Bi sorum var hamisler deneyimliler bakabilir mi?

Banada normal dedi de yuruyemiyorum bazen uykuda bile agirdigini hissediyorum :) Allahimmm yardimcimiz olsun

Magnezyum eksikliğinden oluyormuş sanırım bi sorun doktora

Merhaba hamişler, peki kasık ağrısı normal mi? Şuan 7+2 günlük hamileyi. Salı günü kontrolüm var ama kasıklarımda sürekli olmayan ara ara giren bir ağrı var. Hamileliğin başlarında bu kasık ağrıları normal midir?

magnezyumda bacaga kram giriyo o baska bu degisik bi agri sanki orda bole ciban cikicakmis ama bi turlu cikamiyomus gibi icerden bi agri yani benim ki ole

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?

bendede oluyor o tam arası ağrıyor bazen ama normal dedi doktor bana

Ban

Bana da normal dedi de .. Anlam veremiyorum cok zorluyo beni
ben de aynı durumda idim.. ilave kalsiyum verdi.. maşallah 2 günde düzeldim.. doktorunuza bir daha danışın bence kızlar..

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Canim sendede bisey cikacakmis da cikmiyomus gbi mi boyle afedersinn ama çıban gbi
yok canım benim daha çok hareket ettikçe katır kutur kemik sesleri geliyordu, ilave magnezyum verdi.. en son gittiğimde de bacaklarımı hiç aralayamıyorum dedim kalktığımda kalıyordum öyle ve yatakta dönemiyordum, doğum yaklaştığı için kemik yapısı kendini hazırlıyormuş.. o yüzden ilave kalsiyum verdi maşallah bugün de tık yok, gayet iyiyim..

Hayirli olsun canım hamilelik bazı insanlarda bel ve kasık ağrısı yapar normaldir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…