bi odunla çıkıyorum

ama yan yanayken hiç böle yapmaz hiç

insan sevdiğini merak etmez mi hiç umrunda değilim gibi bi sürü mesaj attım ya sordum ya daha kaç saat oldu ki yazmış saat 3 gibi konuşmuştuk illa beynimi yiyeceksin yazmış
iyiyim demiştin ya yazmış ama ben ona hiç iyiyim demedim ne oluyo ya benim aşık olduğum adam bu mu ya şimdide mesaj attı insanda kafa mı bırakıyon acısını benden çıkaarıyon yazmış

senin sevgili hem suçlu hem güçlü üzülme ama kıymetını hıç bilmiyor bence soğuk davran üstüüne düşme bakalım ne yapacak.ben hasta olduğumda sevgilim etrafımda fır döner uzaktaysak sürekli arar nasıl oldun der hep merak eder üzülür ve belli eder.hadı senın adam belli edemiyor dıyelım ama en azından merak etmesı gerekir...

dün doktordan geldiğimde daha iyyim ilaç içtim demiştim onu diyomuş iyiyim demiştin diye

hiç böle değildi ya beni bunalttın helal olsun falan yazmış Allahım yaaa moralim çok bozuk

senin bu durumu bian evvel toplaman lazım şeker.bol bol dua et.taktik geliştir seviyosan.mesela sesin toparlamadan telde görüşme.çok acele konuşma bekleyerek konuş.çokta önemli değil tatlım bu konu birde bak daha neler göreceksin.erkeksiz ayakta durmayı öğren bir kere ikincisi erkeklerden çok fazla birrşey bekleme üçüncüsü erkekler büyümeyen bir çocuktur.sen istiyorsan elinde tutarsın sen istemesen erkek için bu gün varsın yarın yerin dolar.

canm yaa gerçekten öyle çocuk gibi benim için neler yaptı bu adam doğum günümde sürpriz yapmak için 3 saat soğukta bekledi şimdi bi msj atmaya kafası mı basmıyo..bide beni suçladı moralini bozmuşum beyefendinin

erkekler zamanla ilgisizleşirler takma kafana.çok üstüne gitme depresyone girmiş seninkibir arkadaşım vardı teee lise yıllarından bir çocuk aşıktı arkadaşımıza..bi sabah okula geldik arkadaşım koştur koştur nefes nefese.ne oldu dedik anlat çabuk.çocuk gece gelip evinin önünde beklemiş karmı yağıyomuş yağmur mu yağıyomuş ne.tabe ben hemen-aaa benim içinde kismeler beklesediye içimden geçirip durdum uzun süre..kim istemezki bir erkek tarafından o şekilde kapısının önünde beklemeler süpriz yapmala falan..herneyse çocuk durup dururken ayrıldı ve bu olayın şahibesini yıllar bile çözemedi cancağzım(

şimdide şöyle yazdı: ya uyandım kahvaltı yapmadan sana msj attım dışarı çıktım eve geldiğimde msj atardım ne bu kadar kzıyon diye

bende; bu kadar kızılacak bşi mi yaptım moral bozuosun bile dedin sadece ilgi istedim bidahada istemem yazdım

ii tamam ya haklısın tüm dediklerin doğru yazmış

ne diyim cvp vermesem daha ii sanırım öküz işte

Son düzenleme:
ayy tatlım yaa tecrübe acılardan oluşur derler kii çok doğru insan yaşarken anlayamıyor acı çektiriyor zorla kendinee nedense hep biz acı çekiyorz biz çok uğraşıyorz kimseye zorla ilgiyi ince düşünceyi öğretemeyz zamanla düzelir diyede bişey olmuyor!!!herzman ilgiili olsa budefa sen bunalırsın ama butür zmanlarda herzmankinden daha çok önemsenmek istiyoruz seninkii hem ilgisiz kalıp hemde üstüne haklı çıkmaya çalışmış sonra bide bunalttın falan çok yanlışş!!!

canm saat 3te konuşmuştuk en son sonrada işte saat 8miydi ne ben kızdım neden msja tmıyon diye o kadar kızdı ki kendimi suçlu hissetmeye başladım

