Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Arkadaşım senin çoçuğun var mı? Bebeklik dönemlerini hüç yaşadın mı?
Ayriyetten adam zaten şuan binpişmandır bu sözü söylediği için. Adamın dedigi kötü birşey sinirle söylense bile.(adama haklı demiyorum) ama zaten kadın üzgün lohusa ateşe neden venzün dökersiniz kiiiiii
Siz dökmeyin, siz böyle bir durumla karşılaşsanız muhtemelen alttan falan mı alacaksınız?. Dengesiz bir adam, 2 aylık bebeğe "bi patlatıcaksın kafasına vurucaksın, gebersin" diyorsa bırakında kk kadınları olarak sinirlenelim. Konu sahibide bizim gibi düşündüğü için konu açmış belli ki. Hemen bana da soru yöneltmeyin çocuğum yok ama küçük kardeşimle beraber büyüdüm, kardeşim 2 yaşındayken bir takım problemler yüzünden 1-2 ay boyunca kurulu saat gibi gece 12'de başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar ağlardı, çokta net hatırlıyorum babam vardiyalı çalışan mühendis olduğu halde gece 12'de kardeşimle beni alır, sabaha kadar kardeşimin sakinleşmesini için o pastane senin bu çorbacı benim gezerdik. Hiç sinirlenip kardeşime "bi çakıcam geberecek" dediğini duymadım. Normal bir psikolojiye sahip bir insan 2 aylık bebeğe bu cümleyi kurmaz, kurana da normal gözüyle bakılmaz. Bırakında benzin dökelim, dökelim ki konu sahibi tepkisini koysun bu adamda yaptığının normal olmadığının farkına varsın. Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeğinizi tüm dünyadan babasından hatta kendinizden bile korumakla yukumlusunuz. Bu yükümü evlat sahibi olarak almış bulunmaktasınız. Baba demeye dilim varmayan insan musveddesine de bebeksiz ve sizsiz hayat nasıl oluyormuş göstereceksiniZ. Zira Bebeğiniz ağlarken bı tane patlativerir siz yokken. Yani ben olsam böyle yapardım

Arkadaşım galiba ilk bebeginiz allah bagışlasın. Kadın karnına düşdügü anda ANNE olur. Ama babalar sonradan ögrenir.
  • Eşinizede kızmayın empati yapın tümgğn çalışıyor
  • önceden tüm ilgi ondayken bebek oldu ilgi azaldı
  • Ve tabiki sen onu 2.plana attın her ladın gibi bende aynısını bende yaptım.
  • Böylesi durumlarda bebegini papatya çayıyla duş yaptır ve beyaz gürültü dinlet
  • 6.ayda eşinde düzelir . Bu durumlarda fazla tepkiler vermemek gerek .çünkü uykusuzluk insanı huysuz yapıyor
  • Kesinlikle aile huzurunu düşün, sen nekadar stresli mutsuz olursan bebekte hissediyor ve huzursuz uykusuz oluyor
Sizin şaka olduğunuzu düşünüyorum. Küçücük bebeğe "gebersin gitsin" tarzı cümleler kurmuş farkında mısınız? Bunu nasıl normal görüp eşinize kızmayın diyebilirsiniz? Aklım almıyor gerçekten. Sizin kocanız böyle davransa demek ki normal göreceksiniz..

Cileklivanilinn Cileklivanilinn e katılıyorum, bazı insanlar koca olsunda ne olursa olsun düşüncesindeler.

Çocuğu yaparken iyiydi ama dimi ohh ne guzeldi ee 9 ay da siz taşıdınız o zaman da güzeldi
Asıl kafası patlatılması gereken onun spermleri yapmayacak korunacak çok basit
Değiştirmek istedıgınız adamla evli kalabilirsiniz de bari çocuk yapmayın.....
Bunu genel kk ya diyorum

sonra böyle öfke kontrolü olmayan psikolojisi bozuk babaları çekiyoruz
Şiveli yazıcam
Dekmüğü kafaan bi çarpcam pekmeziin akıtcam
Ananın evine yallahhhhh çok basit

Aa yok canim, bu yine "özünde iyi" vakalarindan. Adam hafta sonu arada bebege bakiyormus. Ba ba baaa ne kadar merhameliymis, biz yanlis anliyormusuz canim. Azciiik bi öfke problemi varmis.

Yani baska biri dedigi gibi, muhtemelen konu sahibi azcik konusur onun ile ve olay unutulur. Bebekte tedavi ile olmus. Adamin ne oldugunu bile bile. Yani 2cide yapilir. Biz bos konusuyoruz zaten burda.

O lafı eger bebegimize söyleyip kendini benim gözümde taa yerin en dibine sokup, işi boşanmaya kadar vardiragima bana söylemesini bin kez yeğlerim.. umarım durum böyle değildir yok yok olamaz bebeginize söylememiştir tam tersidir.
(Tabiki kadına da böyle bi söz soylenilmesini onaylamıyorum ama ortada bi bebek de var ya o onun canından da koptu ya hayvanken hayvan bile yavrusunu gozetiyor ya ondan)

Arkadaşım galiba ilk bebeginiz allah bagışlasın. Kadın karnına düşdügü anda ANNE olur. Ama babalar sonradan ögrenir.
  • Eşinizede kızmayın empati yapın tümgğn çalışıyor
  • önceden tüm ilgi ondayken bebek oldu ilgi azaldı
  • Ve tabiki sen onu 2.plana attın her ladın gibi bende aynısını bende yaptım.
  • Böylesi durumlarda bebegini papatya çayıyla duş yaptır ve beyaz gürültü dinlet
  • 6.ayda eşinde düzelir . Bu durumlarda fazla tepkiler vermemek gerek .çünkü uykusuzluk insanı huysuz yapıyor
  • Kesinlikle aile huzurunu düşün, sen nekadar stresli mutsuz olursan bebekte hissediyor ve huzursuz uykusuz oluyor
Empati mi yapsın?! :oha: :skandal:

Ben konuyu okurken size söyledi sandım ta ki sonunu okuyana kadar. Utanmaz adam kusura bakmayın ama eşiniz değil bir baba insan bile değil.

