- 4 Şubat 2015
- 6.326
- 12.739
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
White party'yi, skinny'yi, goodiebag'i, jean'i biliyorsunuz da pantAlonu bilmiyordunuz yalniz.. icler acisi!Meraba hanimlar,
Dert degil kesinlikle. Biraz salak yerine mi koyuldum desem, bilemiyorum. Iki gundur ne sinirleniyorum, nede 'hazmedebiliyorum' olani. Boyle arada tuhaf hissediyorum aklima geldikce. Uc dort ay once bir arkadasim (yakin bir arkadasim degil, senede uc dort kez gorusur bulusuruz) aradi, bi 'white' parti var bu aksam, beyaz kiyafetler giymemiz gerekiyor, dolabimda bisey yok, sende varmi?' diye. Geldi, beyaz bir skinny jean, arti birkac parca daha verdim. Kizlarla pazar aksami bulustuk, ve bana bi canta dolusu kiyafetimi geri verdi. Ufak birer hediye almis yaninda her birimize, goodie-baglerimizle gulustuk eglendik filan. Sonraki gun cantadaki kiyafetleri yerlerine asayim dedim, verdigim skinny'nin uzerinde bi ton leke var. Yikamis, cikarmaya calismis birkac ilacla, siyah lekelerden biri buyuk oldugu icin etrafi sararmis ama cikmamis leke. Dizleri lekeli.
Inanin, umrumda bile degil jean'in ne durumda oldugu. Ama bana birsey soylememesi bana okadar tuhaf geldi ki! Pantalonu toplasaniz en fazla 5 kez giymisimdir, zaten alti ustu parasi nekadar ki, kaale alinacak bisey bile degil. Bana dese ki 'ya eeyla, gecesinde corbaciya gittik, corba dokuldu!' desin, canimi yesin yaa. 'Canin sagolsun yemisim pantalonunu, partiyi anlat nasildi??' diyecek biri oldugumu cok iyi biliyo. Hic odunc kiyafet almam, sevmem, ihtiyac duymam. Arasira bir iki arkadas benden bisey rica ettiginde gel dolaplardan istedigini al derim, onemli degil. Ama boyle lekeli bi sekilde geri verip bisii soylememesi..
Icim icimi yedi iki gundur. Soylesem utanacak, anliyorum, soylemesem kendimi salak yerine koyulmus hissim gecmek bilmiyo. Ne desem, veya demesem mi bisey, bilemedim! Laf sokma/tartismaya filan girmem elbette. Fikirleri olan, ne yapsam?
mubarek gunde dedikodu sayilmaz bu konu dimi..
icler acisi mi? hahah! yahu cidden bunami takildiniz? dunyada gecen isimleri bunlar, asin artik biseyleri yahu.White party'yi, skinny'yi, goodiebag'i, jean'i biliyorsunuz da pantAlonu bilmiyordunuz yalniz.. icler acisi!
Sanirim ben yaşlanmışım.soydigin kelimelerden birşey anlamadım.white party ı anladım bi tek ama oda yaşlandığimi işaret ediyor.bizim zamanımız da böyle partiler yoktu
hahah hanimlar cok tatlisiniz!White party neyim gormeden ölüp gidecegiz, yanarim ona yanarim![]()
![]()
sevgili captain price, N nscckts cok guzel birsey soylemis bu ilk soylediginiz ingilizce kelimelerle alakali. uzerine bisii deme ihtiyaci duymadim.Türkiye menşeli bi sitede olmanıza rağmen ve kullanabileceğiniz Türkçe alternatifler de varken bu tip kalıpları kullanmanıza anlam veremedim. kaldı ki burada ingilizce bilmeyen veya ne bileyim belli eğitim seviyesini alamamış insanlar var. garip geldi. çok daha sade bi biçimde anlatabilirdiniz.
konuya cevap;
bi daha kimseye kıyafetinizi vermezsiniz olur biter. arkadaşınız ayıp etmiş.
hayir, 'white party'de basina ne geldi, o pantalonun hali ne!Offff takıla takıla kelimelere takılanlar...
Üstelik nick Türkçe olmayan mı dersin , kaç kere yabancı kelime kullandigini görmemiz mı dersin...
Arkadaşınızla konustunuz mu konu sahibi