yok canım yaa ne saçmasıı bence senin değerinii bilmiyor benkii hasta olcam sevgilim normal şartta saat başı arayan biri bide dün yanii aramaması!!!sen kendinin değerini bil bırak o senin peşinden koşup odaha çok değer versin ki seven insanda odun olmaz inan bana!!
arkadaşlar ben bir şey anladım bunu sizinlede paylaşıyım da bari siz bir an önce zarardan dönün
"odunlar yontulmak içindir sevilmek ve çıkılmak için değil" ama biz dinlemiyoruz.alıyoruz bıçağı yontcaz diye onları yontmaya çalışırkene kendimizi kesip parçalıyoruz sonra da kızıyoruz..odunları bırakalım kampanyası başlatsam katılır mısınız ?
ya o kadar üzgünüm ki bu çocuk böle değildi şimdide tartışmayalım aşkım sordum ya uyandığımda yazmış :'(
ama aşkım evdesin dinleniyosun biliyorum bunu yazmışayıııııı
dün çok hastaydım kızlar başımı kaldıramadm babam tıp merkezine götürdü ilaç aldım anca anca kendime geldimsevgilim olcak odunda biliyo ama bugün bi günaydın msjı attı napıosun dedi o kadar... az önce msj atym napıoyn aşkım diye dışarda playstation oynuomuş geç msj attı bende hastayım bi kere bile nasıl olduğumu sormadın dedim naptığımı söledim ya ii tamam naptım ben şimdi falan diyo..ya neden bu kadar odun ya yoksa ben mi hasta olduğumdan duygusalım
beni merak etmiyon mu dedim sen kızmaya yer arıyosun dedi :'(
şu an ilgisiz gibi duruyor önceden böyle değildi demişsin belki bi sıkıntısı vardır.ayrıca oyuna dalmasıda bence depresyonun bi belirtisi:))fazla üstüne gitme çokta kendini yıpratma sonuçta evli değilsiniz nişanlı değilsiniz.bir erkeğin üstüne o kadar düşülmez.bırak eskisi gibi o senin üstüne düşsün nasılsa eskidende sen onun üstüne düşmüyordun
Ben de kocama öküz derdim
Bu ne Allah aşkına?
Yaşı kaç bu adamın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?