- 4 Kasım 2016
- 250
- 112
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ogungelecek
- #21
Ben olsam sevinirdim demekki eltim, zevkimi çok beğeniyor diye düşünürdüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi eltimle kıyasladım da,
Sizin eltiye sarılasım geldi
Benim eltinin iftira ve daha ne tür huyları var.
Örnek vermek bile istemiyorum.
Kapımı açmıyorum yeterli geliyor.![]()
Arkadaşlar Merhaba! Benim eltim sürekli beni kıskanıyor evime üstüme çocuğuma ne alsam hırs yapıyor gidip aynısını alıyor. Benden önce evlenmiş evime ne aldıysam aynı tarz gidip aldı halısından tülüne bardağından ütü masasına kadar daha neler neler tepsimden kavanozumdan çantamdan ayakkabımdan kıyafetlerimden. Açıkçası rahatsız olmaya başladım ama ben mi takıntı yapıyorum sizce?herkes istediğini alır sana ne mi diyorsunuz. Ve kayınvalidemlerle arası kötü benimde kötü olmam için uğraşıyor. İkimizinde küçük çocuğu var birbirlerine vuruyorlar onunki biraz daha büyük o yüzden verdiği hasar daha fazla oluyor ben sesimi çıkartmıyorum benimki yaptığında bi kaç defa bana bağırdı neymiş annelik içgüdüsüymüş bende tepkimi aylarca konuşmayarak verdim. Biraz uzun oldu ama siz olsanız nasıl tavır takınırdınız?
Tabi biraz hoşuna gidiyor insanın ama bazı şeylerin kendine özel olsun istiyorsun sonuçta ben kimseyi taklit etmiyorum kendim dekorasyon yapıyorum araştırıyorum kafa yoruyorum kısacası o napıyor benim emeğimi oh hemen kopyalamaSizi taklit etmesi hoşunuza gidiyor gibime geldi. Boşver taklit etsin taklitler asıllarını yaşatır ne de olsa. Belki kendı tarzı oturmamış ve sizin zevkinize göre hareket ediyor olabilir. İlla ortada kıskançlık olmasına gerek yokki :))
Fitne fesatlık benimkinde de var sürekli akıl veren kendini beğenmiş çok bilmiş her şeyin uzmanı sanki. Bir şey yapsan öyle olmaz şöyle olur yok bu zararlı yok şu yanlış..Aynen iftira dedikodu fitne fesatlık... bnde bunlarla uğraşıyorum haline şükretsin konu sahibi.
Yok çocuğuma bağırmıyor uyarıyor bana bağırıyorO senin çocuğuna bağırıyor ama senin sesin çıkmıyor aylarca görüşmeyerek tepkini gösteriyorsunsen böyle yaparsan ezen çok olur. Gidip de onun çocuğuna bağırma ona bağır ve mesafeni koy bence bir daha görüşmeseniz bile olur
Eziyor işte aklı sıra seni. TerbiyesizYok çocuğuma bağırmıyor uyarıyor bana bağırıyor
Tabi biraz hoşuna gidiyor insanın ama bazı şeylerin kendine özel olsun istiyorsun sonuçta ben kimseyi taklit etmiyorum kendim dekorasyon yapıyorum araştırıyorum kafa yoruyorum kısacası o napıyor benim emeğimi oh hemen kopyalama[/QUOT
Sizde Kendinize göre haklısınız. Ama ben kendı tarzının oturmadığı için sizi taklit ettiğini düşünüyorum. Ama baska birisi bu durumu kısknıyor dıye de algılar. En basiti bnim bir kuzenim vardı ben kendıme ne alsam ertesi gun aynısını üstünde görüyodum hatta ben ona benimkinin aynısını almışsın demiştim. Bana dediği sey hoşuma gitti ondan aldım dediğiydi
aklına düşüyordur bende aklıma düser baskasında görüp seversemArkadaşlar Merhaba! Benim eltim sürekli beni kıskanıyor evime üstüme çocuğuma ne alsam hırs yapıyor gidip aynısını alıyor. Benden önce evlenmiş evime ne aldıysam aynı tarz gidip aldı halısından tülüne bardağından ütü masasına kadar daha neler neler tepsimden kavanozumdan çantamdan ayakkabımdan kıyafetlerimden. Açıkçası rahatsız olmaya başladım ama ben mi takıntı yapıyorum sizce?herkes istediğini alır sana ne mi diyorsunuz. Ve kayınvalidemlerle arası kötü benimde kötü olmam için uğraşıyor. İkimizinde küçük çocuğu var birbirlerine vuruyorlar onunki biraz daha büyük o yüzden verdiği hasar daha fazla oluyor ben sesimi çıkartmıyorum benimki yaptığında bi kaç defa bana bağırdı neymiş annelik içgüdüsüymüş bende tepkimi aylarca konuşmayarak verdim. Biraz uzun oldu ama siz olsanız nasıl tavır takınırdınız?
katılıyorum sonucta kitle olarak toplumca aynı seyleri tüketiyoruz 3 5 tane model var herkeste onlar var mesela cocuk konusunda ıse ne sizin ne onun cocugu vursun o bilincsizce cahillik yapıyorsa siz de yapmayın araya mesafe koyun ya da gormezden gelin canınızı sıkmasınYa bazen bende gördü aldıyı biraz abartıyomuşuz gibi geliyor, bi dönem heryerde aynı tarz şeyler oluyor. Herkes aynı şeyleri alıyor. Aynı dönem evlenen arkadaşlarımın evinde çoğu eşya benzer, mutfak eşyaları, yatak odası takımları vs. Kimse de ben de gördü aldı demez, diyemez. Hatta biri uygun güzel bişey bulunca diğerine haber verirdi. Bak burda böyle bir ürün var diye. Ya da kıyafet, sokakta her 10 kişiden 2 si aynı giyiniyor zaten. Bi çeşit gömlek görüyorum diyelim sonra hangi mağazaya girsem hangi kadına baksam aynı gömleği görüyorum. Bunlar çok normal şeyler. Takmayın.
Amma çocuk konusunda , asla zarar vermesine ya da size bağırmasına izin vermeyin. Kendi çocuğunuzu sakındığınız gibi diğer çocuğu da sakının ama kendinizi de ezdirmeyin