- 1 Mart 2014
- 1.313
- 2.573
- 208
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
Tabi canım. Ruhsal çöküntünün en son sınırına dayanmak demek intihar etmek zaten. O raddeye gelmiş insan buraya konu açmaz.Kendi canını alacak yüreği olan önce kocasının ağzının payını verirdi.İntahar edecek Ada'm buraya yazıyorsa lütfen yapma dememizi bekliyordur yani ciddi olduğunu düşünmüyorum, git çocuklarınla ilgilen
Hata yapan sensin hatadan dönmekte elindeyken korkak gibi intahar etmek neyin nesi!Herkes hakli bi ben sucluyum. Yanlizim yapayanlizim. Tek umudum bi aile olmakti. Tek hatam inanmakti. Son sigara icildi bebekler uyutuldu anne ve kocaya mesajlar atildi simdi sonkez donup cocuklarimi koklayip opucem. Yorumluk birsey kalmadi. Ben burada kimse kina yaksin demiyorum kimse yuzundende demiyorum sebebim. Karar verdim evet benim hatamdi benim secimim ve caresizligimdi. Bedelini bitek ben odemeliyim. Cocuklarima faydam olmaz bu vakitten sonra. Bi mektup yazdim tabi bigun verirlerse. Onlarida kokularinida cok sevdim. Hepiniz hoscakalin
Cocuklarimi cok seviyorum. Kocami cok seviyorum annemi cok seviyorum. Burada yazilanlardan sonra esimin uzerine cok gittim yalvardi yakardi sevdigini soyluyo ama inanmiyorum artik burdaki yazilanlardan sonra. Cileden cikti oda artik sabah ve agir laflar ettik birbirimize. Ilk defa aoglum kavgamiza sahit oldu ve anne diye pacama sarildi. Hala yanlis dusunen insanlarda var. Ben cocuguna nafaka falan verme demedim. Para vermesi degildi derdim yalan soylemesiydi eskiden. Esimde geliyor zaten simdi mesajdan sonra aradi. Ruh hastasi olmusum oyle diyodu sabah paranoyak olmusum. Piskolaga gittigim halde boyleysem cocuklarima faydam olurmu artik ya
İlginç... Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun ne yapıyorsun bilmem de.. gerçekten intihar edecek olan insan durup da '' ayy dur bir kk da konu açayım da öyle öleyim'' demez yani.. hee gerçekten böyle bir niyetin varsa da bize birşey olmaz güzelim o 2 bebenin boynunu bükük bırakmış olursun. onlar dışında herkes gayet keyiflice hayatına devam eder cenazen kalktıktan sonra. herkesin hayatında zorluklar var savaşmak mücadele etmek yerine ölesin varsa da kafana göre ama çocuklarının gerideki boynu bükük hallerini gözünün önüne getir. onların vebalini ödeyemezsin. dikkat çekmekse amacın ki ben öyle oldugunu düşünüyorum tebrikler başardın trolcan
Burda ki yöneticiler ıp adresinden polise veriyorlar seni bu yazdıgın mesajlar ihbar olarak kabul ediliyor. Birazdan polis kapına gelir yok yanlış ihbar falan dersen polisi boşuna meşgul etmekten kamu davası açarlar ona göreCocuklarimi cok seviyorum. Kocami cok seviyorum annemi cok seviyorum. Burada yazilanlardan sonra esimin uzerine cok gittim yalvardi yakardi sevdigini soyluyo ama inanmiyorum artik burdaki yazilanlardan sonra. Cileden cikti oda artik sabah ve agir laflar ettik birbirimize. Ilk defa aoglum kavgamiza sahit oldu ve anne diye pacama sarildi. Hala yanlis dusunen insanlarda var. Ben cocuguna nafaka falan verme demedim. Para vermesi degildi derdim yalan soylemesiydi eskiden. Esimde geliyor zaten simdi mesajdan sonra aradi. Ruh hastasi olmusum oyle diyodu sabah paranoyak olmusum. Piskolaga gittigim halde boyleysem cocuklarima faydam olurmu artik ya
Konunu bilmiyoum ne yasadigini bilmiyorum ama cocuklarin var yapma sakin kendi dusunmuyorsan onlari dusun onlari kimsediz birakmaHerkes hakli bi ben sucluyum. Yanlizim yapayanlizim. Tek umudum bi aile olmakti. Tek hatam inanmakti. Son sigara icildi bebekler uyutuldu anne ve kocaya mesajlar atildi simdi sonkez donup cocuklarimi koklayip opucem. Yorumluk birsey kalmadi. Ben burada kimse kina yaksin demiyorum kimse yuzundende demiyorum sebebim. Karar verdim evet benim hatamdi benim secimim ve caresizligimdi. Bedelini bitek ben odemeliyim. Cocuklarima faydam olmaz bu vakitten sonra. Bi mektup yazdim tabi bigun verirlerse. Onlarida kokularinida cok sevdim. Hepiniz hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?