• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi sorum var ama :(

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Şimdi başınızdan savmaya çalışabilirsiniz ama cidden moralim bozuldu.
Bayanlar olarak bu duruma çok takarız biliyorsunuz..
Ben üniye bu yıl başladım.
Geldiğimde 49 kiloydum. Boyum 162 163 civarı bişey daha tam kesin ölçemedim boyumu.
Şuanda 54 kilo olmuşum:30:
Arkadaşlar kilo aldığımı söylerler ama 54 olucağımı sanmıyorum.
Yani o şekilde hissetmiyorum.
Ben aldığım her kiloyu tahminen hisseden biriyim yani 52 kiloyum diyip tartıya çıktığımda 52 veya 51 çıkar.
Yani yakın tahmin ederim.
Bugün 52yimdir diye bi eczanede tartıldım 54 çıktım :30:
Diğer eczaneye girdim tartıldım 52 çıktım sonra arkadaşımla karşılaştık onada dedim eczaneye uğradım tartıldım diye gel bende tartılıcam dedi
Gittim kadın dedi biraz daha ileri basın.
Bastı tartıldı.
Bende dedim tartılayım az önce öyle tartılmamıştım bu seferde 54:30:
Şaka gibi ya 5kiloyu nasıl almışım anlamıyorum.
İştahım açıldı ama kendi kilomu tahmin edebilen bi yağım varken hissettiğim kilo 54 değil kesinlikle değil.
Mağlum yaz geliyor benim bunları vermem lazım en az 50 olmam lazım diye düşünüyorum.
Ama bilinçsizce kilo vermek istemiyorum.
Bel çevrem için strect alıp sarmayı düşünüyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Yediklerimi düzenlemeyi düşünüyorum.
Cips kola çekirdekten uzak durmaya çalışıcam.
Onlar yerine form alıp yemeyi düşünüyorum.
Sabah kahvaltısında zaten bişey yemem ama artık yeşil çayda içmeyi düşünüyorum.
Öğlende acıktığımda yoğurt falan düşünüyorum.
Dondurmada kalori çok yok diye tatlı ihtiyacımı onda gidermeyi düşünüyorum..
Sizce bunlar mantıklı mı ?
Diyetisyene gitmek mantıklı gelmiyor 4 5 kilo için.
Napmalıyım ?

Geldiğimde 49 kiloydum. Boyum 162 163 civarı bişey daha tam kesin ölçemedim boyumu.
Ben aldığım her kiloyu tahminen hisseden biriyim yani 52 kiloyum diyip tartıya çıktığımda 52 veya 51 çıkar.
Diğer eczaneye girdim tartıldım 52 çıktım sonra arkadaşımla karşılaştık onada dedim eczaneye uğradım tartıldım diye gel bende tartılıcam dedi
Bastı tartıldı.
İştahım açıldı ama kendi kilomu tahmin edebilen bi yağım varken hissettiğim kilo 54 değil kesinlikle değil.
Mağlum yaz geliyor benim bunları vermem lazım en az 50 olmam lazım diye düşünüyorum.
Napmalıyım ?

ya relaxx
yemeden içmeden kısma hareketli ol
spor yap
yaz gelıyo çok sıcak gecıcekmış
zayıflarsın

ya relaxx
yemeden içmeden kısma hareketli ol
spor yap
yaz gelıyo çok sıcak gecıcekmış
zayıflarsın

Relax falan olamıyorum ya cidden olamıyorum şaka gibi..
Cips kola çekirdek olmazsa olmazım değil can sıkıntısına alıp yerim.
HAreketliyim zaten kıpır kıpırımdır ama ne bileyim ya.
Sporuda anca yurtta bi kaç hareketle yapabilirim.
Yazdan önce zayıflamam lazım.
Aslında kilomla boyumun çok orantılı olduğunu söylerlerdi ama 54 kilo boyuma ve yaşıma göre normal değil.
Şimdiden dikkat etmem lazım kendime

