bi odunla çıkıyorum

rubına bu cocuk senı sevıyo kız gercekten snde fazla ustune gıtme cıcı cıcı anlasın
allah baska dert vermesın hastaydın ılgılenmesı gerekırdı ılgılenmedı dıye kızdın tmm
ama usteleme bosver ne sorunlarımız var bzm blıyon mu yat kalk sukret halıne ahh ahh

özgecik haklı rubina sen biraz fazla abartıyorsun. baksana çocuga çakmak yüzünden bile başka erkek olsa nasıl ters cevaplardı ama seninki "kızacağını bilsem yapmazdım bi daha olmaz "şeklinde tepki vermiş. çok tartışıp ilşkinizi yıpratmayın lütfen. ne güzel karşılıklı bir sevgi var

ee bnm ıcın kımse bısey demıcek mı

sağolun kızlar bugün buluştuk aşkımda rica etti kızmadan söle dedi hep stres hep kavga yazık bize dedi tamam aşkım dedim barıştıkk

Son düzenleme:
özgecim üzülme sende çocuğun gizlisi olsa hattı sana verir mi hiç..tavrını koy bidaha bi kıza msj falan atmıyosun de atmaz zaten kuzu gibi hattıda vermiş

hattı vermiş iyi güzel de rubinacım. ama yani en başta niye mesajlaşma gereği duymuş bu adam. aynı şeyi özge yapsa nasıl tepki verirdi merak ediyorum.

sağolun kızlar bugün buluştuk aşkımda rica etti kızmadan söle dedi hep stres hep kavga yazık bize dedi tamam aşkım dedim barıştıkk

İyi canım. Sevindim adınıza. Demek ki o da memnun değilmiş bu tartışmalardan ve yol gösterici davranması da iyi olmuş. Güzel bir adım.

benim sevgilimde (eski) böyleydi. Kızınca abartıyosun vs derdi. Ayrıldım mutluyuuummmm Akıllanmıyolar kendimi üzeceğime onu üzmeyi tercih ettim. 2 yıl süren ve biten bi ilişki olmasına rağmen üzmedi beni çünkü onsuz hayat daha güzeeellll

hattı vermiş iyi güzel de rubinacım. ama yani en başta niye mesajlaşma gereği duymuş bu adam. aynı şeyi özge yapsa nasıl tepki verirdi merak ediyorum.

dogru soyluyorsun cnm dınleyecekse en bastan dınlemelıydı,
hattı degıstırdı smdı yenı hattını kullanıyor bana dedıkı bırbırımızden sıfre ıstemeyelım
bn senın agzndan cıkan kelımelerın hepsıne ınanıyorum dıyor ama ben ona ınanmıyorum
eger bır dha boyle bırseyını gorursem bıtecek kesınlıkle
bu gece ruya gormus ruyada bnm onu bıraktgımı gormus cok korkmus bnı aradı sabah telefonda dıyorkı askım nolur benı hıc bırakma bn senden ayrılmak ıstemıyorum fılan bn senı ıstıyorum bılmem ne dedı ama artık hıcbır sozu ınandırıcı gelmıyo bana ne yalan soylıyım zamana bıraktım herseyı herkesın yaptıgını allah gorur eger yanlıs bırsey cevırıyorsa arkamdan hesabını kendı verır ne dıyım...:26:

özgecim üzülme sende çocuğun gizlisi olsa hattı sana verir mi hiç..tavrını koy bidaha bi kıza msj falan atmıyosun de atmaz zaten kuzu gibi hattıda vermiş

hattı bana verdı kırmam ıcın bnde sınırlıydım o gun aldım yolun ortasına fırlattım hattı

heralde sana güvenecek senin yaptıgın bir şey yokki. kendisi yapıyor. her şifresini verse nolur ayrıca yapmak istedikten sonra yeni msn yeni face açmak çok kolay. sanki herkesin bir tane hakkı varmış gibi...saçmalamış. çok inandırmak istiyorsa bence senn yanında o mesaj attığı kişiyi arasın bir kız arkadaşı olduğunu ve onunla mesajlaşmasından dolayı kız arkadasının rahatsız oldugunu ve kız arkadasını cok sevdigi için onu üzmek istemediğini desin. yerse??

o kadın bnların sırkette sekrtermıs evlıymıs canı sıkıldgı ıcın zırt pırt msj atıyomus bu sadece yılbasında atmıs eger yalan soyleseymıs bna yılbasında attıgınıda solemezmıs bılmıyorum ya bgn tek tuk msj attım bu seferde yalvarıyo neden soguk davranıyorsun boyle yapma dıye amacı ne anlamadım ama cok zor bu arada o kadın dıer hatta kaldı bu yenı hattın sıfresını vercektı sozde vermedı ıste bnde dedımkı sen kendı kendını bıtırııyorsun bnm bı tahammul sınırım var dedım ıstedgıne gıt dedım oyle deyıncede senı uzmıycem sevgıme ınan lutfen dıyor

onların şirkette sekreterse bu teline de kısa sürede ulaşır. kendi mesafe koysa ne diye mesaj atsın. ve evli kadın bi de? çok ilginc valla...

hayatım dıkkatlı olmaya calısıyorum...
pozıtıf cnm evet bana da garıp gelıyor ama bzm ortak face var bn acmıstım bu kadın eklemıs kabul etmıs bzmkı neyse o kadnda acıktı bnı sevgılım sanmıs ıkımznde ısmı varya normalde slm nasılsn fılan derız dmı bu lannn napıyosun fılan yazmıs cok yılısık tuhaf geldı bıraz bna ya

bak sen bi lanlı lunlu konusuyor.
bi de simdi kafama takıldı yılbası günü bunun kocası ne iş yapıyormuş da bu elalemle mesajlaşıyor.
ayrıca senn sevgiline de ayıp evli kadınla bir şey olmasa dahi ayıptır adı cıkar diye fazla samimi olunmaz.

Son düzenleme:
ıyıkı varsınız kızlar bnı dınledgnız ıcın gercekten sagolun bazı seylerı net olarak goremıyorum belkıde ,
aslında bn sımdıye kadar bıtırırdm bu ısı ama bıtırmek ıstemıyorum ınanmak ıstıyorum tuhaf duygular ıcındeyım anlatamıyorum

bitir demiyorum ama seninkinin biraz burnunu sürt seviyorsa anlar hatasını düzelir...

evet cnm aynen boyle yazmıstı bn kendım sahıt oldum snra bn ozge dedım hmm bn ufuk zannettım dedı bırsey demedı snra bn de sıldım faceden snra ufuga demıskı bnı neden sıldın oda demıskı ozge kızıyo ıstemıyo konusmamı snra yılbasında kadın yıne msj atmıs ya bnm derdım kadının msj atıp atmaması degıl kızlar bn sevgılıme kızıyorum bna soz verıyorsun madem neden cvp verıyorsun degılmı anlamıyorum bnu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…