bi onceki konumda beni elstirenlere mujde

Bunun icin intihar edilir mi yahu? Git bir yuzen e soguk su carp, cik disari bir temiz hava al.. anasinin babasinin kavgasina sahit olan ilk cocuk sizin cocugunuz degil. Esiyle sorun yasayan ilk insanda siz degilsiniz. Psikologa giden ilk kiside degilsiniz. Biranda bu ruh haline burunmediginize gore biranda cikamazsiniz. Biraz zaman biraz emek biraz umut biraz inanc yahu..

ya zaten bu intihar edeceğim diye mesaj atanların...vs çoğu fasa fiso çoğu dikkat çekmek için yapılıyor.bu araştırmalarla da kanıtlanmış birşey.. düşünsenize gerçekten böyle bir niyetiniz olsa ortalığı ayağa kaldırırmısınız ? çok saçma

Senin kocan seni zamanında paketleyip kapı önüne koydu diye burada kimseye kin kusamazsın, küfür edemezsin, aşağılayamazsın. "paketleyip koydu" diyorum çünkü şu üsluba, karaktere bak. Rezil olan sensin. Bu kadını da eski konularda açık açık ettiği ağır küfürlere rağmen burda tutan yönetime de kocaman bir alkış.

Burada konu kollayıp kocandan çıkaramadığın hırsını insanlardan çıkaracağına git bir psikologa.

Numara yapma ha geber gerçekten!
Sizz NASIL INSANSINIZ SORMASI AYIP.?BOYLE KONUSARAK ASIL REZILLIGI SIZ YAPIYORSUNUZ SIZE OYLE SEYLER SOYLERDIM KI AMA ALLAHA HAVALE EDIYORUMM..
ALLAJ SIZIN GIBILERI ISLAH ETSIN KADIN DERDINI PAYLASMIS BELLIKI BOSLUKTA DOGRU DUSUNEMIYOR SIZ ISE NELER DIYORSUNUZ???HAYRETT YAHU. BU KADAR MI INSANLIKTAN CIKTINIZ??
SANIRIM YARANIZ VARKI GOCUNUYORSUNUZ.. BENCE HICBIRSEKILDE YUVA YIKMAMIS BU KADUN. NEYSE SZIIN ICIN YAZMAYA BILE DEGMEZ

Bence de psikolojik problemlerin var.
Bir de eşine intihar edicem gel kurtar mesajımı attın. Genelde bu hareketi gerçekten ölmeyi isteyenler değil gözdağı vermek, ilgi görmek isteyenler yapar..

Haklısın sadece dikkat çekmek ben burdayım demek ve yardıma ihtiyacım var demek. Gerçekten intihar edecek kişi ilan etmez

Öfffff sıktınız artık. Acıtasyon yaparak, insanları kandırarak gerçek hayatta görmediğiniz ilgiye sahip olamazsınız. Siz şu andada öldükten sonrada( ki hiç zannetmiyorum ) insanların aklında çocuklarını yüzüstü bırakmış bencil bir insan olarak kalacaksınız.

Yok esime tam sunu yazdim. Seni cok sevdim cocuklarimida cok sevdim onlara iyi bak ben iyi bakamdim dedim. Simdi onu bekliyorum sonkez konusalim dedi. Ve zaten beni iylestirecek tek sey onun sarilmasi. Bilmiyorum ona inanmam lazim ihtiyacim olan tek sey bu.

Lutfen buraya intihar mesajlari yazmayin.
Hele hele sizin yuzunuzden intihar ediyorum diye hic yazmayin. Evinizdeki huzursuzlugu bize baglamayin.
Ben kac yillik uyeyim esimle ilgili kotu bir söz bile buraya yazmamisimdir. Tartismiyor muyuz elbet tartisiyoruz. Ama kalkip da millete anlatmiyorum.
Kendi aranizda cozun meselenizi madem bu kadar etkileniyorusnuz. Bizi niye araya katiyorsunuz??

Elini çabuk tutsan iyi kocasına haber vermiş ailesine vermiş polise haber verildi
Kapina dayanırlar

Tamam şimdi gördüm sanırım bildirilmiş. Bu arada ne kadar kötüsünüz ya konuyu bilmiyorum üyeyi tanımıyorum ; ama intihar etmeyi düşünüyor um diye yazan birisine ilgi çekmeye çalışıyorsun , geber ,öl rezil gibi ifadeler şok oldum,kanım çekildi resmen .onun psikolojisini bi tek o kişi anlar.ne kadar da her şeyi bilip her şeye hakimsiniz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…