bi odunla çıkıyorum

kızlar söyleyin bu kadar haksızmıyım ben yaa
şimdi aramıcakta içim rahat değil
ben bu kadar büyük hata mı yaptım ya:14

bide ben neden beni sormadın dediğimde nasılsın aşkım dedi dahada kızdım ben sölediktem sonra ne anlamı var diye yine kızdı ya bahane arıyon sen kızmaya dedi

Son düzenleme:
Benim erkek arkadaşımda böyleydi bir aralar..hastayım insan bir kere demez mi naıslsın ,nasıl oldun diye..demiyordu..sonra sonra değişti,şimdi çok ilgilenir filan,belki seninki de değişir..biraz da sana bağlı canım..böyle yaptığında yüzüne vur bence yaptığını,trip yap..bir daha kine dikkat eder..

canm eskiden çok ilgiliydi yeni böyle oldu ben sadece ilgi istedim ya dedim moralimi bozma falan diyo hep dediki böyle yaparak anca kendinden itiyosun beni dedi

canm böle laflarda ediyomuydu seninki

kızlar bnde anlatayım barı cunkı cok uzuldum ayrılmayı bıle dusundum bnm ızın gunlerım degstı artık carsamba gunlerı ızınlıyım bnu sevgılıme soylemıstım yılbası gunu ne dese begenırsınız haftaya pazar calısma goruselım bnde dedımkı ızın gunum degıstı ne cabuk unuttun dedım o bı haftalıgına degılmıydı dedı
yanı unutmus hıc beklemezdım acıkcası dunde sınır ettı bnı o ızınlydı bn calısıyordum ablasına gtmıstı bna gec cvp verıyodu yegenıne ders calıstırıyormus sozde bn ınanmadım tabı snra kardesıne arattırdı bn acmadım gece konustrdu ama kız kardesıyle bnnı bılmıyorum ya kırılmakta haksızmıyım sızce ?

canm bunda ne var yaaa
benimki acını benden çıkarıyon sen yeter be dediii bana

ben sunu anladım ki 2 senelik ilişkimde erkeklerin üstüne gittigin zamn kaçıyolar. ilgilen dedikce daha fazla ilgilenmiyolar. o msj atınca atma aramalarına geç cvp ver ozman gör bak kovalar seniii.

ben sunu anladım ki 2 senelik ilişkimde erkeklerin üstüne gittigin zamn kaçıyolar. ilgilen dedikce daha fazla ilgilenmiyolar. o msj atınca atma aramalarına geç cvp ver ozman gör bak kovalar seniii.

öyle yapacağım cnm tabi ararsada ya moralimi bozma yeter sus falan dedi bana gece yaa
özür bile dilemicek eminim

yanı evet bnmkı aldatmaz heralde ama yınede guvenmıyorum dun butun gun kavga ettık , gece konustuk ne duzeldk ne duzelmedık bundan snra ustune gıtmıycem ne halı varsa gorsun onu tınlamadıgımı gostermem lazım galıba bu dılden anlayacak sende oyle yap bnce cnm kız bde bn msj fılan atmasam kavga cıkarıyo bu :)

canm atmayacağım da biliyorum o da bana mesaj falan atmayacak...üstelik ben kötü bişi de yapmadım ki bu kadar kızsın

öyle yapacağım cnm tabi ararsada ya moralimi bozma yeter sus falan dedi bana gece yaa
özür bile dilemicek eminim

sen sabret o tıpış tıpış ayagına gelcek. sen sadece suss. erkeklerin dilinde dır dır etme yani::):):) ozman hatasını anlıcaktır. sakın msjlarına karşılık atma canım bak benim nişanlımla tartıştıgımız zman hep kendimi tutamayıp bende ona msj yazardım yazdıgım zman oda rahatlıyo kızarak tabi. günün birinde bişe oldu açtı teli kızdı bagırdı kapadı. ne msj attım ne teli açtıgında konuştum ne bişe yaptım sessizce bekledim. sürekli msj atıyo tabi ama öle özür msjı degil kızıyo resmen. sonra baktım akşam işten çıkmış dogruuu benim yanımda solugu almış:) özür diledi sen msj atmayınca kendimi kaybediyom yapma dedi. kendini ele verdi bu sözüyle bidaha hep tartışmamızda bunu yapıyorum:):) 1 saat sonra tıpış tpış geliyo :):):)

