- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
Burda ki yöneticiler ıp adresinden polise veriyorlar seni bu yazdıgın mesajlar ihbar olarak kabul ediliyor. Birazdan polis kapına gelir yok yanlış ihbar falan dersen polisi boşuna meşgul etmekten kamu davası açarlar ona göre[/QUOTEEllerinize sağlık bol şanslar ]
ben kocamada annemede msj attigimi polis konusu gecmeden once soyledim zatenBence vazgeçti intihardan polis lafını duyuncabaksaniza kocisi eve geliyormuş bizde işte vicdanimiz varyan uzulduk boşuna uzulcek okadar şey varken
Kızım ne cevap yaziosun hala intihar etmiyomuydun?Ama ben israrla evlendikten 2 ay sonra haberim oldu eski esiyle gortugunden dedigim halde yuva yikan deniliyo. Bu nasil agir bi laf. Boyle degildim ben yemin ederim
Cocuklarimi cok seviyorum. Kocami cok seviyorum annemi cok seviyorum. Burada yazilanlardan sonra esimin uzerine cok gittim yalvardi yakardi sevdigini soyluyo ama inanmiyorum artik burdaki yazilanlardan sonra. Cileden cikti oda artik sabah ve agir laflar ettik birbirimize. Ilk defa aoglum kavgamiza sahit oldu ve anne diye pacama sarildi. Hala yanlis dusunen insanlarda var. Ben cocuguna nafaka falan verme demedim. Para vermesi degildi derdim yalan soylemesiydi eskiden. Esimde geliyor zaten simdi mesajdan sonra aradi. Ruh hastasi olmusum oyle diyodu sabah paranoyak olmusum. Piskolaga gittigim halde boyleysem cocuklarima faydam olurmu artik ya
ya zaten bu intihar edeceğim diye mesaj atanların...vs çoğu fasa fiso çoğu dikkat çekmek için yapılıyor.bu araştırmalarla da kanıtlanmış birşey.. düşünsenize gerçekten böyle bir niyetiniz olsa ortalığı ayağa kaldırırmısınız ? çok saçmaBizim komşumuz yapmıştı bunu herkese mesaj atmış aradan kaç yıl geçti geçen onun konusu açıldı gelip kurtarsınlar diye attım diye gülerek anlatmıştı. İlaç içmişti kadın. Çok şaşırmıştım.
Eee sen kendini biliyorsan sorun ne ? Yarım saate kalmaz polis gelir ona anlatırsın artıkAma ben israrla evlendikten 2 ay sonra haberim oldu eski esiyle gortugunden dedigim halde yuva yikan deniliyo. Bu nasil agir bi laf. Boyle degildim ben yemin ederim
Ha unutmadan mahkeme yoksulluk nafakası bağlamışsa kadına tabikiii verecek o adam o parayı, senin ne haddine kadına verilen paraya laf etmek. Yılan gibi tıs tıs gez, belliki adam evliyken beraber olmuş yuvasını yıkmışsın, dilerim gün yüzü görmezsin REZİL!
Ha unutmadan mahkeme yoksulluk nafakası bağlamışsa kadına tabikiii verecek o adam o parayı, senin ne haddine kadına verilen paraya laf etmek. Yılan gibi tıs tıs gez, belliki adam evliyken beraber olmuş yuvasını yıkmışsın, dilerim gün yüzü görmezsin REZİL!
Sizz NASIL INSANSINIZ SORMASI AYIP.?BOYLE KONUSARAK ASIL REZILLIGI SIZ YAPIYORSUNUZ SIZE OYLE SEYLER SOYLERDIM KI AMA ALLAHA HAVALE EDIYORUMM..Numara yapma ha geber gerçekten!
Bence de psikolojik problemlerin var.Cocuklarimi cok seviyorum. Kocami cok seviyorum annemi cok seviyorum. Burada yazilanlardan sonra esimin uzerine cok gittim yalvardi yakardi sevdigini soyluyo ama inanmiyorum artik burdaki yazilanlardan sonra. Cileden cikti oda artik sabah ve agir laflar ettik birbirimize. Ilk defa aoglum kavgamiza sahit oldu ve anne diye pacama sarildi. Hala yanlis dusunen insanlarda var. Ben cocuguna nafaka falan verme demedim. Para vermesi degildi derdim yalan soylemesiydi eskiden. Esimde geliyor zaten simdi mesajdan sonra aradi. Ruh hastasi olmusum oyle diyodu sabah paranoyak olmusum. Piskolaga gittigim halde boyleysem cocuklarima faydam olurmu artik ya
Et ozaman ne hla mesaj atiyosun.8
ben kocamada annemede msj attigimi polis konusu gecmeden once soyledim zaten
8
ben kocamada annemede msj attigimi polis konusu gecmeden once soyledim zaten
ya zaten bu intihar edeceğim diye mesaj atanların...vs çoğu fasa fiso çoğu dikkat çekmek için yapılıyor.bu araştırmalarla da kanıtlanmış birşey.. düşünsenize gerçekten böyle bir niyetiniz olsa ortalığı ayağa kaldırırmısınız ? çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?