Korkma değil arkadaş gibiler samimiyetten söyledi sanırım benim eşim gider alır diye atlamıştır o kesin ben biliyorum.. O kadar canım sıkılıyor ki anlatamam.. Şehir içinde bile arabayı kullanırken kramp giriyor ayağıma çok kullanmamaya çalışıyorum..Hamile olmasanız bile ayıp etmiş. İnsan ne kadar samimi olursa olsun "Bir eşime sorayım uygun olur mu" der, -ki hamilesiniz de yani yorgun olabilirsiniz vs. Amirinden korkuyor mudur nedir?
Ben dert etmem alırım özellikle kimsesi yoksa orda. Gurbette yalnız olmak nedir bilirim. Benim de başıma gelmişti. .kızım küçüktü daha..gece iki olmuş eşim uzakta işte kızım da ağlayıp duruyo doktora gidelim dedik. Eşim de amiri konumunda birini aradı rica etti. Ee tabii yalnız olduğum için karısını da getirmiş yanında. Kadın çok güleryüzlüydü. Gelmeselerdi üzülürdüm..kızım da açmış sadece. Sütüm az geliyormuş p zaman. Tecrübesiz anne olmak böyle bişey işte:)
Ben dert etmem alırım özellikle kimsesi yoksa orda. Gurbette yalnız olmak nedir bilirim. Benim de başıma gelmişti. .kızım küçüktü daha..gece iki olmuş eşim uzakta işte kızım da ağlayıp duruyo doktora gidelim dedik. Eşim de amiri konumunda birini aradı rica etti. Ee tabii yalnız olduğum için karısını da getirmiş yanında. Kadın çok güleryüzlüydü. Gelmeselerdi üzülürdüm..kızım da açmış sadece. Sütüm az geliyormuş p zaman. Tecrübesiz anne olmak böyle bişey işte:)
Korkma değil arkadaş gibiler samimiyetten söyledi sanırım benim eşim gider alır diye atlamıştır o kesin ben biliyorum.. O kadar canım sıkılıyor ki anlatamam.. Şehir içinde bile arabayı kullanırken kramp giriyor ayağıma çok kullanmamaya çalışıyorum..
Valla keşke kabul etmeseydiniz. Emrivakilerden hiç hoşlanmam ben. Kendi kendine başkalarının adına söz vermemeyi öğrensin.
karnım burnumda uzun yol işim var mı önce bi deseydin ben bi eşime sorayım müsaitse o alabilir eşinizi diye..
Şehir içinde bile arabayı kullanırken kramp giriyor ayağıma çok kullanmamaya çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?