Bu kısa bir zamanda alınmış bir kilo gibi duruyor, kıyafetlerinle ve tok karnına tartıldığını filan düşünürsek sen muhtemelen 52 kilosun. Yani 3 kilo almışsın kafaya takılacak, sorun yapılacak bir durum yok. Hiç öyle streç sarma işlerine filan girme. Öğrencisin zaten, eminim bir sürü boş vaktin oluyordur, kesinlikle spor yap. Her gün 1 saat yürüsen, 1 ayda rejim filan yapmadan verirsin o 3-4 kiloyu. Kendine zaman belirle, her gün aynı saatte yürümek zorunda değilsin, boş zamanın oldukça, hatta yanına bir arkadaş bul, daha keyifli olur. Akşam yemeklerinde ekmek yeme, sebze yemekleriyle karnını doyur, gündüz mutlaka protein al, tavuk, et ya da balık ye. Sabah kahvaltını güzel yap, ekmeği mümkün mertebe azalt. Abur cuburdan uzak dur. Çok su iç, akşam 7'den sonra yemek yeme. Mis gibi verirsin o kiloları, takma kafana...

kedi k...ı görmüş yara zannetmiş
:1:

yavrum 1.65 boya 54 kilo ne yaa
maşallah filiz gibisin
takma bu kadar

Bu kısa bir zamanda alınmış bir kilo gibi duruyor, kıyafetlerinle ve tok karnına tartıldığını filan düşünürsek sen muhtemelen 52 kilosun. Yani 3 kilo almışsın kafaya takılacak, sorun yapılacak bir durum yok. Hiç öyle streç sarma işlerine filan girme. Öğrencisin zaten, eminim bir sürü boş vaktin oluyordur, kesinlikle spor yap. Her gün 1 saat yürüsen, 1 ayda rejim filan yapmadan verirsin o 3-4 kiloyu. Kendine zaman belirle, her gün aynı saatte yürümek zorunda değilsin, boş zamanın oldukça, hatta yanına bir arkadaş bul, daha keyifli olur. Akşam yemeklerinde ekmek yeme, sebze yemekleriyle karnını doyur, gündüz mutlaka protein al, tavuk, et ya da balık ye. Sabah kahvaltını güzel yap, ekmeği mümkün mertebe azalt. Abur cuburdan uzak dur. Çok su iç, akşam 7'den sonra yemek yeme. Mis gibi verirsin o kiloları, takma kafana...

Ayy çok güzel anlattınız :16:
Tartıldığımda sabah kahvaltısını yapmıştım 11 gibi 1saat önce tartıldım.
Boş vaktim şu aralar yok çünkü vize haftam.
Yürüyüş olayınıda şöyle söyliyeyim.
Okulumla yurdum arasında 15-20 dk var çoğunlukla yürürüm. Gidiş geliş zaten günlük 45 dkya tekabul ediyor.
O olabilir mi ?
Arkadaşı yanıma alma olayıda kolay değil burdaki çevremde benim kafamdan biri yok.
Dışarı çıktığımızda amaç yürüyüş olsa bile onların amacı yoldan geçen gençlere bakmak onlar bize baktı mı şu laf attı bu böyle yaptı.
Benimde bu tipteki kişilerle uyuşmadığım noktalarım var onlarla dışarı çıkmak rahatsız ediyor beni.
Hem üniversite çevresi bile olsa gençlerde az değil burasıda pekte güvenli bi noktada okumuyorum.
Ben sözle bile rahatsız olurum herkes adabıyla çıksın gezin mantığım var ama bende bu mantık olmasına rağmen millette bu durum yok.
okula giderkende laf atarlar çok rahatsız olurum normalbi laf atılmasıda söz konusu değil pis pis konuşanlar var :20:
Yumurta haşlayıp yesem mantıklı aslında.
Ekmek demişsiniz ekmeği ayda 3 dilim anca yerim arkadaşlar der sen ekmek yemediğin için hemen acıkıyorsun :26:
Akşam 7den sonrada meyveli yoğurt falan yerim veya meyve olabili aslında.
Çok teşekkür ederimmmm :16::16:

Bu yöntemle 60 tan 50'ye indim. Mutlaka sabah aç karnına ballı limonlu su iç kahvaltıdan önce.

Yarım saat sonra bol yeşillikli tam buğday ekmekli bir kahvaltı.

Her türlü hazır gıda out, sebze yemekleri in

Tabağımı yarıya indirdim, yediğim yemeklere aynen devam ettim.

Bol su - yeşil çay

Akşam 7den sonra bir şey yeme.

1-2 ayda 10 kg verdim.