:))yerim ben seni yaa..siz daha çocuksunuz.hiç birşey yazma yoksa kavga büyüyecek ve istemediğin geri döndüremediğin sonuçlar çıkacak ve sende onu geri döndürmek için sende olan ne varsa hepsini geri getşirme uğruna feda edeceksin güçsüz görünecek ve battıkça batacaksın.şimdi ben buraya ne yazsam sen gene ona mesaj atacaksın:))almak istediğin bi cevap var tam net cevaplar alamıyosun gene mesaj çeksen alamıcaksın.mesaj çekme sakın.sonra demişlerdi dersin..bırak o kafası yerine gelince seni arar.ayrıca canım sen ona nasıl olduuğunun sordunmu belki bir sıkıntısı var..ilişkide hep bayan kendini önemli hissetmek isterse sorun daha çok büyür..bakınız.www.duygusalzeka.com:34:

msj atmıştım bile neden böle davranıon diye ben öle davrandım öle mi ii ya yazmış hiç umrunda değilim yaaa yok dahada msj atmam...
teşekkürler yorumunuz için tamam bakacağım sölediğiniz yere

herşeyin suçlusu ben oldum iyi mi:26: ben napayım şimdi adama neden sormadın diyorum nasılsın aşkım diyo ben söledikten sonra sormanın ne önemi var diyom bahane mi arıyon diyo.. ben moral bozuyomuşum durduk yere acımı ondan çıkarıomuşum en son iim demişim yok hayır onu dün demiştim napayım ben şimdi bu adama ne yapıyım

Canım hasta hasta kendini yıpratma.Bırak ilgilenmiyosa ilgilenmesin.
Söylemen gereken herşeyi söylemişsin zaten.Laftan anlayan bir tipe benzenmiyo.
Biraz sesini çıkarma bakalım merak etsin seni beyfendi.
Neden bu kadar ilgisizler odunlar hiç anlamıyorum :26:

Haklısın canım o ayıp etmiş.O hasta olsa sen neler neler yapardın.Bu erkekler cidden odun

canım odun görmesek seninkini odun sancaz:) artık odunluk değil onun ki resmen senle ilgilenmiyo..tabi bilemem ama bence seni çantada keklik görüyo.neden napıyosun aşkım diyosun ki?o sana demiyosa sende demem güzelim,sana erkek mi yok?kocan mı o senin bu kadar üstüne düşüyosun.boşver be napıyosa yapıyo:) ilgilenme bak sık sık mesaj atma sadece mesajlarına cevap yaz.göreceksin odun dediğin adam nasıl kulun köpeğin oluyo.kaçan kovalanır tatlım ağırlığını koy sonra geri adım at:) üstüne düşecektir düşmezse diye bi korkun olmasın eğer düşmezse senden hoşlanmıyodur bile zaten umrunda olmasın..

kızlar daha net açıklayım dün en son 3 gibi konuşmuştuk..bende 19.30da msaj atmıştım ya soracaktım sanki aradan çok bi zaman mı geçti dedi
herneyse ben buna en son iyiyim demedim ama gece msjnı tekrar okudum en son iim demiştin ya yazmış
ya beni umursamıyon mu sen diyom tamam umursamıyom diyo :'/ sevmiyosan söle yeter artık ya dedim soru mu bu şimdi yazdı
gece 2.30a kadar msjlaştık nasıl yanlış hatırladın ya ben sana iim dememiştim dedim belli oluo dedi saatlerdir benle uğraştığına göre iyileşmişsin dedi
saatlerce sordum moralimi bozma kafamı şisirdin yeter sus falan dedi:26:
bende dedimm ki ya yanlış bşi mi soruyom sana neden yanlış hatırladığını soruyom dedim başın mı ağrıodu hastamıdın bi açıklma yapmıon dedim... o da hayır bişeyim yoktu aklımdan çıkmış olmaz mı bu kdar kötü bşi mi yaptım bunaltma artık ya yazmış bende kalbimi çok kırdın yazdım ama cevap yok:26: en son gece 2.30da msjı attım..biz tartışırkenfacede garip sözler paylaşmış yok köşeye sıkıştım gitsem olmuyo kalmak acı veriyo diye bu smz ne demek ya dedim sadece söz ne var bunda abartma dedi

bu odun ona aşık olmam için herşeyi yaptı yanında 1 dk fazka oturmam için yalvarırdı bende aşık olunca mı böyle oldu? finallerim başlıcak nasıl ders çalışcam ben ya hatasını anlar mı anlamaz bence aramaz da çok mutsuzum yaaaa:2:

tartışırken dedimki benle çıkmak için beni sevdiği için herşeyi yapan adama ne oldu dedim hiçbişe olmadı dedi sen suçlamalrınla beni bunaltısun hayatı dar ediosun dedi
ya ben mi hatalyım napım ben ya napıyım
bu adam gece çalışırken 1 saat uyumdan yanıma gelirdi beni görmeye şimdi ne oldu

Son düzenleme:
bide bana gece diyo ki hem suçlusun hem beni suçluyon naptım ben sana ya dedi bu kadar pişkinlik olmaz hiçbişey yapmamış ayağına yat bakalım dedi
ya ben napıcam nasıl bana böle sözler söledi bu adam
ders çalışamamda bu sıkıntıyla

ilk başlarda neden beni sormadın dediğimde tamam aşkım tartışcak bşi yok bunda lütfen falan diyodu ben üstüne gittikçe kudurdu adam..
adam değil o ya çok üzdü beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…