O zaman içinden ne geliyorsa öyle davran cnm..Ama sen hastayken bu kadar ilgisiz olması çok ta normal değil, bunu da gözden kaçırmadan çözün bu meseleyi
canım uzatma bence bak guvenıyorsunda bosver belkı dalgınlıgına geldı belkı onunda canı sıkkındı
mesajın ıcın ılgılendgın ıcın tesekkur ederım ablacım bna hattımı degıstrcem dedı ama bn degstırse yıne guvenmem onemlı olan hattı degıl mesaj atmazsa smdıde atmaz oyle degıl mı bnmde bekledgm bazı seyler var ondan sonra yoluma bakıcam kımseyı cekecek durumda degılım eger bu mesajımı okursan bı akıl daha ıstıyorum senden aksam benı ısten almaya gelecekmıs nasıl davtranayım konusmak ıstemıyorum butun gunde konusmadım cunkı konussam bnde ıstemedgm laflar ederım aksam ne yapayım ?
haklısınız valla..şimdi söyle sorayım biz konuştuğumuzda saat 3tü ben 19.30da ona kızdım neden sormuyon diye o da çok bi zaman mı geçti dedi ya bence çok sizcede değil mi?
baştata aşkım tartışmayalım falan dedi ama ben uzattım işte böle oldu
bnmkıde smdı msj atmıs yıne ama cvp vermedm ben saat 7 olmasın ya gormek ıstemıyorum onu ıcımden gelmıyor onunla konusmak
Ben bu konulşarda kıstas değilim kızlar..Çünkü ben her saat başı aramazsa kıyameti koparıyordum
Bazılarına göre çok fazla bir zaman olmayabilir belkil ama ortada özel bir durum var..Hastasın..Ve ilgilenmesi gerekirdi..
Canım içinden gelmiyorsa zorlama o zaman, zaman ver kendine..Bu süreçte o da belki hatasını ve kıymetini daha net anlayabilir..
haklısınız valla bilmiyorum ki ne düşüneceğimi şaşırdım yorumlarınınz için teşekkürler
canımcım cocuk votka ıcmıs dıyorsun carpmıs olabılır gercekten unutmustr belkı artık bu konuyu kapat lutfen bılıyorum ıcınden nasıl unuturum dıyrsun ama bak bnmkının yanında senınkı kuzu kuzu :)
[sıze=3]bn napım yaaaaaaaaaaaa bna cvp versın bırıııııııııııııııııııııı[/sıze]
a aaaaaa yuh yani insan bu kadar vurdumduymaz olur mu ya! Bu çocuktan hayır gelmez.Seven insan sevdiğine birşey olacak diye meraklanır aklı kalır gözünün içine bakar.Yani bunu burada sormana bile grerek yok senin anlaman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?