Son düzenleme:
Bu yöntemle 60 tan 50'ye indim. Mutlaka sabah aç karnına ballı limonlu su iç kahvaltıdan önce.

Yarım saat sonra bol yeşillikli tam buğday ekmekli bir kahvaltı.

Her türlü hazır gıda out, sebze yemekleri in

Tabağımı yarıya indirdim, yediğim yemeklere aynen devam ettim.

Bol su - yeşil çay

Akşam 7den sonra bir şey yeme.

1-2 ayda 10 kg verdim.

MaşALLAH :nazar:
Balı sevmem ama limonlu suyu arada içerim zaten ne bileyim hoşuma gider :1:
Limon suyu alssam hazır olur mu ?
Teşekkür ederim.
Hepsini denicem
Sonuçları yazarım :)
Yapamadığım noktalar olucak ama mağlum yurttayım :)

O boya o kilo gayet normal.Rahat ol.163 boy 60,63 kiloya kadar gideri var.ideal yani şu an.

LG-P710 Tapatalk

Bastı tartıldı.
Napmalıyım ?

Yahu tartıda 54 çıkmışsın,daha neyin kavgasını veriyorsun ondan iyi mi bileceksin ? :27:

İlk yanlış,kahvaltı yapmamak.Günün en önemli öğünüdür.Bir yumurta,çavdar ekmeği vs ya da yulaf ezmesi yiyebilirsin.

Hazır limonlu su falan alma,al limonu kendin yap.

Tatlı ihtiyacını kuru kayısı da alır.Bir tanesi 36 kalori.

Diyetarkadaşım diye bir site var,ben ordan kalori takibi yapıyorum.İstediğimi yiyorum ama kıtlıktan çıkmış gibi değil.

Leslie yapıyorum 3 aydır.İlave olarak kalça ve bacak.

Ben bu şekilde 5.3 kg verdim.

Ayy çok güzel anlattınız :16:
Tartıldığımda sabah kahvaltısını yapmıştım 11 gibi 1saat önce tartıldım.
Boş vaktim şu aralar yok çünkü vize haftam.
Yürüyüş olayınıda şöyle söyliyeyim.
Okulumla yurdum arasında 15-20 dk var çoğunlukla yürürüm. Gidiş geliş zaten günlük 45 dkya tekabul ediyor.
O olabilir mi ?
Arkadaşı yanıma alma olayıda kolay değil burdaki çevremde benim kafamdan biri yok.
Dışarı çıktığımızda amaç yürüyüş olsa bile onların amacı yoldan geçen gençlere bakmak onlar bize baktı mı şu laf attı bu böyle yaptı.
Benimde bu tipteki kişilerle uyuşmadığım noktalarım var onlarla dışarı çıkmak rahatsız ediyor beni.
Hem üniversite çevresi bile olsa gençlerde az değil burasıda pekte güvenli bi noktada okumuyorum.
Ben sözle bile rahatsız olurum herkes adabıyla çıksın gezin mantığım var ama bende bu mantık olmasına rağmen millette bu durum yok.
okula giderkende laf atarlar çok rahatsız olurum normalbi laf atılmasıda söz konusu değil pis pis konuşanlar var :20:
Yumurta haşlayıp yesem mantıklı aslında.
Ekmek demişsiniz ekmeği ayda 3 dilim anca yerim arkadaşlar der sen ekmek yemediğin için hemen acıkıyorsun :26:
Akşam 7den sonrada meyveli yoğurt falan yerim veya meyve olabili aslında.
Çok teşekkür ederimmmm :16::16:

O zaman seni şöyle alalım canım, http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=320949 buraya bir bak istersen, belki bir fikir olur. Çok kolay hareketler ve inanılmaz işe yarıyor.