Sanırım gidecek yeriniz yok, aileniz arkanızda değil, maddi olarak yetersizsiniz.
Bir an önce iş bulup ayaklarınız yere sağlam basana kadar sabredin. Sonra da bu adamdan kurtulursunuz inşallah.
Gerçi bebeğiniz ömür boyu böyle bir baba ile muhatap olmak zorunda kalacak maalesef.

Canım benim çok üzüldüm inan ikimizde eylül annesiyiz eşlerimiz bize normalden daha da fazla destek olacakları yerde malesef köstek oluyorlar ama eşinin söylediği söz yenilir yutulur değil böyle adamlar baba olmasa keşke çünkü zerre haketmiyorlar ne diyeceğimi bilemiyorum inan :(

Sizi hatirladim. Zihnimde yer eden uyelerden birisiniz. Esinizle problemleriniz barizken ikinci cocuk icin zahmetli bir tedavi surecine girip yeniden baba yapmistiniz.

Gecenlerde actiginiz “Esim ve mana konusunda israri” konunuzda lohusa huznunu ziyadesiyle agir yasadiginizi dusunmustum. Sayfalarca yorum yapildi, cogunluk esinizin hakli oldugunu yazdi. İsinize gelmedi yazanlara cevap vermediniz, yeniden bir konu actiniz.

Yazdiginizi okuyunca esinizin bu cumleyi bebeginiz icin kurduguna zerre ihtimal vermedim.

Elbette, size kurulmasi da yenilir, yutulur bir sey degil. Lakin ne soylesek bos. Bir sonraki konunuzu acmaniz uzun surmez.

Burada yazilanlara diger konularinizdaki gibi yine cevap vermezsiniz. Bize de, size yapilanlari neden bu kadar icsellestiriyoruz ki, herkes tercihlerinin sonuclarina katlanir demek duser.

Sizi hatirladim. Zihnimde yer eden uyelerden birisiniz. Esinizle problemleriniz barizken ikinci cocuk icin zahmetli bir tedavi surecine girip yeniden baba yapmistiniz.

Gecenlerde actiginiz “Esim ve mana konusunda israri” konunuzda lohusa huznunu ziyadesiyle agir yasadiginizi dusunmustum. Sayfalarca yorum yapildi, cogunluk esinizin hakli oldugunu yazdi. İsinize gelmedi yazanlara cevap vermediniz, yeniden bir konu actiniz.

Yazdiginizi okuyunca esinizin bu cumleyi bebeginiz icin kurduguna zerre ihtimal vermedim.

Elbette, size kurulmasi da yenilir, yutulur bir sey degil. Lakin ne soylesek bos. Bir sonraki konunuzu acmaniz uzun surmez.

Burada yazilanlara diger konularinizdaki gibi yine cevap vermezsiniz. Bize de, size yapilanlari neden bu kadar icsellestiriyoruz ki, herkes tercihlerinin sonuclarina katlanir demek duser.
Evet ben birde eski konulardan şunu düşündüm bir kız çocuğunuz daha var ☹️O kiz cocuğuda bu konuşulanlara şahit oluyor mu acaba

Ben onun kafasına bır degıl bın tane patlatır gebertırdım. Daha cok sey yazmak ısterdım fakat ban yemeye dahi değmez🤯😡

Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin! 😱
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Biz olsak eşinizin kafasına patlatirdik sonrada gebersin gitsin derdik. Çok kötü bı söz etmiş hiç haklı tarafı yok ama uyku sersemligi uyumak istediği için sinirlenip dediyse normalde her zaman böyleyse işiniz zor

Bu nasıl bir söz diyecek bısey bulamıyorum. Insan kendı canına nasıl böyle bısey der. Bence kocanızın aklından zoru var. Bebekle kesinlikle yalnız bırakmayın. Bana güven vermedi.

keşke böyle öfke kontrolü problemi olan bir adamdan bebek dünyaya getirmeseydiniz. bu adam 1 günde buna dönüşmedi ya. o çocuğa üzülüyorum, idrak edebilecek yaşa geldiğinde babasından nefret edecek.
Babasından nefret etsin,o sorun degil,ama o babayla neler yasar o yasa gelene kadar=/
Arkadaşım senin çoçuğun var mı? Bebeklik dönemlerini hüç yaşadın mı?
Ayriyetten adam zaten şuan binpişmandır bu sözü söylediği için. Adamın dedigi kötü birşey sinirle söylense bile.(adama haklı demiyorum) ama zaten kadın üzgün lohusa ateşe neden venzün dökersiniz kiiiiii
Benim var,3 tane,tek basına büyüttüm,buyrun bana anlatın ne oluyormus küçük cocugun olunca?
Adam pişmandır ya,yersen...
Yaparken o cocugu aklı neredeymiş,gece şenlikleri iyiydi di mi?
Gecmişsiniz karsimiza ........
Ne diyelim,"ayy canım ya ne var ki bundaa,benim kocişim günde 3 ögün söyler,hem o babası,döver de sever de "Mİ???

Çirkinligi çirkin görmeyen,çirkinleşmiş demektir:işsiz:

Back
X