Bi türlü hamile kalamıyorum takıntı saplantı haline geldi sabırlı olmaya çalışıyorum kızlar ..:(

Aynebilim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
64
21
3
32
2 yıllık evliyim eşimin sperminde değerleri normalin altında çıktı doktor normal yolla gebe bırakabiliriz seni dedi ve tüp bebek vs önermedi . Eşim çalışıyor memur bende ailemden uzak şehirdeyim evdeyim akşama kadar iyice kafaya takıyorum bi bebeğimiz olsa evde neşe olacak bana arkadaş destek miniğim olacak ama yok olmuyor ben anlamadım ne yapacağımı da bilmiyorum eşim 2 aydır Proxed plus , klomen , evicap e vitamini kullanıyor bal vs yiyor iyice takıntı oldu her ay adet dönemimden bi kaç gün önce 4-5 tane gebelik testi yapıyorum negatif ağla ağla harab ediyorum kendimi aileme de çevremde çocuk yapsanıza niye olmuyor mu diyor belli olmasın diye yok biz düşünmüyoruz erken diyorum eve gelince ağlıyorum sinir hastasına bağladım iyice çok zormuş yaşayan var mı ? Hamile olanlar bebeği olanlar Allah Rıza'sı için Ramazan ayındayız bana dua edin lütfen ...

Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur. Ama konuları yorumları okursan herkes umursamadığm rahat olduğum ay hamile kaldım diyor. Tabiki elinden geleni yap ama kendini yıpratma benim de ilk bebeğim klomenle oldu. Korunmayi bıraktıktan bir yıl sonra hamile kaldım. Her ay aynı gebelik testleri Şu bu. Ama gerçekten en rahat olduğum stres yapmadığım olursa olur olmazsa da hayırlısı dediğim Ay hamileydim. Ikinci de kendiliğinden oldu

Öncelikle umarım Rabbim her şeyi gönlünüze göre verir. En önemlisi şu stres yapmayın. Kafanız rahat olsun. Böylece başka yollara gerek kalmaz. Eğer bunu takıntı haline getirirseniz size zararı olur.

yanlız değilsin bende aynen senin gibiyim. sıkılıyorum evde. ve çok istiyorum. kafama takmamaya çalışıyorum ama her ay oluyor muhakkak. Allah sanada banada ve tüm isteyenlerede inşallah verir.

Benim daha yeni denemeye başlayalı ama bende cok stres yapıyorum ve sanırım stresten olmuyor he şu da var olucaksa her türlü olur demek ki bizim daha vakti zamani degil böyle düşünüp teslimiyet lazım sanırım

yanlız değilsin bende aynen senin gibiyim. sıkılıyorum evde. ve çok istiyorum. kafama takmamaya çalışıyorum ama her ay oluyor muhakkak. Allah sanada banada ve tüm isteyenlerede inşallah verir.
Öyle bişey ki yani çok ihtiyacım var tabiki hayat bi bebeğe umut bağlamak için kısa ve yanlış bişey bende biliyorum ama bi Bebek olsa sevsem anne olsak öyle içim sızlıyor ki ... Takmamak elde değil insanın içinde hiç mi olmayacak acaba korkusu yiyip bitiriyor insanı .... Bugün kocam nöbette ben evde yine tak kafaya kur yine kendi kendine zulüm resmen ... Allah isteyen herkese gönlüne göre versin umarım anneliği bizde tadarız ...

Bi kız
arkadaşım vardı aynı evlendik ikimizin de olmadı o evlendi hiç korunmadı 7. Ayda oldu benle konuşmuyor şuan neden aramıyorsun kız dediğimde benim bebeğim oldu şimdi sen nazar değdirirsin bi gun bebeğin olduğunda görüşelim demezdi gerizekalı ben Şok'a girdim eşimde bana diyor ki vakti Zaman'ı gelince olacak sabret sana o bunu dediği için Allah ona dersini verir bi Bebek'le mi götü kalktı dedi çok afedersiniz ama bu bi sınav insan oğlu beşer şaşar Allah'a havale ettim onu da ... Yani uzatmak istemiyorum ama ağır bi sınavdan geçiyoruz olsun Allah'a şükür elimiz ayağımız tutuyor ama bazı insanların cahilce fikirleri de bizi bu hale getirdi belki takıntı olmazdı ama herkes bi garip bebeksiz olunca sanki bi engelli gibi yada bi altta gibi görüyorlar sözüm meclisten dışarı ...

