Bi şey hissedemedigim için suçlu hissediyorum

Keşke gitmeseydim gerçekten dün eve gelince içime yük oldu şimdi cocuga nasıl söylicem onu da bilmiyorum ama konuyu açmaya calısıcam
Ne alaka böyle anne manipülasyonu ile istemediğiniz bir evliliğin kahramanı olma sevdanizmi var ben ciddi ilişki istemiyorum iş üzerinde yoğunlaşmaya karar verdim gündemimde ilişki evlilik yok sana iyi şanslar dilerim.Bitti gitti

Bugün konuşma fırsatımız olmadı pek akşam konuşup söylicem okul KPSS staj derken vaktim olmuyor kusura bakma diye

Bugün konuşma fırsatımız olmadı pek akşam konuşup söylicem okul KPSS staj derken vaktim olmuyor kusura bakma diye
Aferin tebrik ederim bakın bu devirde evliliklerin haline Rus ruleti bu rulete donanimsiz gurmeyin mutlaka iş para lazım öbür türlü iyi çıkarsa ne âlâ kötü çıkarsa o işten çıkmak için para lazım anne evine dönmemek için para lazım özgür olmak için para lazım o herife muhtaç olmamak için kötü evlilikte para lazım .Sonuçta para lazım .

Başarılar dilerim Kpss inşallah kazanırsınız kafayı takın kazanın kimseyle konuşmayın hedef olsun inşallah iyi bir puanla istediğiniz netice olsun bin ilişkiye bedel bu .

Anneler kendı zamanına gore degerlendırıyor. Hele kı ozel ayrılma sebebını bılmıyorsa hepten sen suclu oluyorsun. Benım annem de boyledır degıstıremıyosun huyunu. Eskı sevgılılerımın mesleklerı ıyıydı ama cogu dedıgın gıbı sapıktıı. Bana sen bırakıyorsun, gonul eglendırıyorsın derdı. Anlatamazsın anneye. Dedıklerını umursama

Evde falan kalmadın ablacım. Kimsenin aklıyla görüşme kimseyle. Herkes bulduğuna çok iyi der kimse yoğurdum ekşi demez. Bişey hissetmemende gayet normal kendini suçlama. Uzak olduğunu bilip geliyordu. Uzaktan geldi diye aşık olcan diye bi kural mı koydular?

İlk buluşmada olmayabilir de belki 2 3 görüşme olabilirdi yinede çiçek aldı diye evlenilmez.

içinde kıpırtı olusmuyor dersen olusmaz ki ablacim yani, uzak mesafe ekstra yipratici yolun başındasin zaten

Annenizi bosverin, karakter olarak dogru bir insan ve anne gibi gelmedi bana ama elbette bir cümlesinden buna karar verilmez ama en azından bu hareketi son derece yanlış annenizin.
Siz de kendinizi başka birinden hoşlanmadınız diye suçlu hissetmeyin, bu gönül kalp işidir.
Çiçek aldı kendine õzen gösterdi diye kendinizi feda edecek değilsiniz. Belki zamanla oluşur akışına bırakın. Olmazsada olmuyordur, bu kadar basit.

annen ne sacma bir insan ya
babanla evlenmis de cok mu mutlu? basi goge mi ermis?
ayrica adam cicek getirdi diye iyi biri mi oldu? kizla bulusmaya geliyor tabii ki birsey getirecek. cicek olmaz hediye olur, o da olmaz kestane sekeri olur vs.
getirmeyeni ele zaten.
bu kadar basit seyleri bu kadar wooaawe yapma, cicek dedigin ne yani?
ben arkadasima ev ziyaretine giderken alıyorum çingeneden pazarlikla yuzelli liraya. bu beni "wooaaww ne harika biri" yapmıyor.
bence iliskilerini annene anlatmayi birak . dinler dinler park gülü der bak sonunda . Iyi giden iliskini de anlatma. bazi kusurlarini gördüğün halde "ne var ondan , oyle olmayan erkek mi var" diye diye seni zorla evlendirir, sonra mutsuz olur konu açarsın. bjz de "e sevgiliyken de boyleymis almissin adami. cek madem. adam degismedi ya" deriz.
ya cekersin ya dayanamayip iki cocukla anne evine donmek istersin ama 22 yasinda kziina bu baskiyi yapan kadin +2 cocukla seni kabul etmez.
o yuzden aklini basina al, annenle de iletisimini azalt

22 yaşında daha çok miniksin. Annen ne kadar abartmış. Annen istiyorsa kendisi bir daha bir daha evlenebilir.

Tavsiyem asla kanın kayanamadığı, bir şeyler hissetmediğin kişiyle 2. Bir defa bile görüşme. Kimseyi de unutlandırma.

e desene "anne erkekler hakkinda akil verecek kisi misin allah askina, ilk isteyene varip babamla evlenmissin, yasadigin ortada. hala senin gibi ince eleyip sık dokumadan evleneyim istiyorsun" diye.
o sana agzina gelen kirici lafi ediyor sen niye bu lafi söylemekten acizsin?
söyle de biraz haddini bilsin

Oğlanın çiçekle gelmesi ne bileyim iyi niyetli olması hoşlanmak aşık olmak için yeterli sebepler değil. Vicdan yapmana gerek yok.

Annen çok gergin ve siniri bozuk galiba.
Yine de kadıncağızı idare etmeye çalış. Senin üzerine çok titriyor, kendi sorunlarının verdiği kaygılardan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…