Sabahları yumurta ye evet bak, protein ihtiyacını alırsın, form yemek filan bence şu aşamada çok gereksiz, sen şimdi zayıflayayım diye yiyeceklerinden kısarsan bir bakmışsın saçların da zayıflamış, tırnakların kırılmaya başlamış, rengin solmuş, o yüzden zayıflayayım derken sağlığını ihmal etme. Bak yaz geliyor, domates, salatalık ye bol bol, hem salatalık cilde de iyi geliyor, al bir kilo salatalık bir tane küçük yoğurt, hem vitaminini alırsın hem kalsiyumunu, hazır meyveli yoğurtlarda şeker oranı yüksek, onu yersen de akşam yeme. Şimdi ders çalışırken karnın acıkıyordur, karışık kuru yemişler oluyor içinde yaban mersini, incir, kuru erik filan olanlardan, yani antep fıstıklı kajulu olmayacak, onlardan alabilirsin, hem bağırsaklarını çalıştırır hem de zihnini açar, ayrıca abur cubur gibi kalorili de değil. Akşam şekerli hiç bir şey yeme, gündüz ye ama ona da ihtiyacın var. Yurtta merdiven var mı ? Varsa merdiven inip çıkabilirsin :) Sabah mesela herkes uyurken, her gün 15 dakika merdiven in in çık :) ip al ip atla, suyu çok iç bir de, sonra gitsin kilolar :8:

Pantolonların dar geliyorsa kilo almışsındır.5 kilo aldıysan pantolonlarının sığmaması gerekir.5 kilo 1 beden eder,ona göre anlayabilirsin.

Sabah kahvaltısı sevmeyebilirsin ama öğlen yemeğini yoğurtla geçiştirme.
Yemekhanede sulu yemek,sebze,çorba gibi şeyler çıkıyordur,onlardan yiyebilirsin.Veya salata,tavuk gibi şeyler...
Yoğurdu ara öğün olarak yiyebilirsin.Akşam yemeği daha hafif olsun ama mutlaka yemek olsun.

Yurtta elma ve muz yemen kolay olur,dondurma yerine onları tavsiye ederim.
Ve tabii bol bol su içmek her zaman öneriliyor.

Belini inceltmek için çok kolay hareketler var.
Bacaklarını biraz açıp ayakta sabit duruyorsun.Önce sağa ve sola dönüş hareketi,sonra sağa ve sola eğilme hareketi.Bunları 15 le başlayıp arttırabilirsin.

Abur cuburdan tabi ki uzak dur sağlığın için
Ama öğlen yemeğinde yoğurt, yok form falan yapma böyle sağlıksız şeyler
Düzenli yemeğini yemelisin, ara öğünlerinde meyve ya da yoğurt yiyebilirsin
Bence takılacak bir kilon yok ama herkesin vücudu kendine göredir, 163 olduğunu farz edersek ideal kilon 54-55, illa vereceğim diyorsan sağlığınla oynamadan ver. Daha çok gençsin, kilo vermek o yaşlarda çok kolay, düzenli yemeyi alışkanlık haline getirirsen bir sorun kalmayacaktır ve tabi düzenli hareket etmek

O boya o kilo gayet normal.Rahat ol.163 boy 60,63 kiloya kadar gideri var.ideal yani şu an.

LG-P710 Tapatalk

Daha şimdiden dikkat etmem gerekiyor diye düşünüyorum ama

Yahu tartıda 54 çıkmışsın,daha neyin kavgasını veriyorsun ondan iyi mi bileceksin ? :27:

İlk yanlış,kahvaltı yapmamak.Günün en önemli öğünüdür.Bir yumurta,çavdar ekmeği vs ya da yulaf ezmesi yiyebilirsin.

Hazır limonlu su falan alma,al limonu kendin yap.

Tatlı ihtiyacını kuru kayısı da alır.Bir tanesi 36 kalori.

Diyetarkadaşım diye bir site var,ben ordan kalori takibi yapıyorum.İstediğimi yiyorum ama kıtlıktan çıkmış gibi değil.

Leslie yapıyorum 3 aydır.İlave olarak kalça ve bacak.

Ben bu şekilde 5.3 kg verdim.

Belki ben kazanırım diye:1:
Hepsine dikkat edicem :16:

O zaman seni şöyle alalım canım, http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=320949 buraya bir bak istersen, belki bir fikir olur. Çok kolay hareketler ve inanılmaz işe yarıyor.