canm işe yarar mı gerçekten yaaa
beni çok bunaltıosun boğuyosun dedi
ben ona iyiyim demedim en son 2 gün önce iyiyim demiştim onu bile yanlış hatırladı
böle bi adam cvp atmamaktan anlar mı?
gece 2.30a kadar hesap sordum keşke yapmasaydım aramazsa o da peki

işte tatlım 2.30 a kadar hesap sordugun için aramıyo yaaa bırakcaksın kendini suçlu hissetsin biraz. boşver tut kendini eminim işe yarar. ama söle bişe var kaç saatte işe yarar bilmem :) kaç saat sonra sana döner bilmem :) ama işe yarıyo bende onaylanmıştır canım :) sen sj attıkca dahada uzaklaştırırsın kendinden bunaltırsın onu. nie msj atmadın diyince duymadım msjını derdin aararsa açmaa. tabi fazla abartmamak lazım !!!

sağol canm zaten msj atmamda o attığındada 3 5 saat geç cvp veririm
ya bide bişey sorcam bu çocuk benle çıkmak için çok uğraştı ama nasıl olduğumu bile yanlış hatırlıo artık sevmiyo mu beni yaa

İlgilenmiyorsun benle demek çok gıcık bir cümle erkekler için.
En güzeli 'yokmuş' gibi davranmak.
Arada bir sopayla dürtmek lazım erkekleri.
Arada bir sallayacaksın yorulmadan bıkmadan
Çok kendi haline bırakmayacaksın 25,5 yaşımdan deneyimler...

artık öyle yapacağım mecbur yokmuş gibi davrancam onun bana yaptığı gibi

Son düzenleme:

canım asla öyle bişe düşünme sevmese istemiyorum der. biz kadınlar gibi erkekler katlanmaz bazı şeylere emek verdik diyip bi kadının yanında kalmazlar yanındaysa bilki seviyodur. ama ilişki zman ilerledikce manatonlaşır helede bu erkeklerde daha fazla olur nede olsa odunlar :) bende aşkımı odunum diye severim :) oda bazen ilgisizleşir aramaz msj atmaz ama seviyo eminim. diyorum ya sevmese benle olmaz öyle düşünme belki derdi vardır bide sen msj atıp hesap sordukca daha çok sıkılıyodur erkekler sıkıya gelemezler... erkekler hep öyledir çıkmak için çok ugraşırlar kırk takla atarlar elde edince kızı kendine aşık edince bırakırlar ilgilenmeyi diyorum ya msj çekme benimle ilgilen deme işe yaramıyo nezamn susarsan ozman anlıyolar...

canm atmayacağım da biliyorum o da bana mesaj falan atmayacak...üstelik ben kötü bişi de yapmadım ki bu kadar kızsın

canım alınma ama senı sevıyorsa ılgılenmesı gerekmezmı neden uzuldugunu bıle bıle boyle davranıyorkı ?

sağol cnm.. tlfunumun sesini kapattım dolabımın uzak bi köşesine attım.. sabaha kadar uyumamış odun facede arabesk şarkı paylaşmış akşama kadar ayı gibi uyur zaten bende elimden geldiğince az bakacağım telefona yardımın için sağol
bu arada sus bee moralimi bozma yeter artık ne çok konuşuon gibi laflarını ona yedirmem lazım onu nasıl yapabiliim acaba

canım alınma ama senı sevıyorsa ılgılenmesı gerekmezmı neden uzuldugunu bıle bıle boyle davranıyorkı ?

neden alınayım cnm doğru diyon uzaktan ben okusam bende sevmediğini düşünürdüm ama msjla böle yapıo mesela yan yana böle değil bi kere oturmuş bana tek tek nar ayıklamış hastayken... yanımda deli divane oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…