bi onceki konumda beni elstirenlere mujde

herkesin hayati gulluk gulistanlik degil be kardesim.. Herkesin kendine gore bir imtihani var bu hayatta.. İste bu yuzden var bu dunya.. hep gulelim bu dunyada keyfimize bakalim diye yaratmadi ki bizi yaradan.. İmtihan dunyasi.. İsyan etmek ne haddimize?

Tobe yarabbimmm tobee
Kusura bakmayın ama bu da moda oldu ?
İnşallah blöf yapıyorsunuz dur Çocuklarınızı bir başına bırakıp gitmeyin

Herkes hakli bi ben sucluyum. Yanlizim yapayanlizim. Tek umudum bi aile olmakti. Tek hatam inanmakti. Son sigara icildi bebekler uyutuldu anne ve kocaya mesajlar atildi simdi sonkez donup cocuklarimi koklayip opucem. Yorumluk birsey kalmadi. Ben burada kimse kina yaksin demiyorum kimse yuzundende demiyorum sebebim. Karar verdim evet benim hatamdi benim secimim ve caresizligimdi. Bedelini bitek ben odemeliyim. Cocuklarima faydam olmaz bu vakitten sonra. Bi mektup yazdim tabi bigun verirlerse. Onlarida kokularinida cok sevdim. Hepiniz hoscakalin

Ha unutmadan mahkeme yoksulluk nafakası bağlamışsa kadına tabikiii verecek o adam o parayı, senin ne haddine kadına verilen paraya laf etmek. Yılan gibi tıs tıs gez, belliki adam evliyken beraber olmuş yuvasını yıkmışsın, dilerim gün yüzü görmezsin REZİL!

Numara yapma ha geber gerçekten!

bi annenin cocuklarina faydasi olmazmi bacim.34yasinda esek kadar kadinim tum hamileligim boyunca annem basimi bekledi cok agir geciyor bu donemim.o iki gun gitsin agliyorum vallahi.insan iki guzel yavruya bunu yaparmi

Emniyet müdürlüğünü arayıp " internet üzerinde intihar edeceğini beyan eden bir şahıs var, ip adresinden adresinin tespit edilmesini ve müdahale edilmesini istiyoruz" diyeyim mi?
Mune , Kazen lütfen konuya bakar mısınız? Sanırım gerekli merciilerle iletişime sizin geçmeniz daha uygun olur.

.

Saçmalamayın ve ölümü kurtuluş olarak görmeyin. Her ne kadar bi isyan yaşıyor olsanızda siz de inanıyorsunuz olacaklara. Size sorulacağını biliyorusunuz, ne denli bi acı olduğunu da tahmin edersiniz, hatta belki edemezsiniz.

En kötü anne olmayan annedir, hemen bi psikoloğa falan gidin, içinde olduğunuz durum o kadar da içinden çıkılmaz bir durum değil. Kendinize gelin lütfen. Beşikte yavrusu varken aynı hatayı yapıp, sonra kendine gelip pişmanlık yaşayıp, sonra yine de kurtulamayan bi akrabam vardı, dönülemeyecek bi hata yapmayın lütfen.

İlginç... Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun ne yapıyorsun bilmem de.. gerçekten intihar edecek olan insan durup da '' ayy dur bir kk da konu açayım da öyle öleyim'' demez yani.. hee gerçekten böyle bir niyetin varsa da bize birşey olmaz güzelim o 2 bebenin boynunu bükük bırakmış olursun. onlar dışında herkes gayet keyiflice hayatına devam eder cenazen kalktıktan sonra. herkesin hayatında zorluklar var savaşmak mücadele etmek yerine ölesin varsa da kafana göre ama çocuklarının gerideki boynu bükük hallerini gözünün önüne getir. onların vebalini ödeyemezsin. dikkat çekmekse amacın ki ben öyle oldugunu düşünüyorum tebrikler başardın trolcan

Canım evet bir kaderimiz var ama bunu şekillendirmek senin seçimleriyle oluyor, berat gecesi vardır bilir misin o gece hepimizin o seneki kaderi belirlenir, kader doğduğun anda yazılmıyor yani senin Yaptığın seçimlerle her sene belirleniyor. Intihar etmek çözüm değil, hayatındaki sorun neyse düzeltmek senin elinde hayata bir kere geliyoruz ve çok değerli. Sana şunu tavsiye ederim intihar mı etmek istiyorsun komik gelecek ama git bungee jumping yap bilirsin di mi ayağına bir ip bağlıyorlar ve kendini boşluğa bırakıyorsun, orada aşağı Düşerken bu fikrinden vazgeçersin bence bunu bir dene. Zaten Hayatımız pamuk ipliğine bağlı neden bu acele, çocuklarına tramva yaşatmaya kaldıramayacakları bir Yük yüklemeye hakkın yok.

Sakin ol, her hatanin telafisi vardir ölümün yoktur sadece. Belki cok guzel gunler goreceksin bilemezsin. Kotu bir evlilik yapmissin ne zor durumda olan insanlar var olmeyj dusunmuyor. Bulunur caresi bu kadar karartma dunyani ya.

En azından beni üzme, aklım kaldı. ERKEK için insan canına kıyamı ya.Herkes olsun o zaman.Herkes mutlu mu sanıyorsun sen. CEVREMDEKI kadınların yaşadıklarını anlatsam dersin herkesin ne dertleri var.
YAZ BİR SEYLER

İster ciddi olsun ister dikkat çeksin şu an kötü durumda belli ki. Benim de eski eşim bir kadınla birlikte oldu diye ayrildim o çok acı evli adamla ilişki yaşayanlardan nefret ediyorum ama önce İnsanız. Arkadaşım kendini kötü hissetme sadece sen varsın kendine dost bu hayatta. Aptalca şeyler düşünme ve bunu kendine yapma. Düşüncesi bile seni hiç tanımayan beni böylesi Uzduyse çocuklarını düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…