Bi sıkıntım var kızlar

benPamuk

Hayâller dua'lara emanet🌸
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
105
81
13
27
Merhaba kızlar 22 yasinda 2 bucuk yillik evliyim bu aralar bi sikintim var aslinda sikinti edecek bi durum mu bilemiyorum evliligimizin ilk 3 ayi gayet normal bi yasantimiz vardi evimiz ayriydi esimlede gayet iyi anlasiyoduk sonra esimin erkek kardeşi calismak icin biizm yasadigimiz sehre gelmek ve bizim evde kalmak istedi bende ozmanlar daha yeni gelin oldugum icin ve esimi ve ailesini kirmamak icin kabul ettim 4 ay kadar kaldi kaynim bizde neyse bundan 2 3 ay sonrada benim kiz kardesim calisiyo ve kaldigi lojman kapandi bizde kalmayi teklif etti tamm dedik neredeyse 1 bucuk yil oldu ve hala bizde kaliyo ama artik esimle hic ozel bi animiz kalmadı dogru duzgun konusmuyoruz bile sadece uyumak icin odaya gectigimizde 10 dakikalik konusmamiz oluyo zaten evliligimin basindan beri tup bebek icin ugrasiyorum ve olmuyo simdi bide esimle basbasa kalamama gibi bi sorunum var bu durumu esime acincada napiyim ablanin yaninda mi sarip oturalim diyo hakta veriyorum ama kendimi cok yanliz hissediyorum ne yapmaliyim sizce kizlar hic evliliğimizin tadini cikaramadik

Çıkaramazsınız tabi ki.

Kardeşiniz 1 buçuk yıldır sizinle neden kalıyor, madem çalışıyor ev tutsun kendine.
İnsan rahatsız olur o kadar süre kardeş bile olsa kimsenin evinde kalınmaz.
Uygun bir diller konusun, birlikte yaşamanın zor olduğunu söyleyin artık.

Ne yapmanız gerektiği açık değil mi sizce de? Yeni evli çiftin evinde kardeş ablanın uzun süreli ne işi var olacak iş mi? Bende sizinle aynı yaştayım 1 buçuk senelik evliyim ama evlendiğim günden beri böyle bir talep olsaydı kesinlikle kabul etmezdim. Sınırlarınız keskin olmalı

1 buçuk yıl misafirlik icin cok uzun kardeşiniz de olsa çok tatsız bir durum . Sizden büyük belliki onun bunu düşünmesi lazım aileniz ne diyor .ablanızın gitme zamanı gelmiş geçmiş çoktan. Bu şekilde evliliğiniz çok büyük zarar görür bence ki kimse kimseye bu kadar uzun tahammül etmek zorunda değil. Bence ablanızla yada annenizle konuşun. Ablanız nasıl rahat kalıyor farkında değil mi durumun ?

Daha çok gençsin baştan işleri sıkı tutmamissin ama kardeşin de düşünemiyor mu çok olmus daha ne kdr kalicak aile gibi degil ev arkadaşı olmuşsunuz siz hepiniz.

Ablanızla konuşmalısınız ve bence çok önemli bi durum olmadığı sürece kalıcı misafir kabul etmemek gerek bir de yeni evlisiniz

Ablam hemsirelik yapiyo kizlar bu ara tamamen evde virus dolayisiyla hastaneye fazla gitmiyo haftada 1 veya 2 kezcalismaya gidiyo tup bebek icin fazlasiyla kredi cektik oda bize yardim ediyo ama artik bunaldim sanirim bikackez konuyu acsamda fazla ustelemedi kalacak yerim yok sizde yardim ediyorum diye ama ben esimle basbasa kalmak istiyorum bu durum esimide rahatsiz etmeye basladi ve evimizde bile.artik hepimiz.misafir gibi oturuyoruz ozel hayatimiz kalmadi diyebilirim ama bu siralar konusmayi dusunuyorum ayni evde esimi ozler oldum

Sen siyleyemiyosan annene soyle o konusaun ablanla boyle dusuncesizlik olurmu gitsin kendi hayatini kursun ama knlardan yardim alman karsiliginda kaliyor kizda siz kendi yaginizda kavrulun ablanizda kendi hayatini kursun virus olaylari bitince eve ciksin boyle evlilikmi olur ben esin yerinde olsam coktan kiyameti koparmistim

aslinda sikinti edecek bi durum mu bilemiyorum

Nasıl yani???

Elbette sıkıntı edecek bir durum.
Ablanız öğrenci bile değil, çalışıyor. Maaşı kiraya yetmiyorsa o zaman ev arkadaşı bulup çıksın.
Sizde kalması çok saçma

Acilen ablanızla konuşmalısınız. Siz konuşamazsanız eşiniz konuşsun.

Onun kardeşi ya da sizin kardeşiniz farketmez.
1 aydan fazla misafirlik mi olur?
Ne kadar ayıp ya, bir aile büyüğü de gizliden uyaramıyor mu yavrum azıcık mantık diye.
Valla kocanız iyi adammış ses etmemiş bunca zaman.
Muhtemelen sizin sustuğunuz 4 ay içindir.
Melek olsa dellenmişti yani :S

Geçici süreliğine değil de maddi destek sağlaması şartıyla beraber yaşamayı kabul etmişsiniz anladığım kadarıyla. Ev arkadaşı almışsınız yani bir nevi tam misafir de denemez. Maddi durumunuz borcunuzu ödemeye yeterliyse bu anlaşmayı bitirmeniz gerekirdi şimdiye. Şu ortamda taşınmasını istemeniz de acımasızca gözüküyor . Riskli de bir yandan. Hele tüp bebek tedavisi görüyorsanız hastaneden çıkıp yanınıza gelmesi sizin için de risk oluşturuyor. Umarım kendini yeterince izole ediyordur.

Yallah demenin vakti gelmiş.Kendisininde düşünmesi lazım "acaba rahatsız ediyor muyum " diye. Anlamıyorsa siz belirteceksiniz.

Acilen yollayın. keşke zamanında yollasaydınız şimdi karantina bilmem ne diye zorlanacaksınız da ailenizin yanına gitsin niye sizde ki ya erkek kardeşi bile hemen gitmiş ablan da maşallah baya genişmiş pes valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…