Asıl sorun şu ki bazen psikolojik olarak da çok bunalıyorum yanlız kalıyorum. Keşke burda olsaydı bi sahilde yürürdük bi şeyler içer laflardık ne güzelmiş buralar diyorum. Gösteriş yapanları benim hayalimi yaşayanları gördükçe üzülüyorum. Acele gibi görünmesinin sebebi aslında artık üzülmek istememem.Nedem acele ediyorsunuz anlamadım
teşekkür ederim, zaten en az 3 yıl var bekledik bekliyoruz bekleyeceğizKavusursunuz, sunun surasinda ne kadar kalmis ki zatenyuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz
Hayirlisi ise olsun diyorum sizin adiniza
Mutluluklarama oncelikle is hayatinizda basarilar
Üstelik daha her şeye 3 yıl var. Ben 3 yıla 25 yaşında oluyorum bile. Acele mi sizceNedem acele ediyorsunuz anlamadım
bence de oldu :) şu anda eğitim olayım tıkır tıkır işliyor zaten çok şükür zorlanmıyorum da, eğlenmesini bilmiyorum benim sorunum o birazGeçirdiğin zamanın , okulun , yaşının keyfini çıkar lütfen .
Bu kadar hesap yapma . Evlilik o veya bu şekilde gerçekleşecek .
Eğitim ve iş için şansını , zamanını , fırsatlarını iyi değerlendir .
Optimist oldu mu ? Oldu bence:)
O hazirlik donemleri cok eglenceli gecerteşekkür ederim, zaten en az 3 yıl var bekledik bekliyoruz bekleyeceğiz
doğru söylüyorsunuz, çok şükür bu kadar güne gelebildik, şükredip hayırlısını ummalı insan.Canım sevginiz gercekse bir sıkıntı yoksa hala seneler olsa bile ikinizde birbirinizi bekleyecekseniz su gibi gecer günler.
O hazirlik donemleri cok eglenceli gecer
Bahsettiginiz 3 yilda para kazanirsiniz, her seyinizi gonlunuze gore alirsiniz ne guzelAllah agzinizin tadini bozmasin da onemli olan o
biz de lise 2'den beri birlikteyiz o zamanlar "10 yılımız var yeaa" diyoduk ergen ergenBu işler kesinlikle hedaba bakmiyor öncelikle onu söyleyeyim.
Biz lise 3/4 te cikarken herhalde 5 yil sonra nisanlaniriz diyorduk. Sonra bir baktik her sene 5 yil sonraya hesabimiz denk düştü :) şimdi 8. Senemizde nisanlandik. Farkli sehirlerde hiiic gorusemiyorduk bizde. Zor bir süreç ama birbirinize en cok sahip cikmaniz gereken vakit.
Acele tabiki 25 yaş geç mi evlilik için değil benceÜstelik daha her şeye 3 yıl var. Ben 3 yıla 25 yaşında oluyorum bile. Acele mi sizce
ben tam yaşı olduğunu düşünüyorum +1 oynar :)Acele tabiki 25 yaş geç mi evlilik için değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?