- 20 Mart 2024
- 2.565
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.514
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Çizgi var ama nezaman çıktı yani kuruma çizgisi olabilirİlk idrarla aç karına test yaptım, sonuç görseldeki gibi yani silik çizgi var sanki.
Tok karına yaptım akşam saatlerinde silik çizgi yoktu yalızca tek çizgi vardı.
Görselde silik çizgi var bu arada değil mi? Artık sürekli test yapmaktan tek çizgi olsa da çift görmeye başladım.
İlk idrarla aç karına test yaptım, sonuç görseldeki gibi yani silik çizgi var sanki.
Tok karına yaptım akşam saatlerinde silik çizgi yoktu yalızca tek çizgi vardı.
Görselde silik çizgi var bu arada değil mi? Artık sürekli test yapmaktan tek çizgi olsa da çift görmeye başladım.
Testi yaptıktan 2 dk sonra..Çizgi var ama nezaman çıktı yani kuruma çizgisi olabilir
Bu arada adetime 20 gün var neredeyse, ben normal test yaptım erken gebelik testi değil? Bu yanıltır mı?Gebelik yeniyken akşam idrarında çıkmaz.
Sürekli test yaparak sadece boş yere test harcarsınız.
Sabah birşey içmeden idrarda çıkar ilk zamanlar.
Akşama kadar birsürü yiyip içiyosun ve testlerde çıkmayabilir yeni yeni olunca.
Evet bence hamilelik varTesti yaptıktan 2 dk sonra..
bence yarın sabah ilk idrarla bi test daha yap, daha garanti olur diye düşünüyorumTesti yaptıktan 2 dk sonra..
2 dakika sonra o da en fazla..Kuruma çizgisine benziyor ama hemen çıktı mj
Cok erkenmiş evet yanıltabilir. Kan bi hafta sonra kan testi verin bence.Bu arada adetime 20 gün var neredeyse, ben normal test yaptım erken gebelik testi değil? Bu yanıltır mı?
Bu arada adetime 20 gün var neredeyse, ben normal test yaptım erken gebelik testi değil? Bu yanıltır mı?
Kan tahlili veriyim diyorum ama negatif görmekten korkuyorum, 2 yıldır istiyoruz..bence yarın sabah ilk idrarla bi test daha yap, daha garanti olur diye düşünüyorum
İlişkiye girdikten 3 gün sonra test yapmıştımEvet yanıltır tabi.
En erken test bile adete 6 gün kala gösteriyor 20 gün kala nasıl göstersin.
İlişkiye gireli nekadar oldu?
Çizgi kaç dakikada çıktı?
Teşekkür ederim öneriniz içinCok erkenmiş evet yanıltabilir. Kan bi hafta sonra kan testi verin bence.
Şöyle ki, son ilişkim testten 3 gün önceydi. Zaten bebek istediğimiz için gün aşırı ilişki oluyorİliskiden yani yumurtlamadan en az 12 gün sonra çıkıyor 3 gün sonra çıkması mümkün değil
Testten 3 gün önce en son ki ilişki, bebek istediğimiz için gün aşırı ilişki oluyor. 3 gün önceki ilişkiden olmuştur diye düşünmedim bende, biliyorum olmayacağınıtestler yanıltabiliyor da canım bir de üç gün biraz erken belli olması için
İlişkiye girdikten 3 gün sonra test yapmıştım
Çizgi 2 dk sonra çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?