Ay orayada mi cikiyo bu varisssArkadaşımda varis sorunu vardı gebelikte varis çıkmış oraya ondan çöl ağrıyor diyordu.
Ayni anlamlandıramadığım ağrı bendede var bi kaç gündür neden bilmiyorumSelam arkadaslar .. Afedersiniz bacagimin vajina ile birlestigi yer cok agiriyo sadece sol taraf .. Cok ayakta durmak falan da degil gecmeyen bi agri yatsamda agiriyo hep agiriyo.. Bacakarasina yastik falan koyup uyuyorum yine yok .. Acaba neden ve ne yapmaliyim .. Basina gelen var mi
Yok Can'ım varis sorunun yoksa çıkması mümkün değil korkmaAy orayada mi cikiyo bu varisssskandal bise cikmadi daha cikacak mi demek bu
Bence varisle ilgisi Yok bu başka bişey kemik ağrısı desem değil kas ağrısı olabilir gibi geliyor banaAy orayada mi cikiyo bu varisssskandal bise cikmadi daha cikacak mi demek bu
Ben doktora soyledim dedi normal uzan .. Ama uzaninca gecmiyo ki zaten evdeyim cok agir yaptığım bise yok anlamadim gittiAyni anlamlandıramadığım ağrı bendede var bi kaç gündür neden bilmiyorum
Ay artık ne bilmiyorum ama hayati zindan eder oldu yatarken kalkarken bileBence varisle ilgisi Yok bu başka bişey kemik ağrısı desem değil kas ağrısı olabilir gibi geliyor bana
Yani benim bebek genelde solda takiliyoo bende düşünüyorum baski mi yapiyo şimdiden bu kadar baski yapiyosa vay halime .. Doktorda olur dinlen dedi paso yatiyorum ben zaten evde ne isim.olacak ama malesef fayda etmiyor.. Aksi bi durum olmasinda artık cekerim napayim bebisim iyi olsundaBenim sağ tarafımda aynı ağrı oluyordu.
Doktoruma danıştığımda, rahim bebekten dolayı bir yana yatarmış (sağ veya sol) bebek bunu baskıladığı için kasık ağrıları oluşabilirmiş.
Fakat tabii bunlar bazen kasılmalar ile karıştırıladabilirmiş.
O yüzden ultrasonla baktıktan sonra kesin bir yanıt vermişti.
Size tavsiyem kontrole gittiğinizde muhakkak bir gösterin ve danışın doktorunuza.
İçiniz en iyi bu şekilde rahat eder.
Yani benim bebek genelde solda takiliyoo bende düşünüyorum baski mi yapiyo şimdiden bu kadar baski yapiyosa vay halime .. Doktorda olur dinlen dedi paso yatiyorum ben zaten evde ne isim.olacak ama malesef fayda etmiyor.. Aksi bi durum olmasinda artık cekerim napayim bebisim iyi olsunda
Allah bagislasin evlatlarimizi .. Bide ben zayifim.. Kilo alimi ve bebek buyumesi vücudu zorluyo mu acaba diyorumSonra geçiyor o baskı.
Benim de başı hep sağ tarafta ve inanılmaz baskı yapıyor bazen.
Hele bir akşam ağrıdan duramamıştım ve doktorumu aramıştım.
Gaz sancıları da aynı şekilde kasık ağrısı gibi oluyor.
Kontrolüme gittiğimde de bakmıştı herhangi bir sıkıntı yok, o zaman içim rahatlamıştı.
Ama sürekli ve uzun süreli olmuyor bende neyseki.
A
Allah bagislasin evlatlarimizi .. Bide ben zayifim.. Kilo alimi ve bebek buyumesi vücudu zorluyo mu acaba diyorum
Bulantim oldu da cok surmedi gecti istahim cok iyi cok sukur .. Doktora gidince sorcam inşallah tekrar.. Cok tesekkur ederim ilginiz icin .. Allahim yavrunuzu size bagislasin inşallah:)Zayıflıktan olabilir.
Düzgün beslenmeye özen gösterin.
Sabah kahvaltılarını özellikle orantılı ama güzel yapın.
Bilmiyorum bulantılarınız hala var mı? Veya hiç oldu mu?
Aşırı kusma vs. gibi durumlarda tansiyonu etkiler.
Yine de kontrole gittiğinizde muhakkak doktorunuza durumunuzu anlatın.
Sizi çok daha iyi yönlendirecektir.
Her zaman mi oluyo canimBenimde sol bacagim dizime kadar vuruyo sanki kopucak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?