Bi tek benmiyim böyle olan

Geister

Ancamı aklına geldi !!
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
285
333
18
Selam HANIMLAR
Eşinin ailesi
İle yaşayanlar varmı aranızd:rolleyes:a .. Bazen tahammül edemiyorum bazen içime bi merhamet geliyor acıyorum .. Ama çok bunaldım yeter diye bağırasım geliyor bazen içimden geçenleri söylemek istiyorum .. sonra neyse diyorum susuyorum ..!! Kendi çocukları yanına uğramıyor ben hayatımın çoğunu onlarla geçiriyorum .. Yinede el kızısın yinede gelinsin ... Alt yazılı hayat yaşıyorum resmen:oha::KK47: illa herşeyi bilecekler illa herşeyden haberleri olacak .. Anlamsız peş peşe gelen sorular :duduk: bitmiyor sorular :kızgın:Çocuğunu senden daha çok seviyorlar sanki sana emanet bırakmış gibi davranıyorlar .., :halay: sanki benden daha çok düşünüyorlar .. :anne: hepsi böylemi banamı vurdu amorti merak ettim sadece :KK12::KK47:

Berabermi oturuyorsun allah yardımcın olsun işiniz çok zor 6 yıl oturdum asla memnun olmazlar ay yine aklıma geldi o yıllar gece gece uyuyamam artık

Benimki de yakın iki gündür peşpeşe gördüm aynen böyle hissediyorum :deli: akşam yemeğe çağırdı bi de üstüne az görüşmüşüz gibi eşime dışarda yesek ya canım x çekti dedim dışarı gittik,aynı evde yaşasak huni takar gezerim muhtemelen :halay::halay:

En iyisi bile olsa birlikte oturmak çok zor. Ayrılma ihtimaliniz hiç yok mu?

Selam HANIMLAR
Eşinin ailesi
İle yaşayanlar varmı aranızd:rolleyes:a .. Bazen tahammül edemiyorum bazen içime bi merhamet geliyor acıyorum .. Ama çok bunaldım yeter diye bağırasım geliyor bazen içimden geçenleri söylemek istiyorum .. sonra neyse diyorum susuyorum ..!! Kendi çocukları yanına uğramıyor ben hayatımın çoğunu onlarla geçiriyorum .. Yinede el kızısın yinede gelinsin ... Alt yazılı hayat yaşıyorum resmen:oha::KK47: illa herşeyi bilecekler illa herşeyden haberleri olacak .. Anlamsız peş peşe gelen sorular :duduk: bitmiyor sorular :kızgın:Çocuğunu senden daha çok seviyorlar sanki sana emanet bırakmış gibi davranıyorlar .., :halay: sanki benden daha çok düşünüyorlar .. :anne: hepsi böylemi banamı vurdu amorti merak ettim sadece :KK12::KK47:
benn benn 20 yılı kaynanamla yaşadım yıkadım pakladım yedirdim içirdim iyimi oldum aslaaa yine yinede el kızısın ne yapsan yaranamazsın rabbim beni kurtardı senide kurtarsın inşallahh çok zor

benn benn 20 yılı kaynanamla yaşadım yıkadım pakladım yedirdim içirdim iyimi oldum aslaaa yine yinede el kızısın ne yapsan yaranamazsın rabbim beni kurtardı senide kurtarsın inşallahh çok zor
Ay âmin inşallah tez Zaman'da .. Benim annende yaptı etti 40 sene yaranamadı .. Annemin kaderi bana gelmiş

Selam HANIMLAR
Eşinin ailesi
evlilik iki kișiliktir kaç kiși olarak devam ediceğinizede siz karar verirsiniz(çocuktan bahsediyorum)evlendikten sonra aileyle yasanmasina kesinlikle karsiyim hem çok sagliksiz bir ortam en onemlisi size ait olmayan çoklu bir hayat

evlilik iki kișiliktir kaç kiși olarak devam ediceğinizede siz karar verirsiniz(çocuktan bahsediyorum)evlendikten sonra aileyle yasanmasina kesinlikle karsiyim hem çok sagliksiz bir ortam en onemlisi size ait olmayan çoklu bir hayat
Aynen işte aklıma tüküreyim başta olur dedik sonra kurtulamadım ev senin evin gibi olmuyor sanki herşey emanet :(

Aman gene Allah kurtarmış seni ben 16 senedir gene iyi durumdayım
Evet, cooook sukur kurtuldum. Ne yuzunu goruyorum, ne sesini duyuyorum. ALLAH kurtarsin sizi. 16 yil iyi dayanmissiniz. Ben olsam sinirden ölmustum )))

Yok malasef benim adam pısırık :kızgın:
Eşiniz pısırıksa siz üsteleyin eşlere ne oluyoki olan hep bize oluyo kendileri rahat nasıl olsa aslında onları biz kendi ailemizin yanına götürsek hani derlerya iç güveysi nasıl olur acaba kaçgün dururlar

Back
X