bi onceki konumda beni elstirenlere mujde

İntahar edecek Ada'm buraya yazıyorsa lütfen yapma dememizi bekliyordur yani ciddi olduğunu düşünmüyorum, git çocuklarınla ilgilen
Tabi canım. Ruhsal çöküntünün en son sınırına dayanmak demek intihar etmek zaten. O raddeye gelmiş insan buraya konu açmaz.Kendi canını alacak yüreği olan önce kocasının ağzının payını verirdi.
Sadece polis kapısına dayansın istiyorum, zira intihar teşebbüsüne kamu davası açılıyor bildiğim kadarıyla. Mahkeme savcılık görsün de aklı başına gelsin.

Geçenlerde bi adamda böyle ben Allaha inanmıyorum beni gommeyin balıklara yem edin deyip bi video çekip gitmişti . noldu bal gibi o kara toprağın altına girdi ve başladı Belkıde azabı bunu bilemedi ama su oldu o videoyu izleyen herkes ah vah diyip 2 gün sonra unuttu o ettiği hatayla ve ailesini bırakıp gittiguyle kaldı. Bize bise olmaz hayatımıza devam ederiz ben o iki meleğe acirim ne sana ne kocana !

Önceki konunu biliyorum. Şunu netleştirelim o zaman öyle git. Kocan ve sana o.pu dedi diye yakındığın ama senin de ona aynı sözlerle hitap ettiğin eski eşi yüzünden miii yoksa insanlardan fikir istediğinde, seninle aynı fikirde olmayıp eleştirdikleri için mi canım benim....

Hata yapan sensin hatadan dönmekte elindeyken korkak gibi intahar etmek neyin nesi!
Al çocukları annene yerleş kocamdan boşan iş bul çalış evlatlarına bak. Bunu yapan ilk sen olmayacaksın sonda. Annen kabul etmezse devlet sahip cıkıyor.
Allah akıl versin hiç tanımadıgın insanlarım lafı ile intahar etmek istemek bana göre ciddi rahatsızlık. Eleştrilere açıl ol yada konu açma. Buraya tekrar konu açıp intahar ediyorum suçlu sizdiniz demekte show amacı taşıyor.

Cocuklarimi cok seviyorum. Kocami cok seviyorum annemi cok seviyorum. Burada yazilanlardan sonra esimin uzerine cok gittim yalvardi yakardi sevdigini soyluyo ama inanmiyorum artik burdaki yazilanlardan sonra. Cileden cikti oda artik sabah ve agir laflar ettik birbirimize. Ilk defa aoglum kavgamiza sahit oldu ve anne diye pacama sarildi. Hala yanlis dusunen insanlarda var. Ben cocuguna nafaka falan verme demedim. Para vermesi degildi derdim yalan soylemesiydi eskiden. Esimde geliyor zaten simdi mesajdan sonra aradi. Ruh hastasi olmusum oyle diyodu sabah paranoyak olmusum. Piskolaga gittigim halde boyleysem cocuklarima faydam olurmu artik ya

hala burda yazılanlardan sonra diyo kadın ya eşin senin yazdıklarını okusun bence ki o yazılanların kaynagını da görsun.

Madem milletin lafini cok takiyosun buraya konu acma arkadasim acma. Milletin intihar derdini mi cekicez bi de?
Baska derdimiz yoktu senin icin mi uzulecegiz strese girecegiz?
Kapina polis dayansin da gör o zaman.
Bu ne ya?
Ilgi istiyosun, elin yabancisiyiz biz ne ilgi gostericez sana??
Psikolojik siddet denir buna..

Bizim komşumuz yapmıştı bunu herkese mesaj atmış aradan kaç yıl geçti geçen onun konusu açıldı gelip kurtarsınlar diye attım diye gülerek anlatmıştı. İlaç içmişti kadın. Çok şaşırmıştım.

Bence vazgeçti intihardan polis lafını duyunca baksaniza kocisi eve geliyormuş bizde işte vicdanimiz varyan uzulduk boşuna uzulcek okadar şey varken

Burda ki yöneticiler ıp adresinden polise veriyorlar seni bu yazdıgın mesajlar ihbar olarak kabul ediliyor. Birazdan polis kapına gelir yok yanlış ihbar falan dersen polisi boşuna meşgul etmekten kamu davası açarlar ona göre

Ama ben israrla evlendikten 2 ay sonra haberim oldu eski esiyle gortugunden dedigim halde yuva yikan deniliyo. Bu nasil agir bi laf. Boyle degildim ben yemin ederim

Konunu bilmiyoum ne yasadigini bilmiyorum ama cocuklarin var yapma sakin kendi dusunmuyorsan onlari dusun onlari kimsediz birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…