- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
Ha şöyle. Kimse sizi düşünmez. Siz kendinizi, eşinizi, evliliğinizi düşünün. Herkes başının çaresine bakar, baksın sizene. Hizmetçi misiniz yeni evli misiniz. Eşinizle konuşun bir yolunu bulun. Ablanizla konuşur musunuz, annenizle babanızla konuşur musunuz bilemem. Birseyler yapın. Ayrıca bundan sonra kim kalalım derse hayır diyorsunuz. Ben yeni evliyim kocamla basbasa kalamıyorum. Diyorsunuz başka da açıklama yapmıyorsunuz.Sanirim bu sorunun bas sorumlusu esim ve ben ikimizde kimseye hayir diyemeyen isine kapanik biriyiz ve kimseye olmaz diyemiyoruz salaklik bizde evlendim kocamla vakit geciremeden evim lojmana dondu resmen artik ice kapanmanin bi faydasi yok evliligim duzemim bozulacak
Kizlar 1 bucuk yil diye bi konusmamiz yada bi beklentimiz yoktu lojman kapandi en fazla.bikac hafta kalir.diye konustuk ama ablam tum lojman arkadaslariyla kavga etti diger arkadaslari eve cikti ablam kaldi simdi konu acilincada arkadasimmi varda nereye gidiyim nerde kaliyim gibi bahneler uretiyo
O demez işte. Niye desin. Misafir olmuşsunuz evinizde. Yazmayım diyorum yazıyorum. Bosaniyorum diye arayın ailenizi. Bu ne böyle sinir oldum. Çocuk musunuz siz başınızda bekçi gibi duruyor. Bir şekilde gönderin evdenYa kizlar ben buraya hazir konuyu acmisken icimide dokeyimablamla.iyi guzle gevti 1 bucuk yil ama ablam cok.sorumsuz lojman hayatina alismis yada bana guveniyo bilmiyorum ben kapali o acik birisi gelir ev icinde sacini tarar yapma derim sac dokuluyo derimyine yapar sabah ise giderken yatagini bile toplamaz yuzene soyledimmide hemen kuser anneme soyler esime soyletirim sen soyle ev sac oluyo rahatsiz oluyorum de derim soyler duymazdan gelir eline kumandayi alir kavga cikarir erkenden odamiza gideriz sanki biz misafiriz sizce tek sorun benim sessiz kalmam mi ablaminda biraz yabanci evdeyim tavirlarima dikkat etmem gerek demesi gerekmez mi
Ehh siz taşının bari ablaniz kalsın orda oldu olacak!Ya kizlar ben buraya hazir konuyu acmisken icimide dokeyimablamla.iyi guzle gevti 1 bucuk yil ama ablam cok.sorumsuz lojman hayatina alismis yada bana guveniyo bilmiyorum ben kapali o acik birisi gelir ev icinde sacini tarar yapma derim sac dokuluyo derimyine yapar sabah ise giderken yatagini bile toplamaz yuzene soyledimmide hemen kuser anneme soyler esime soyletirim sen soyle ev sac oluyo rahatsiz oluyorum de derim soyler duymazdan gelir eline kumandayi alir kavga cikarir erkenden odamiza gideriz sanki biz misafiriz sizce tek sorun benim sessiz kalmam mi ablaminda biraz yabanci evdeyim tavirlarima dikkat etmem gerek demesi gerekmez mi
Ablam bize geldiginde kredi borcumuz yoktu zaten krediye yardim etsin gibi bi beklentimiz olmadi bikac hafta kalip lojman bulacagini belirtti bizde oyle kabul ettik baska hastaneye basvurdu kabul edildi (lojmani olan)sonra vazgeçti oraya gitmekten ve bize hep lojman olmadığı icin bizde kalacagini belirtti bu surecin bukadar uzun surecegini tahmin etmezdimAblanız en başta kredinize yardım teklif ettiğinde altı üstü bir kaç haftalık bir misafirlik için ablanızdan elbette para alamayacağınızı belirtseydiniz, ablanız da ev arkadaşı gibi değil misafir gibi hissederdi kendini.
Gerçi ablanız da biraz rahat bir insan belli ki.
Ablam bize geldiginde kredi borcumuz yoktu zaten krediye yardim etsin gibi bi beklentimiz olmadi bikac hafta kalip lojman bulacagini belirtti bizde oyle kabul ettik baska hastaneye basvurdu kabul edildi (lojmani olan)sonra vazgeçti oraya gitmekten ve bize hep lojman olmadığı icin bizde kalacagini belirtti bu surecin bukadar uzun surecegini tahmin etmezdim
Yeni başlayan kurbanlardan birini bulsun. Açık açık de, bizim bir özel hayatımız kalmadı. Ağız tadıyla bir sevişemedik diye.Kizlar 1 bucuk yil diye bi konusmamiz yada bi beklentimiz yoktu lojman kapandi en fazla.bikac hafta kalir.diye konustuk ama ablam tum lojman arkadaslariyla kavga etti diger arkadaslari eve cikti ablam kaldi simdi konu acilincada arkadasimmi varda nereye gidiyim nerde kaliyim gibi bahneler uretiyo
Yeni başlayan kurbanlardan birini bulsun. Açık açık de, bizim bir özel hayatımız kalmadı. Ağız tadıyla bir sevişemedik diye.
Birazdaha anlayisli olsaydiniz keske yasim kucukken kostur kostur tedavi oluyorum cunku tup bebekte yas cok onemli sade bi tup bebek bile degilken benimsorunumj sorsaydiniz keske durumuzu iyi cok sukur kendimiz odeyebiliriz ablam kendi teklif etti ayrica rahatsizlik yeni bi durum degil sadwce konuyu bugun actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?