• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi özledim ki seni...

garfield_prenses

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
4
1
16
İstanbul
Ne yazsam ki?

Seni hâlâ düsündügüme mi yanayim?
Yaptigim yanlislari geri ceviremedigime mi yanayim?
Pismanliklarimla basbasa kaldigima mi yanayim?
Verdigim kararin dogru olup olmadigini bilmedigime mi yanayim?

Acaba sende düsünüyor musun beni zaman zaman?

Her bos kaldigim anda, ilk firsatimda senli hayallerim var benim...
Korkuyorum. Ömürlük olmandan korkuyorum. Hep seni düsünerek yasamaktan korkuyorum.
Unutur muyum seni acaba?
"Acaba"larimdan vazgeçer miyim bir gün acaba?
Keske der miyim gün gelir de?

Peki bir kez, sadece son bir kez daha karsima çikar misin ki?
Öyle çok istiyorum ki seni son bir kez görmeyi.

Gitmeyi hem istiyorum hem istemiyorum! Nasil bakicam yüzlerine?
Nasil seni sorcam onlara? Deli gibi senden haber almak isterken nasil adini agzima alicam? Hangi yüzle?

Hadi bir delilik yapsana.
Evi biliyorsun,
Yolu biliyorsun.
Ne zaman oldugunu ögrenipte çiksana karsima nolur?
Ben yapamiyorum.
Yapamamda.
Yapmamam gerek!
Ama seni tutan bisey yok...
Gelsene bana son deliligini göstermek için.
Gelsene gözlerimin gözlerine degmesi için.
Gelsene kokunu son bir kez içime çekmem için.
Duyursana bana huzur veren o sesini.
Uyutmasana beni asktan yine.
Hissetsene beni.
Duysana geldigimi.
Kimselere görünme sadece ben olayim seni gören, duyan, hisseden.
Tekki bana kizginlikla bak raziyim.
Yaptigim için kiz, bagir. Sinirlen. Hakettim.
Ama gelde göster kendini son bir kez!

Gözlerim doldu, kalbim acıdı... yaşadığın duyguları taa derinden hissettim... kolaylıklar diliyorum sana :(((

çok güzel ya çok beğendim :43:

üzmek istememistim sizleri :43:

Bu yaziyi coook uzun zaman önce yazmistim, tekrar bulup okuyunca paylasmak istedim...
Imkansizdik bu yaziyi yazdigim kisiyle...
Iki kisi arasinda kalmistim...
Pisman degilim verdigim karardan ama çok sükür...
Yeni geleni degil, ilk asik oldugum insani seçtim.

O gitmem gereken yere gittigimde ona son bir mesaj atmistim.
O mesaji hiç almamis.
Aylar sonra bir arkadasimdan onun bulundugu sehre gittigimi ögrenmis.
"O zaman bilseydim onu uzaktanda olsa görmek isterdim" demis...
Bunu ögrenince içim acidi..
Ayni seyleri istemisiz ama karsilasmak nasip olmadi son bir kezde olsa.

O da seni özlemiştir belki seni aramak istemiştir gururunu daha da ayaklar altına almamak, seni aramasına engel olmak için yaradana söz vermiştir seni aramamak için yemin etmiştir aşkından, sevgisinden, hasretinden, özleminden, öfkesinden ve yalnızlığından ölse de seni aramayacaktır belki.

ne de içimi yaktı yazdıkların.Allah hayırlısı nasip etsin inş acıların tez elden hafifler...bende bi anlık gafletle yaptım bi yanlış ve 2 senedir canım yanıyor.sonumuz olur muydu bilmiyorum.çok farklıydık ama sonuna kadar dayanmalıydık aşkımız için.olmadı kısmet değilmiş..hala özlüyorum ve bir kez dahi olsa uzaktanda görmek isterdim:43:

ne de içimi yaktı yazdıkların.Allah hayırlısı nasip etsin inş acıların tez elden hafifler...bende bi anlık gafletle yaptım bi yanlış ve 2 senedir canım yanıyor.sonumuz olur muydu bilmiyorum.çok farklıydık ama sonuna kadar dayanmalıydık aşkımız için.olmadı kısmet değilmiş..hala özlüyorum ve bir kez dahi olsa uzaktanda görmek isterdim:43:

2014te olsak bn mi yazdm bu yazıyı derdm şimdi.henüz 2 sene olmadı bnmki ama aynı duygular içindeyiz.hayırlısı olsun inşallah.hayat hep acımasız.. :85:

Yazdiklarin beni derinden etkiledi. inan gozlerim doldu.
Birini ozlemek ne kadar zor bisey..
Ozlem guzel olabilirdi, bir sonu oldugunu bilsen, kavusacagini bilsen. Ama boylesi.. hastalik gibi

çok çok çok özledim ben de hem de çok. kaç gündür ağlıyorum. çok uzaktayız birbirimizden. daha dün değil ondan önceki gece birlikteydik dolaşıyorduk sarılıyorduk. allahım bu nasıl bir şey. ben şimdiye kadar kimseyi böyle özlemedim. kalbim hiç bu kadar acımadı, düşününce bile gözlerim dolmadı. tam üç buçuk ay var görüşmemize kocaman üç buçuk ay.
ö-lü-yo-rum

o bir kere goreyim,sarilayim,opeyim olayi o kadar da guzel bir sey degil arkadaslar,
klasik son degsmiyor,gene ayrilmak zorundasiniz,bu sefer insan hic ayrilmak istemiyor.
sarilip kalamiyorsun. o daha aci cok kotu, hele karsida sana bombos bakan bi insan varsa artik
Allahtan onu gormeyi istedigin icin pisman bile oluyorsun. ama duygulandim ne yalan soyleyeym:14:
,guzel yazilmis,tebrik ederim :)

gözlerini özledim :( aşkla bakan gözlerini.. kızınca kızdığını belli eden gözlerini.. o kömür karası gözlerini özledim..
sarılışını, nefesinin nefesime değişini özledim. 4 ay olduu kooca 4 ay ama olmadı dönmedi hayatından çıkarmayı bırak kazıdı sanki :(:(
öyle istiyorum ki gelsin sarılayım ama bırakmayayım yüzünü avucumun içine alıp sarayım..

ama o gitti..
gitti
gelmedii

...

