Cok şükür yariladik kuzumm :) aminn sen nasilsin :) ne yaptinYusmercim uzun zmndır gözükmüyrsun. O agrılar oluyr canım.Yarılamışsın artık masallah.Saglıkla kavuşun inş.bebeğinle
Banada normal dedi de yuruyemiyorum bazen uykuda bile agirdigini hissediyorum :) Allahimmm yardimcimiz olsunbenimde sag tarafimda ayni aci var hatta nerersi agriyo onu bile anlamiyorum oraya dokunuyorum buraya dokunuyorum ama agriyo enteresan bana da bebegin gobiste yaslandigi tarafla ilgili gibi geldi bende soledim doktora normal dedi stres yapma ben sag bacagimi yana acamiyorum bile ikinci gebeligim ilk hamilelgimde hic bole seyler yasamadim
Aynen benimde oyle gorunurde bise yok ama agrisi varmagnezyumda bacaga kram giriyo o baska bu degisik bi agri sanki orda bole ciban cikicakmis ama bi turlu cikamiyomus gibi icerden bi agri yani benim ki ole
Ben hala calışıyrm canım sabırla:)Cok şükür yariladik kuzumm :) aminn sen nasilsin :) ne yaptin
Allahimm hayirlisi ile nasip etsin inşallah canim benim :)Ben hala calışıyrm canım sabırla:)
Oda olabilir :) bir hafta sonra kontrolum var soracam inşallahBenimde oluyor bu ara sanırım rahim genişlediği için
Sagolasın canım inş.:)Allahimm hayirlisi ile nasip etsin inşallah canim benim :)
bendede oluyor o tam arası ağrıyor bazen ama normal dedi doktor banaSelam arkadaslar .. Afedersiniz bacagimin vajina ile birlestigi yer cok agiriyo sadece sol taraf .. Cok ayakta durmak falan da degil gecmeyen bi agri yatsamda agiriyo hep agiriyo.. Bacakarasina yastik falan koyup uyuyorum yine yok .. Acaba neden ve ne yapmaliyim .. Basina gelen var mi
Bana da normal dedi de .. Anlam veremiyorum cok zorluyo benibendede oluyor o tam arası ağrıyor bazen ama normal dedi doktor bana
ben de aynı durumda idim.. ilave kalsiyum verdi.. maşallah 2 günde düzeldim.. doktorunuza bir daha danışın bence kızlar..Ban
Bana da normal dedi de .. Anlam veremiyorum cok zorluyo beni
Canim sendede bisey cikacakmis da cikmiyomus gbi mi boyle afedersinn ama çıban gbiben de aynı durumda idim.. ilave kalsiyum verdi.. maşallah 2 günde düzeldim.. doktorunuza bir daha danışın bence kızlar..
yok canım benim daha çok hareket ettikçe katır kutur kemik sesleri geliyordu, ilave magnezyum verdi.. en son gittiğimde de bacaklarımı hiç aralayamıyorum dedim kalktığımda kalıyordum öyle ve yatakta dönemiyordum, doğum yaklaştığı için kemik yapısı kendini hazırlıyormuş.. o yüzden ilave kalsiyum verdi maşallah bugün de tık yok, gayet iyiyim..Canim sendede bisey cikacakmis da cikmiyomus gbi mi boyle afedersinn ama çıban gbi
Hayirli olsun canım hamilelik bazı insanlarda bel ve kasık ağrısı yapar normaldir yaniSelam arkadaslar .. Afedersiniz bacagimin vajina ile birlestigi yer cok agiriyo sadece sol taraf .. Cok ayakta durmak falan da degil gecmeyen bi agri yatsamda agiriyo hep agiriyo.. Bacakarasina yastik falan koyup uyuyorum yine yok .. Acaba neden ve ne yapmaliyim .. Basina gelen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?