Canım üzgünüm ama ben bu konuda tecrübeliyim yani bi odunla çıkma konusunda ve şükrler olsun ki bitti..sonradan anlıyosun nelere razı olduğunu..sana gereken değeri vermiyor..bunu göre ver elini ateşe sok gelecekte çok geç olacak.
durduk yere neden moral bozuyosun yazmış ne diyim ya ben bu ayıya
insan sevdiğini merak etmez mi hiç umrunda değilim gibi bi sürü mesaj attım ya sordum ya daha kaç saat oldu ki yazmış saat 3 gibi konuşmuştuk illa beynimi yiyeceksin yazmış
iyiyim demiştin ya yazmış ama ben ona hiç iyiyim demedim ne oluyo ya benim aşık olduğum adam bu mu yaşimdide mesaj attı insanda kafa mı bırakıyon acısını benden çıkaarıyon yazmış
senin sevgili hem suçlu hem güçlü üzülme ama kıymetını hıç bilmiyorbence soğuk davran üstüüne düşme bakalım ne yapacak.ben hasta olduğumda sevgilim etrafımda fır döner uzaktaysak sürekli arar nasıl oldun der hep merak eder üzülür ve belli eder.hadı senın adam belli edemiyor dıyelım ama en azından merak etmesı gerekir...
senin bu durumu bian evvel toplaman lazım şeker.bol bol dua et.taktik geliştir seviyosan.mesela sesin toparlamadan telde görüşme.çok acele konuşma bekleyerek konuş.çokta önemli değil tatlım bu konu birde bak daha neler göreceksin.erkeksiz ayakta durmayı öğren bir kere ikincisi erkeklerden çok fazla birrşey bekleme üçüncüsü erkekler büyümeyen bir çocuktur.sen istiyorsan elinde tutarsın sen istemesen erkek için bu gün varsın yarın yerin dolar.
ayy tatlım yaa tecrübe acılardan oluşur derler kii çok doğru insan yaşarken anlayamıyor acı çektiriyor zorla kendinee nedense hep biz acı çekiyorz biz çok uğraşıyorz kimseye zorla ilgiyi ince düşünceyi öğretemeyz zamanla düzelir diyede bişey olmuyor!!!herzman ilgiili olsa budefa sen bunalırsın ama butür zmanlarda herzmankinden daha çok önemsenmek istiyoruz seninkii hem ilgisiz kalıp hemde üstüne haklı çıkmaya çalışmış sonra bide bunalttın falan çok yanlışş!!!
:))yerim ben seni yaa..siz daha çocuksunuz.hiç birşey yazma yoksa kavga büyüyecek ve istemediğin geri döndüremediğin sonuçlar çıkacak ve sende onu geri döndürmek için sende olan ne varsa hepsini geri getşirme uğruna feda edeceksin güçsüz görünecek ve battıkça batacaksın.şimdi ben buraya ne yazsam sen gene ona mesaj atacaksın:))almak istediğin bi cevap var tam net cevaplar alamıyosun gene mesaj çeksen alamıcaksın.mesaj çekme sakın.sonra demişlerdi dersin..bırak o kafası yerine gelince seni arar.ayrıca canım sen ona nasıl olduuğunun sordunmu belki bir sıkıntısı var..ilişkide hep bayan kendini önemli hissetmek isterse sorun daha çok büyür..bakınız.www.duygusalzeka.com:34:
herşeyin suçlusu ben oldum iyi mi:26: ben napayım şimdi adama neden sormadın diyorum nasılsın aşkım diyo ben söledikten sonra sormanın ne önemi var diyom bahane mi arıyon diyo.. ben moral bozuyomuşum durduk yere acımı ondan çıkarıomuşum en son iim demişim yok hayır onu dün demiştim napayım ben şimdi bu adama ne yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?