- 26 Şubat 2025
- 152
- 63
- 13
- 33
- Konu Sahibi yasamaktanbikanbiri
-
Annene anlatma bence ilişkilerini/flörtleriniDün konu açmıştım biriyle görüşücem diye görüştüm benim için uzak yoldan geldi çiçek almış hazırlanmış özen göstermiş ilk defa çiçek aldım hayatımda ama hiç mutlu olmadım gram bi şey hissetmedim çocuğa karsı da ilk defa yüz yüze geldik zaten. Annem görüşeceğimi ve eski ilişkilerimi de biliyordu yani yüzeysel ayrıldığımı vs ama sebebini bilmiyor tabi. O da sen iyi şeylere layık degilsin zaten park gülü cimri sana değer vermeyenlere layıksın iyi insanları sevmezsin zaten gibi gibi konuşup beni suçladı. Sevememek benim suçum mu daha bi kez buluştuk ama hiçbir kıpırtı olmadı sırf çiçek aldı diye kabul etme zorunluluğum mu var ben anlamadım resmen içime oturdu. Çocuk da uzaktan geldi etti baya para harcadı ona da üzüldüm bilmiyorum ya
Evde kalmadım tabi ki ben 25gibi dusunuyorum evlilik zaten bu kişiyle görüşme niyetim de hemen evlenmek değildi sadece cok ısrarcıydı ben de belki ısınırım dedim ama olmadıAllah aşkına kınamak için demiyorum ama köyde filan mı yaşıyorsunuz 22 yaşında ne evde kalması ya?
Ayrıca ben hiç bir kadını beğenmeyince vicdan azabı çeken ve kendini beğenmek zorunda hisseden erkek görmedim. Ona göre düşünün işte. Anca saf kadınlarımız.
Bu sondu zaten kesinlikle anlatmıycam artık karşıma çıkan herkesi her haliyle kabul etmemi istiyorAnnene anlatma bence ilişkilerini/flörtlerini
Seni hataya sürüklüyor
Ben onda da bi his olduğunu düşünmüyorum belki de ben hissedemedigim için böyle düşünüyorum anlamadım, karşımda çok heyecanlandı konuşurken çekindi vs ama sanki bi duygu oluşmadı karşılıklı olarak. Şuan konuşuyoruz ama hiç içimden gelmiyor boş bi zamanda söylicem acıkcaFiziksel olarak mı beğenmedin? Evet yoldan gelmiş zahmet vermiş ama hiçbir şey hissetmezken bir ilişkiye başlayıp, yine bir şey hissedemedim diye ayrılırsanız, bu sefer daha çok yazık olur. Daha tanışmanın ilk aşaması. Enine boyuna düşün, karşındaki kişiye de cevabını ilet. Maddiyat çok önemli değil ama manevi olarak kayıp yaşarsa, daha ağır olur. Yani beklenti içine girer, hayır cevabı alırsa daha çok üzüülür.
Annen normal değil, istemediğin hiç kimseyle birlikte olma, 22 yaşında küçücüksün daha.Çocuk 4 saat uzaktan geliyor acaba sonradan da bi şey hissedemezsem ayıp olmaz mı git gel yapıyor o kadar. Annemin tavrı da bana karsı hep böyle kimse bi ilişkim olsa hep beni suçlar son sevgilim beni terketti hiçbir şey söylemeden annem buna bile “o sana ev işi yemek yapabiliyor musun diye sordu senin yemek yapmadıgını anlayınca başından attı” dedi gerçekten hep böyle saçma sapan konuşan bi kadın halbuki benim eski sevgilim sapıktı ve birlikte olmadığım için terketti beni
Görücü usulü değildi kız kardeşine anlatması görücü gibi oldu dedim anlatması gereksizdi yani22 yaşında görücü usulü olarak mı tanışıyorsun
Ben şuan hayatımda kimseyi istemiyordum zaten KPSS calsıyorum aynı zamanda okulum var stajım var bu çocuk da oluyorum bitiyorum ayaklarındaydı bi yıldır ben de görüşeyim ne kaybederim dedim ama olmadı bence bi şey hissedemedim yani zaten yoğun bir hayatım var böyle olması daha iyi oldu gibi çocuğa da söylemeye çalışıcam bi şekilde. Annemin de böyle olmasının sebebi zaten psikolojik sorunları var bence ve babamla arası hiç iyi değildi hiçbir zaman o yüzden beni hep babama benzetir karakter olarak sen ilerde eşini aldatırsın bile dediği oluyor. Karşıma iyi biri çıkınca sevmesen de olur sana değer versin yeter sen kötü birisin iyilikten anlamıyorsun diyor. Böyle garip bir psikolojide bana karşı…Annen normal değil, istemediğin hiç kimseyle birlikte olma, 22 yaşında küçücüksün daha.
