve cok kizarim ama eninde sonunda soyletirim. Yok oyle ben kizginim atarliyim bana dokunma havalari sokmez yani. Sonucta bizde figuran degiliz hayatinda dimi, esiyiz/nisanlisiyiz/sevgilisiyiz herneyse. Ben zaten sabirlida degilimdir kabul edemem yani. Basta cok tartistik bundan dolayi ama zamanla degismeye basladi esimin bu huyu %100 olmasada

.