Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bi seviyorum bi sevmiyorum durumu tekrar yaşanır mı?
Sevgilisine karşı Bi seviyorum bi sevmiyorum durumu yaşayanlar mı varsa yardımcı olabilir misiniz. Başka birine karşı da tekrar böyle bir durum yaşanabilir mi.
İnsan gerçekten seviyorsa bir seviyorum bir sevmiyorum demez bence. Bence siz sevmiyorsunuz o yüzden umut vermeyin biriyle birlikte olmak için de kendinizi zorlamayın akışına bırakın birgün mutlaka gerçekten seversiniz herhalde.
Sevgilisine karşı Bi seviyorum bi sevmiyorum durumu yaşayanlar mı varsa yardımcı olabilir misiniz. Başka birine karşı da tekrar böyle bir durum yaşanabilir mi.
Tam beni anlatmışsın hemen anlatayım.O sevgilinden hemen uzaklaş çünkü öyle düşünüyorsan sevmiyorsun sadece hoşlantı var.3.5 yıllık sevgilimle ayrıldım bu yüzden ardından hop yeni tanıştığım adamla evlendim :) Hemen açıklayayım eski sevgilimle aynı yerde oturuyoruz fakat okullarımız ayrıydı tatillerde görüşüyorduk.Ben daha baskın karakterdim açıkçası pek kaybetme korkumda yoktu kendisi daha çok seven taraftı bende bana biraz sözünü geçiren biri olsun vs istiyordum neyse.Ona da diyordum sürekli seni sevip sevmediğimi bilmiyorum vs diye kendisi vazgeçirdi beni hep işte uzağız diye böyle düşünüyosun dedi böyle böyle ilişki devam etti yanımdayken her şey iyi hoş ama uzaga gidince özlem vs pek olmuyordu bende bunun bir hoşlantı olduğunu gerçekten sevmediğimi düşündüm ve ayrıldım.Bundan 3-4 ay sonra bununla tanıştım ve birkaç ay sonra da o kişinin evlilik teklifini kabul ettim.Daha uzun sevgililik dönemi yaşamak isterdim bir de karşıdaki kişide duygularını çok belli eden bir tip değildi bu seferde onun beni sevip sevmediğinden emin değildim fakat aşık olmasamda seviyordum sonra evlendik şuan bir kızım var eski sevgilimi bıraktığım için pişman değilim