Annem sorunlu biri zaten bu olay da son oldu arkadaşlarıma ilişkilerimi anlatmam hiçbir zaman anneme de anlatmak zorunda kalıyordum eve geç kalıcam vs idare etsin diye ama artık gerçekten düşmanıymışım gibi davranmaya başladı. Babamla arasında sorunlar var karakter olarak da beni babama benzettiği içim ilerde eşimi aldatacağımi iddia ediyor mesela son zamanlarda iyice hastalıklı bi ruh haline girdi. Kimi bulsan şükret kabul et diyor resmen bi insan bi çiçek aldı diye hayatıma alamam akşam bu ruh haline girmemin sebebi de annemdiYerinize anneniz evlenecekse konuşsun yoksa sussun ne demek o sen zaten sana değer verene değer vermezsin nerden tanıdı hiç tanımadığı herifi çiçek almıs gelmiş aman ne büyük ne mühim bir olay örümcek hisleri var heralde annenizin yüzünü görmeden karakteri tanımadan tek hareketle mükemmel damat adayı ne kadar da kolay hüküm veriyor ben kızıma dünyaları yakıştırmıyorum mesela o kadar kıymetli.Annenizin tavrı aşırı irreti etti kendisine söyleyebilirsiniz yorumumu hiç sakıncası yok .
Sana dedik içinden gelmiyorsa gitmek zorunda değilsin diye. İyi olmuş. Burada evlendirme meraklısı birilerinin gazına gelip bi şans vericem dedin al işte sonuç.. rahatladın mı?Dün konu açmıştım biriyle görüşücem diye görüştüm benim için uzak yoldan geldi çiçek almış hazırlanmış özen göstermiş ilk defa çiçek aldım hayatımda ama hiç mutlu olmadım gram bi şey hissetmedim çocuğa karsı da ilk defa yüz yüze geldik zaten. Annem görüşeceğimi ve eski ilişkilerimi de biliyordu yani yüzeysel ayrıldığımı vs ama sebebini bilmiyor tabi. O da sen iyi şeylere layık degilsin zaten park gülü cimri sana değer vermeyenlere layıksın iyi insanları sevmezsin zaten gibi gibi konuşup beni suçladı. Sevememek benim suçum mu daha bi kez buluştuk ama hiçbir kıpırtı olmadı sırf çiçek aldı diye kabul etme zorunluluğum mu var ben anlamadım resmen içime oturdu. Çocuk da uzaktan geldi etti baya para harcadı ona da üzüldüm bilmiyorum ya
Keşke gitmeseydim gerçekten dün eve gelince içime yük oldu şimdi cocuga nasıl söylicem onu da bilmiyorum ama konuyu açmaya calısıcamSana dedik içinden gelmiyorsa gitmek zorunda değilsin diye. İyi olmuş. Burada evlendirme meraklısı birilerinin gazına gelip bi şans vericem dedin al işte sonuç.. rahatladın mı?
Bir ilişki de kadın çok severse psikatri de erkek cok severse nikah masasında bitiyor tecrübe ile sabit ama icinden gelmiyorsa görüşmeye devam etme umutlanmasın dürüstçe söyleEk olarak annem her ilişkimde böyle yapıyor bugün de böyle giderse evde kalacaksın sevmek zorunda degilsin iyi biri olsun sana değer versin diyor daha 22 yaşındayım ? Annemin yaklaşımının yanlış olduğunun farkındayım ama acaba gerçekten de kimseye bi şey hissedemeyecek miyim sadece son sevgilimde gerçekten içim kıpır kıpır oluyordu elini bırakmak istemiyordum sürekli temas etmek istiyordum gözlerinin içine bakınca dünyalar benim oluyordu sanki o hissi yeniden hissetmek istiyorum ama olmuyor
Ay annenizin seçimleri belli bencede sormayın anlatmayın insan hayatında bir çiçek yaprağı almadiysa bir çiçeği böyle kıymetli sanar işte olay çiçek böcek değil karakter ve his zaten çok gençsiniz lütfen iş gelecek odaklı olun .Anneniz hala olayı anlamamış önce ekonomi önce kadın ayakları üstünde olacak bırakın ya kendinize alırsınız çiçek cok da lazım çiçek sanki.Gorusneyin ikinci kez önce çiçek gibi işiniz olsun insallahAnnem sorunlu biri zaten bu olay da son oldu arkadaşlarıma ilişkilerimi anlatmam hiçbir zaman anneme de anlatmak zorunda kalıyordum eve geç kalıcam vs idare etsin diye ama artık gerçekten düşmanıymışım gibi davranmaya başladı. Babamla arasında sorunlar var karakter olarak da beni babama benzettiği içim ilerde eşimi aldatacağımi iddia ediyor mesela son zamanlarda iyice hastalıklı bi ruh haline girdi. Kimi bulsan şükret kabul et diyor resmen bi insan bi çiçek aldı diye hayatıma alamam akşam bu ruh haline girmemin sebebi de annemdi
Burada sana ille git, ben de kocamı başta sevmedim ama şimdi evliyiz diyenler var ya günahın onların boynuna. Eğer dinleyeceksen söyleyeyim kuzum, adamı arama mesaj atma. O ararsa da açık ve net olarak hazır değilim teşekkür ederim deyip kapat konuyu.Keşke gitmeseydim gerçekten dün eve gelince içime yük oldu şimdi cocuga nasıl söylicem onu da bilmiyorum ama konuyu açmaya calısıcam
Tesekkur ederim deniycemBurada sana ille git, ben de kocamı başta sevmedim ama şimdi evliyiz diyenler var ya günahın onların boynuna. Eğer dinleyeceksen söyleyeyim kuzum, adamı arama mesaj atma. O ararsa da açık ve net olarak hazır değilim teşekkür ederim deyip kapat konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?