:(:(:(

nasıl yani anlamadım ben ?

yeni gelenle deil ilk aşkımla beraberım dedn ama bu yazıdaki özlediginle mi birlktesin yani ?

Bir iliskim vardi 3 buçuk seneliktik.
Onunla bi ara ayrildik sonra geri dönmüstü.
Onun yeni döndügü siralar yeni biriyle tanismistim.
Tanistigim insanin oldugu sehirde tatildeydim.
1 ay sevdigimden uzak olunca, yeni tanidigimdanda hoslaninca yasadigim o 1 ay ve sonrasi çok zor oldu hangisini gerçekten sevdigimi anlamak için.
Sonra zamanla kararim ilk sevdigime dogru döndü.
Simdi evliyiz.
Ara ara aklima gelsede esimi cok seviyorum.

2014te olsak bn mi yazdm bu yazıyı derdm şimdi.henüz 2 sene olmadı bnmki ama aynı duygular içindeyiz.hayırlısı olsun inşallah.hayat hep acımasız.. :85:

Yazdiklarin beni derinden etkiledi. inan gozlerim doldu.
Birini ozlemek ne kadar zor bisey..
Ozlem guzel olabilirdi, bir sonu oldugunu bilsen, kavusacagini bilsen. Ama boylesi.. hastalik gibi

çok çok çok özledim ben de hem de çok. kaç gündür ağlıyorum. çok uzaktayız birbirimizden. daha dün değil ondan önceki gece birlikteydik dolaşıyorduk sarılıyorduk. allahım bu nasıl bir şey. ben şimdiye kadar kimseyi böyle özlemedim. kalbim hiç bu kadar acımadı, düşününce bile gözlerim dolmadı. tam üç buçuk ay var görüşmemize kocaman üç buçuk ay.
ö-lü-yo-rum

o bir kere goreyim,sarilayim,opeyim olayi o kadar da guzel bir sey degil arkadaslar,
klasik son degsmiyor,gene ayrilmak zorundasiniz,bu sefer insan hic ayrilmak istemiyor.
sarilip kalamiyorsun. o daha aci cok kotu, hele karsida sana bombos bakan bi insan varsa artik
Allahtan onu gormeyi istedigin icin pisman bile oluyorsun. ama duygulandim ne yalan soyleyeym:14:
,guzel yazilmis,tebrik ederim :)

çok dogru aslinda. o son bir kereler hiç bitmez. zaten iyiki karsima cikmadi. kafam dahada karisirdi. iyiki görmedim.

gözlerini özledim :( aşkla bakan gözlerini.. kızınca kızdığını belli eden gözlerini.. o kömür karası gözlerini özledim..
sarılışını, nefesinin nefesime değişini özledim. 4 ay olduu kooca 4 ay ama olmadı dönmedi hayatından çıkarmayı bırak kazıdı sanki :(:(
öyle istiyorum ki gelsin sarılayım ama bırakmayayım yüzünü avucumun içine alıp sarayım..

ama o gitti..
gitti
gelmedii

...

:(:(:(

Allah yardimciniz olsun hepinizinde , tesekkür ederim yorumlariniz için..

Ne yazsam ki?

Seni hâlâ düsündügüme mi yanayim?
Yaptigim yanlislari geri ceviremedigime mi yanayim?
Pismanliklarimla basbasa kaldigima mi yanayim?
Verdigim kararin dogru olup olmadigini bilmedigime mi yanayim?

Acaba sende düsünüyor musun beni zaman zaman?

Her bos kaldigim anda, ilk firsatimda senli hayallerim var benim...
Korkuyorum. Ömürlük olmandan korkuyorum. Hep seni düsünerek yasamaktan korkuyorum.
Unutur muyum seni acaba?
"Acaba"larimdan vazgeçer miyim bir gün acaba?
Keske der miyim gün gelir de?

Peki bir kez, sadece son bir kez daha karsima çikar misin ki?
Öyle çok istiyorum ki seni son bir kez görmeyi.

Gitmeyi hem istiyorum hem istemiyorum! Nasil bakicam yüzlerine?
Nasil seni sorcam onlara? Deli gibi senden haber almak isterken nasil adini agzima alicam? Hangi yüzle?

Hadi bir delilik yapsana.
Evi biliyorsun,
Yolu biliyorsun.
Ne zaman oldugunu ögrenipte çiksana karsima nolur?
Ben yapamiyorum.
Yapamamda.
Yapmamam gerek!
Ama seni tutan bisey yok...
Gelsene bana son deliligini göstermek için.
Gelsene gözlerimin gözlerine degmesi için.
Gelsene kokunu son bir kez içime çekmem için.
Duyursana bana huzur veren o sesini.
Uyutmasana beni asktan yine.
Hissetsene beni.
Duysana geldigimi.
Kimselere görünme sadece ben olayim seni gören, duyan, hisseden.
Tekki bana kizginlikla bak raziyim.
Yaptigim için kiz, bagir. Sinirlen. Hakettim.
Ama gelde göster kendini son bir kez!

:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Back
X