- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
Valla canım ya sorma yuvamı yıktılar diye topluca mahkemeye verilirsek hiç şaşırmam yeminle.
ay ne kadar ayip o nasil laf oyle.konunun ne oldugunu bilmiyorun ama bu laf edilmezAh Nasıl Mutlu oldum! Gebermen dileğiyle.
Numara yapma ha geber gerçekten!Herkes hakli bi ben sucluyum. Yanlizim yapayanlizim. Tek umudum bi aile olmakti. Tek hatam inanmakti. Son sigara icildi bebekler uyutuldu anne ve kocaya mesajlar atildi simdi sonkez donup cocuklarimi koklayip opucem. Yorumluk birsey kalmadi. Ben burada kimse kina yaksin demiyorum kimse yuzundende demiyorum sebebim. Karar verdim evet benim hatamdi benim secimim ve caresizligimdi. Bedelini bitek ben odemeliyim. Cocuklarima faydam olmaz bu vakitten sonra. Bi mektup yazdim tabi bigun verirlerse. Onlarida kokularinida cok sevdim. Hepiniz hoscakalin
bi annenin cocuklarina faydasi olmazmi bacim.34yasinda esek kadar kadinim tum hamileligim boyunca annem basimi bekledi cok agir geciyor bu donemim.o iki gun gitsin agliyorum vallahi.insan iki guzel yavruya bunu yaparmiHerkes hakli bi ben sucluyum. Yanlizim yapayanlizim. Tek umudum bi aile olmakti. Tek hatam inanmakti. Son sigara icildi bebekler uyutuldu anne ve kocaya mesajlar atildi simdi sonkez donup cocuklarimi koklayip opucem. Yorumluk birsey kalmadi. Ben burada kimse kina yaksin demiyorum kimse yuzundende demiyorum sebebim. Karar verdim evet benim hatamdi benim secimim ve caresizligimdi. Bedelini bitek ben odemeliyim. Cocuklarima faydam olmaz bu vakitten sonra. Bi mektup yazdim tabi bigun verirlerse. Onlarida kokularinida cok sevdim. Hepiniz hoscakalin
Ha unutmadan mahkeme yoksulluk nafakası bağlamışsa kadına tabikiii verecek o adam o parayı, senin ne haddine kadına verilen paraya laf etmek. Yılan gibi tıs tıs gez, belliki adam evliyken beraber olmuş yuvasını yıkmışsın, dilerim gün yüzü görmezsin REZİL!
Herkes hakli bi ben sucluyum. Yanlizim yapayanlizim. Tek umudum bi aile olmakti. Tek hatam inanmakti. Son sigara icildi bebekler uyutuldu anne ve kocaya mesajlar atildi simdi sonkez donup cocuklarimi koklayip opucem. Yorumluk birsey kalmadi. Ben burada kimse kina yaksin demiyorum kimse yuzundende demiyorum sebebim. Karar verdim evet benim hatamdi benim secimim ve caresizligimdi. Bedelini bitek ben odemeliyim. Cocuklarima faydam olmaz bu vakitten sonra. Bi mektup yazdim tabi bigun verirlerse. Onlarida kokularinida cok sevdim. Hepiniz hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?