Sabahları yumurta ye evet bak, protein ihtiyacını alırsın, form yemek filan bence şu aşamada çok gereksiz, sen şimdi zayıflayayım diye yiyeceklerinden kısarsan bir bakmışsın saçların da zayıflamış, tırnakların kırılmaya başlamış, rengin solmuş, o yüzden zayıflayayım derken sağlığını ihmal etme. Bak yaz geliyor, domates, salatalık ye bol bol, hem salatalık cilde de iyi geliyor, al bir kilo salatalık bir tane küçük yoğurt, hem vitaminini alırsın hem kalsiyumunu, hazır meyveli yoğurtlarda şeker oranı yüksek, onu yersen de akşam yeme. Şimdi ders çalışırken karnın acıkıyordur, karışık kuru yemişler oluyor içinde yaban mersini, incir, kuru erik filan olanlardan, yani antep fıstıklı kajulu olmayacak, onlardan alabilirsin, hem bağırsaklarını çalıştırır hem de zihnini açar, ayrıca abur cubur gibi kalorili de değil. Akşam şekerli hiç bir şey yeme, gündüz ye ama ona da ihtiyacın var. Yurtta merdiven var mı ? Varsa merdiven inip çıkabilirsin :) Sabah mesela herkes uyurken, her gün 15 dakika merdiven in in çık :) ip al ip atla, suyu çok iç bir de, sonra gitsin kilolar :8:

Gelsiiinnn isteği görüntüye ulaşan bi CatlakB :16:

Pantolonların dar geliyorsa kilo almışsındır.5 kilo aldıysan pantolonlarının sığmaması gerekir.5 kilo 1 beden eder,ona göre anlayabilirsin.

Sabah kahvaltısı sevmeyebilirsin ama öğlen yemeğini yoğurtla geçiştirme.
Yemekhanede sulu yemek,sebze,çorba gibi şeyler çıkıyordur,onlardan yiyebilirsin.Veya salata,tavuk gibi şeyler...
Yoğurdu ara öğün olarak yiyebilirsin.Akşam yemeği daha hafif olsun ama mutlaka yemek olsun.

Yurtta elma ve muz yemen kolay olur,dondurma yerine onları tavsiye ederim.
Ve tabii bol bol su içmek her zaman öneriliyor.

Belini inceltmek için çok kolay hareketler var.
Bacaklarını biraz açıp ayakta sabit duruyorsun.Önce sağa ve sola dönüş hareketi,sonra sağa ve sola eğilme hareketi.Bunları 15 le başlayıp arttırabilirsin.

Pantolonlarımdan aldığımı anlıyorum ama o pantolonlar hala bana oluyor ?
Hatta kemer takıyorum ?
Çok garip bi durum ya:26:
Suyumu aldım zaten hergün en az 1buçuk litre bitiricem inşALLAH :24:

Abur cuburdan tabi ki uzak dur sağlığın için
Ama öğlen yemeğinde yoğurt, yok form falan yapma böyle sağlıksız şeyler
Düzenli yemeğini yemelisin, ara öğünlerinde meyve ya da yoğurt yiyebilirsin
Bence takılacak bir kilon yok ama herkesin vücudu kendine göredir, 163 olduğunu farz edersek ideal kilon 54-55, illa vereceğim diyorsan sağlığınla oynamadan ver. Daha çok gençsin, kilo vermek o yaşlarda çok kolay, düzenli yemeyi alışkanlık haline getirirsen bir sorun kalmayacaktır ve tabi düzenli hareket etmek

Öyle yapmaya çalışıcamda şimdi aklıma geldi..
Benim göz çevremde morarmalar oluyor ?
Zayıfladığımda bundan yana sıkıntılarım artar mı acaba :26:

Öyle yapmaya çalışıcamda şimdi aklıma geldi..
Benim göz çevremde morarmalar oluyor ?
Zayıfladığımda bundan yana sıkıntılarım artar mı acaba :26:

Morluklar genetik değilse, düzenli uyumamandan olabilir. Ama zayıflamak onlara etki etmez diye düşünüyorum. Ama doğru beslenmeyip, yağ yerine kas kaybedersen yüzün çöker, bu yüzden sağlıklı beslenmeye özen göstermelisin

Morluklar genetik değilse, düzenli uyumamandan olabilir. Ama zayıflamak onlara etki etmez diye düşünüyorum. Ama doğru beslenmeyip, yağ yerine kas kaybedersen yüzün çöker, bu yüzden sağlıklı beslenmeye özen göstermelisin

Morluklar genetik değil ama bende baya uzun zamandır var ve hem aniden morarıyo dokunduğumda sıkıcak olmuş oluyor .
Hayırlısı bakalım artık

Back
X