- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Üniversitede bir hocamız söylemişti 35 yaşına kadar sigarayı bırakırsan ciğerlerin kendini tamamen yenileyebiliyormuş haberin olsun.Bir tek kisi bana 'sigarayi biraktim ve gercekten hic canim istemiyor artik. Hatta icerek gecirdigim senelerime uzuluyorum' desin nolurrrr. Nefret ettim yaa. Her gun birakip basliyorum saatler icinde. Amannn biraksam nolucak omur boyi canim isticekk deyip duruyorum cok mutsuz ediyor sogara icmek beni. Gercekten
Evet ağızları berbat kokuyor, hele sabahları...İsterse dünya güzeli olsun..sıgara kokan bı kadın çok irite edici:S
Sadece agızları koksa keşke ustlerıne,saçlarına sınmış oluyor kımısının..bıldıgın zıft gıbı kokuyorlar..Evet ağızları berbat kokuyor, hele sabahları...
Toplu taşımadan biliyorum, ziyanlık yemin ederim...
Leş gibi kokuyosun ve cildin gittikçe kararıyor, dişlerin de sarı
Babam 30 sene içtiği sigarayı 10 sene önce bıraktı hem de ilaçsız doktorsuz bir gecede karar verdi, şimdi kokusundan bile nefret ediyo, içenlere de çok kızıyo.. İnan yapabilirsin sadece istePeki ne kadar oldu birakali? Acaba hala cani istiyor mu? Konustunuz mu hic bu konu hakkinda? Detaylari merak ediyorum
ben yaklaşık 6-7 sene kullandım dünyanın en büyük saçmalığı ve boşa harcanan para artı sağlığını tehlikeye atmakmış bunu anladım derhal at paketini daha da alma iki hafta sıkıntı çekersin ama sonra hiç aramazsınBir tek kisi bana 'sigarayi biraktim ve gercekten hic canim istemiyor artik. Hatta icerek gecirdigim senelerime uzuluyorum' desin nolurrrr. Nefret ettim yaa. Her gun birakip basliyorum saatler icinde. Amannn biraksam nolucak omur boyi canim isticekk deyip duruyorum cok mutsuz ediyor sogara icmek beni. Gercekten
Bir tek kisi bana 'sigarayi biraktim ve gercekten hic canim istemiyor artik. Hatta icerek gecirdigim senelerime uzuluyorum' desin nolurrrr. Nefret ettim yaa. Her gun birakip basliyorum saatler icinde. Amannn biraksam nolucak omur boyi canim isticekk deyip duruyorum cok mutsuz ediyor sogara icmek beni. Gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?