https://www.kadinlarkulubu.com/konu/gebelik-testi-once-pozitif-sonra-negatif.1211723/
Merhaba hanımlar.Ben adete 5 gün kala predictor yaptım çoook silik bir çizgi çıktı şüphelendim ve normal test aldım ertesi gün adetime 4 gün kala sabah ilk idrarla yaptım pozitif çıktı direk.Ertesi gün yaptım 3 gün kala negatif.Dün yaptım yani 2 gün kala direk bariz pozitif fotoyu ekleyeceğim.Ama bu sabah yaptığım 2 test negatif.Hiç anlamadım ne olduğunu? Bu ne şimdi? Adet günüm yarın.Hiç gecikmez,gecikirse zaten pazartesi kan vermeye gidicem ama merak ediyorum bu yaşadığım ne yani? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı???
Merhaba hanımlar.Ben adete 5 gün kala predictor yaptım çoook silik bir çizgi çıktı şüphelendim ve normal test aldım ertesi gün adetime 4 gün kala sabah ilk idrarla yaptım pozitif çıktı direk.Ertesi gün yaptım 3 gün kala negatif.Dün yaptım yani 2 gün kala direk bariz pozitif fotoyu ekleyeceğim.Ama bu sabah yaptığım 2 test negatif.Hiç anlamadım ne olduğunu? Bu ne şimdi? Adet günüm yarın.Hiç gecikmez,gecikirse zaten pazartesi kan vermeye gidicem ama merak ediyorum bu yaşadığım ne yani? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı???
Eklentiler

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-09-2021
Hamileliğimin 15. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 180 gün kaldı.
Bebeğiniz artık rahim dışında yaşama hazırlık için nefes alma, yutma, emme gibi hazırlık hareketleri yapıyor. Amniyotik sıvı bebeğin sindirim sistemi tarafından yutulur ve işlenir. Bu işlem bebeğin doğumdan sonra aldığı gıdaları işlemesi için yapılan bir hazırlık işlemidir. Diğer kültürlerde doğum : Maya geleneğine göre doğum yapan kadın, doğumdan sonra 20 gün boyunca bebeği kucağunda olduğu halde uyur ve 20 gün sonra normal aktivitelerine başlayana kadar kesinlikle bebeğinden ayrılmaz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 74 gr. - Yaklaşık boyu : 87 mm. (Baştan Popoya)