İyi geceler kızlar.. Yazmasam çatlayacaktım akşamdan beri sinirlerim tepemde uyku da tutmadı sinirden ne yapacağımı bilemez bir haldeyim..
Konuma gelecek olursak konu benim işgüzar kocam.. İşi dolayısıyla şu an şehir dışında.. Akşam bi mesaj attı.. (Şu numara amirin eşinin numarası yarın akşam 6 da uçağı iniyo yengeyi gider alırsın..) bi an şaka yapıyo falan sandım ne uçağı ne yengesi dedim? Bizim amirin eşi burda kimsesi yok yarın sen gidip havaalanından al yazdı.. Dedim kadını tanımam etmem boynuma kart yazıp havaalanında karşılayayım istersen tur şirketleri yapar ya o şekilde yok diyo bak numarası var kadını ara tanışın dedi ciddi ciddi.. X dedim saçmalama bu nerden çıktı bana sormadan bu ne emrivaki dedim karnım burnumda uzun yol işim var mı önce bi deseydin ben bi eşime sorayım müsaitse o alabilir eşinizi diye.. Yok sen anlamıyorsun hiç kimseleri yok falan dedi pişman ettin dediğime dedi.. Gönül koydu falan üzüldüm amiriyle arkadaş gibiler benim yüzümden aralarının bozulmasını istemedim.. Gönülsüz bir şekilde tamam dedim ama içim içimi kemiriyor kızlar haksız mıyım sizce benim ne işim var ya sonuçta eşimin amiri benim değil kadın benden küçük çocuk sayılır 6 aylık hamile halimle zoruma gidiyor yani.. Eşim geldikten sonra nasıl bi tavır takınmalıyım sizce.. Bana sormadan yaptığı bu emrivakiden hoşlanmadığını nasıl belli etmeliyim..? Çok sıkıntılı bi işi var genelde tartışma çıkarmamaya çalışırım ama bu yaptığı fazla geldi bana.. Uzun oldu hakkınızı helal edin..
Size sormalıydı kesinlikle ama ben olsam gider alırdım,onu zor durumda bırakmazdım (tabi ilk emrivakisi ise bu)
Sonrasında da bu seferlik seni zor durumda bırakmamak için kabul ettim ama tekrarı durumunda asla yapmam haberin olsun,sonra bana buyüttün,uzattın muhabbeti yapma,baştan söylüyorum deyip geçerdim.
Tekrarı olursa ben sana bana sormadan benim adima söz verme demişyim,yapamam der geçersiniz
Taksi icat edildi çok oldu deseydin ya
Kimsesi yoksa yok
Hiçbiryerde kimsem yok biner taksiye ya da otobüse giderim
Ya benim kimsem de olsa hiç kimseye muhtaç olmak istemem ben tek başıma hallederim.. Ankaraya gittim istanbul'a gittim navigasyon diye bir şey var hangi otobüse hangi duraktan bineceğine kadar söylüyo ki yaşadığımız yer de küçük bir yer çok rahat yolunu bulabilir.. Burdan bir arkadaş yazmıştı kendi eşleri dışında herkes değerli diye hakkaten öyle..
OooooBir kere de yine başka bir amirini yine benden habersiz evimize misafir etmişliği vardır.. Amiri eşi çocuğu kayınvalidesi kayınpederi.. Eve bir gittim ki hiç tanımadığım 5 insan.. 3 tane misafir edebileceğim yatakta 5 kişi ağırladım.. İşgüzarlığı seviyor benim eşim..
Ya Allah askina hanimlar. Nedir bu 6 aylik hamileyken kendini is goremez haline getirmek? Hic araba kullanmiyor musunuz yani simdi siz? Hayat dogurnayi ve cocugu buyutmeyi bekleyecek kadar uzun degil. He araba kullaniyorsanoz da bi kac kilometre fazla yapmanin kimseye zarari yok emin olun.
Esiniz size guvenmis ve verdigi sozun sebebini acikliyor. "Hic kimseleri yok." İnsanlik oldu mu canim? Konu aniden gelismis ki size soramamis. Zaten esiniz burda olsa size minnet etmezmis. Arayin kadina gelmiyorum diyin diyen var. Egonuz icin kocanizi rezil etmeye razi misiniz yani?
İyi geceler kızlar.. Yazmasam çatlayacaktım akşamdan beri sinirlerim tepemde uyku da tutmadı sinirden ne yapacağımı bilemez bir haldeyim..
