bi odunla çıkıyorum

aynen zaten sevgilin mesafe koysa ne diye kadın mesaj atsın. kadın hafif belli ama yüz verene yazar cizer. yüz vermeye bi yazar iki yazar sonra bıkara

bitir demiyorum ama seninkinin biraz burnunu sürt seviyorsa anlar hatasını düzelir...

evet cnm bnm derdımde suan bu zaten artık bnde ılgılenmıyorum onunla fazla aramıyorum msjlarına gec cvp verıyorum oda bna neden soguk davranıyorsun deyıp deyıp duruyo kendı hatasını kendı anlasın madem bız evlenmeyı dusunuyoruz bna guven dıyor o zmn bu guvenı kendı saglıycak oyle degıl mı bn dha once demıstm kımseyle msjlasma dıe smdı yılbasında o karı msj atmıs buda atmıs kendı aklınca o zmn brı bna msj atınca ayıp oluyo cbvp atıyorum dıyodu tmm o hat gıttı bıttı bu hattanda aynısını yapacakmı bakalım bna demıstkı sana sıfremı vercem smdı dıyorkı bna sıfreylemı guvenceksın ısıne gelıncede sevıyorum oluyorum modunda anlamıyorum nıyetını bnde soguk duruyorum napım

ona deki " evet yaptıgın yanlışdan dolayı sifreyle güvenecegim, sözüne güven bırakmadın."

bn dedımkı evet guvenmıyorum sen soz verıp yıne aynı seyı yapıyorsan bnı yeterınce sevmıyorsun demekkı dedım o zmn bıtsın dedım bnuda kabul etmıyor anlamadmkı nıyetını bnm ona guvenmedgmı oda bal gbı bılıyor bnde ılgısız ılgısız davranıcam bır sure bakalım davranısları degısecekmı

sen devam etmek istiyor musun? duygularından emin misin?

neden kımse bırsey soylemıyor :26:

bu durumda ne yapmam dogru olur ?

sacma salak bı durumdayım bırakmak ıstemıyorum bazen bırakmak ıstıyorum hersey eskısı ılk gunkı gbı olsun ıstıyorum

Bence erkek arkadasinla konus bir sure gorusneyin. O da sende dusunsun biraz. O yaptigi hatayi dusunsun , sen de onun artilarini eksilerini tartiya koy. Hayirlisi olsun canim.

bu aksam konusucam gerekırse dedıgın gbı gorusmeyelım bır sure derım evet mantıklı buda

erkeklerin hepsinin taktiği aynı heralde,önce ilgiden boğarlar aşık edene kadar sonra biranda bir keserler ilgiyi bu sefer biz koşarız ah ah......
cnm 1 adım gelene 1 adımdan fazla gitmiceksin.bende geç anlayanlardanım bunu,üstüne gitme soruda sorma neden msj atmadın falan diye...bak nasıl başa dönüyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…