Bİ TEK BEN Mİ GÖRÜYORUM ?

Yani düşündüm de belkide çabuk yumurtlama oldu e o zaman testte çıkar tabii. Ay inşaAllah gebeliktir ya
Bunakatılıyorum ben kızımı 5 günde öğrendim. Yumurtlama oldu 4.gün batmalar olmustu 5.günde de testte ckktı cok erkenyerleşmiş minnoşm

Bunakatılıyorum ben kızımı 5 günde öğrendim. Yumurtlama oldu 4.gün batmalar olmustu 5.günde de testte ckktı cok erkenyerleşmiş minnoşm
Ya bende de aşırı batma var. Saniyelik gaz sıkışması gibi de bi sancı oluyor bazen. Ama kusmalarım olduğu için en çok şüpheye düşüp yapmıştım.. Dua edin lütfen olumlu sonuç alıyıım

ay ben de hep farklı farklı eczanelerden alıyorum ama trendyolda uyguna toplu satılıyor ordan da alabilirim diye düşünüyordum da bata 5 gün kaldı benim hala belirtim yok, sanırım bu ay da olmadı
Ayy siz de mi istiyorsunuz, umarım doğru zamanda gelir sağlıkla

ay ben de hep farklı farklı eczanelerden alıyorum ama trendyolda uyguna toplu satılıyor ordan da alabilirim diye düşünüyordum da bata 5 gün kaldı benim hala belirtim yok, sanırım bu ay da olmadı
Evet toplu aldım ben de:)) en rahatı gerçekten. Kızımda da öyle yapmıştım

çizgi var ama sanki bebiş cok cucuk daha

2 tane eczane var zaten çevremde, oo piti piti yapıp seçiyorum
Canım arkadaşına falan aldır birkaç tane elinde bulunsun ama merak etme ilk deneyen ve olmayan sen değilsin kim bilir kaç kişi her gün gidiyor gebelik testi almaya kim bilir kaç yıldır giden de vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…