Bi saatte pıt diye normal doğum..

Çok şiddetli adet sancıları çekiyorsanız öncesinde onun bi-iki katı fazlasını çekiyor gibi düşünün doğum sancılarını da.. En tatlısı da sancı aralarında gözlerini kapatıp hafif bi uykuya dalmak (tabi bebeğinizi kucağınıza almanız dışında)) epizyotomi ( alttan kesi) açılırken hiçbirşey hissetmiyor insan ben sadece doktorun elinde makası gördüğümü hatırlıyorum..normal doğum sonrası ayağa kalkmanız da hızlı oluyor sütün gelmesi de..benim de ilk gebeliğimdi ve sonuna kadar direndim normal doğum diye çok şükür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar da şanslısınız..
Evet mutluluk ve pozitif olmak en büyük etken..
Rabbim keyfinizi daim etsin..
Yavrunuzla sağlıklı uzun ömürler dilerim

tşşkkr ederimm

allah analı babalı büyütsün keske bnde bu kadar kolay dogum yapabilmiş olsaydm ama kısmet:2::2:

amin herkesin evladını inş...

benimde normal doğumum oldu. allah herkese böyle doğum nasip etsin.

Okuduğum en güzel ve en rahatlatıcı doğum hikayesş, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etisn:)

Amin..ikincisini de aynı şekilde dünyaya getirmeyi nasip eder inş..

Kizimin dogumuna benzettim oglunuzun dogumunu.bende hamileligim de cok hareketliydim bol bol yuruyus yaptim.sanirim bu dogumu kolaylastiriyor. Sancilarimi evde cektim hastaneye gittigimde dogum baslamis diyip hemen doktorumu cagirdi ebeler.hastaneye gidisim dogum yapmam 1 saatten kisa surdu. Sanci zamaninda evde olmam da kendimi daha rahat hissetmemi sagladi. Tum hamilelere kolay dogum diliyorum

Ay maşallah size.ikinci doğumum böyle olur inşallah.10 saat sancı çektim daha fazla çekenler vardır tabiki.ama katılıyorum şu konuda size son ana kadar hastaneye gitmemek lazım benim suyum gelince hemen gittik ve sancıyı orada çektim açılmam zor oldu orda doğum yapan bir kadını görüp korkunca

Allah kolaylıklar versin tüm doğum yapacak arkadaşlara. Annemin engin tecrübelerini bize anlatması sayesinde doğumdan biraz tırsıyorum ama yapacak bir şey yok. Mümkünse payıma kolay ve kısa zamanda olanından düşmesini diliyorum. Dua ediyorum.

Ne güzel bir Doğum olmuş) bazısının böyle kolaycacık oluyor işte bazısı da saatlerce sancı çekiyo ne garip bişey inşalah kolay olur bizimki de Doğum sancısı abartılacak kadar kötü değil heralde diymi bayılma mayılma olcak kadar?

Son zamanlarimda aşırı tirsarken bu hikaye içime su serpti , Allah'ım banada böyle tek seferde kolay doğum nasip eyle . Bugün doktorumlada konuştum normali dene diye çok ısrar ediyor zaten ters bir durumda sezeryan alırız diyor . Ama bazıları o sancıları öyle anlatıyor ki korkmamak elde değil . Bazılarıda diyor adet sancisinin en şiddetli hali , anlamadım ben bu hamiş milletini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…