Konuma gelecek olursak konu benim işgüzar kocam.. İşi dolayısıyla şu an şehir dışında.. Akşam bi mesaj attı.. (Şu numara amirin eşinin numarası yarın akşam 6 da uçağı iniyo yengeyi gider alırsın..) bi an şaka yapıyo falan sandım ne uçağı ne yengesi dedim? Bizim amirin eşi burda kimsesi yok yarın sen gidip havaalanından al yazdı.. Dedim kadını tanımam etmem boynuma kart yazıp havaalanında karşılayayım istersen tur şirketleri yapar ya o şekilde yok diyo bak numarası var kadını ara tanışın dedi ciddi ciddi.. X dedim saçmalama bu nerden çıktı bana sormadan bu ne emrivaki dedim karnım burnumda uzun yol işim var mı önce bi deseydin ben bi eşime sorayım müsaitse o alabilir eşinizi diye.. Yok sen anlamıyorsun hiç kimseleri yok falan dedi pişman ettin dediğime dedi.. Gönül koydu falan üzüldüm amiriyle arkadaş gibiler benim yüzümden aralarının bozulmasını istemedim.. Gönülsüz bir şekilde tamam dedim ama içim içimi kemiriyor kızlar haksız mıyım sizce benim ne işim var ya sonuçta eşimin amiri benim değil kadın benden küçük çocuk sayılır 6 aylık hamile halimle zoruma gidiyor yani.. Eşim geldikten sonra nasıl bi tavır takınmalıyım sizce.. Bana sormadan yaptığı bu emrivakiden hoşlanmadığını nasıl belli etmeliyim..? Çok sıkıntılı bi işi var genelde tartışma çıkarmamaya çalışırım ama bu yaptığı fazla geldi bana.. Uzun oldu hakkınızı helal edin..
6 ay nedir ki bir hamilelik icin kramp sanci acisindan? Cok agir gecen hamilelikler var onlari tenzih ederek soyluyorum. Normal bi hamilelikte 6 aylikken karin daha yeni yeni cikiyor. Karnim burnumda demek tamamen abarti.Tam okumamışsınız galiba, doktor hanımefendiye kramp girebileceği için araç kullanmayı yasaklamış. Ayrıca öyle olmasa bile sorulmadan böyle bir emrivaki hiç hoş değil. Belki rahatsız, belki misafiri, gelecek belki canı istemiyor???
Tamam hamilelik hastalık değil de normal insan muamelesi yapmayı da bırakın artık. Her gün krampıydı, sancısıydı, ağrısıydı zor bir süreçten geçiyorsun, rahat hareket edemiyorsun.
Koskoca adam kendi işi için onca seçenek varken hamile karısını koşturmaya utanmıyor da karısı gitmeyince mi ego sahibi oluyor? Yapmayın Allah aşkına.
Ay kabus gibi. Birde önceden haber vermediği gibi onca insanı eve aldıktan sonrada haber vermiyor. Yaşadığınız şoku tahmin edebiliyorum. Belki onca insan için hazırlığınız yok,belki eviniz dağınık,müsait değilsiniz. Kesinlikle sormalıydı size.Bir kere de yine başka bir amirini yine benden habersiz evimize misafir etmişliği vardır.. Amiri eşi çocuğu kayınvalidesi kayınpederi.. Eve bir gittim ki hiç tanımadığım 5 insan.. 3 tane misafir edebileceğim yatakta 5 kişi ağırladım.. İşgüzarlığı seviyor benim eşim..
valla ben olsam gitmezdim açık ve net... amirin karısıysa amirin karısı. ne yapalım yani ? sonuçta insan... diğerleri gibi binsin servise ya da taksiye gitsin evine. kıtlıktan çıkmadı ya. bi de hamilesiniz, eşiniz çok düşüncesiz..İyi geceler kızlar.. Yazmasam çatlayacaktım akşamdan beri sinirlerim tepemde uyku da tutmadı sinirden ne yapacağımı bilemez bir haldeyim..
Ben senelerdir araba kullanırım ama hamileyken 6 aydan sonra zorlanıyordum. İşim 10 dakika mesafedeydi ona bile gitmek zor geliyordu. 6 ayda karın büyüyor zaten,vücutta şişme başlıyor,refleksleriniz yavaşlıyor,uykulu oluyorsunuz vs vs kaldı ki bunlar olmasa dahi bu sürekli tekrarlayan bir durummuş. Öncedende eve 5 kişilik bir grup getirip haber dahi vermemiş,konu sahibi eve gelince görmüş evinde misafir olduğunu. Buda hoş değil. Belki evi dağınık,belki yatağı açık,acele çıktı herşeyi olduğu gibi bıraktı. Belki mutfakta hazırlığı yok. Arayıp şunlar geliyor,ben davet ettim canım,ne lazım demek çok mu zor?Ya Allah askina hanimlar. Nedir bu 6 aylik hamileyken kendini is goremez haline getirmek? Hic araba kullanmiyor musunuz yani simdi siz? Hayat dogurnayi ve cocugu buyutmeyi bekleyecek kadar uzun degil. He araba kullaniyorsanoz da bi kac kilometre fazla yapmanin kimseye zarari yok emin olun.
Esiniz size guvenmis ve verdigi sozun sebebini acikliyor. "Hic kimseleri yok." İnsanlik oldu mu canim? Konu aniden gelismis ki size soramamis. Zaten esiniz burda olsa size minnet etmezmis. Arayin kadina gelmiyorum diyin diyen var. Egonuz icin kocanizi rezil etmeye razi misiniz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?