Kızlar bebeği olan yada ilaçla vs hamile kalanlar yazsın umut olsun bize lütfen ... Çünkü hiç görmedim duymadım ilaçla hamile kalan bilmiyorum umudum yok

Benm oglumda bir senede oldu cnm ama ole bole dusunmuyodum hergun kafamda esimin baskisi cevre baskisi psikolojim bozulmustu artik dedim asilama artik olsun olmazsa tup deniycem die kararlastirdik esimle asilama icin once rahim filmi dediler cektirdim adet olup dr gitcektim asilama icin o yuzden kafam rahat esimde de ole iliski oldu hic bebek dusunmedik o ay ve ben hamile kaldim kafani bosaltman onemli acayip etkiliyo suan oglum 18 aylik ben gene gec olur diye biraktim bu ay korunmayi ve ben gene gebelik dusunur oldum surekli dusunuyorum su dusunmemeyi bi becerebilsek iyi olucak ama elde degil malesef

Kendini yipratinca daha mi iyi oluyor arladasim.
Lütfen stres yapma elinden geleni yaptiktan sonra kadere teslim ol.
Hiçbir çiçek vaktinden önce açmaz...

Haklısınız kızlar ne deyim ki ... neyse nefes alıyorsak umut var demektir ... Allahtan eşim çok destek oluyor şükür onun sevgisi sayesinde çok rahatım allahım inşallah verir bi bebiş bize de ... Bakalım bu ay umutluyum ama bilemiyorum dua edelim birbirimize ...

bende 15 aylık evliyim. hiç korunmadik. 3 gün önce rahim filmi çektim. bu ay bir umut bekliyorum işte

2 yıllık evlisin. peki hiç rahim filmi çektirmedinmi? çektirip hamile kalma olasıligin çok yüksek haberin olsun

Nasıl yanı ? Biraz açsana Can'ım rahip filmi çektirince ne oluyor ??? Hiç denemedim

bende 15 aylık evliyim. hiç korunmadik. 3 gün önce rahim filmi çektim. bu ay bir umut bekliyorum işte
Doktora gittim doktor ultrasonla baktı adetlerim düzenli herşey normal sıkıntı yok dedi sonra başka doktora gittim olmayınca oda öyle Rahmi'n tertemiz zaten yaşın 22 dedi o Zaman eşimi gönderdim meğer omdaymış sorun...

ya ben 3 gün once çektim tüplerimin ikiside açık çıktı temiz yani. aşılama istedim doktorum 3 ay bekleyelim hamile kalabilirsin dedi çünkü ilaçlı filim olduğu için ayni zamanda tedavi amaçliymış yani en ufak yapışıkliķları bile temizleyebiliyomus. ben RAHİM FILIMİ ÇEKTİRENLER BURAYA diye bir konu açtım burdan. istersen takim et bilgi toplamış olursun. orda çekim sonrasında hamile kalanlarında yorumları çok

Pes yani ne insanlar var ayıp o düşünce çıkar ondan merak etme canım ve dedigin gibi şükür el ayak tutuyor sagligimiz yerinde olduktan sonra elbet nasip eder Rabbim hersey imtihan imtihanda insanoğluyuz işte takmadan durulmuyor anlıyorum seni bendede biraz kv baskisi var belki abartiyorum belki farkinda degil baski yaptığının ama sinirimi bozuyor

Benim kv bana yapmadığını bırakmadı özelden anlatırım , yani allahtan eşim var da sabr ediyorum vallahi evlilik başlı başına zulüm zaten bi bebeğimiz olsa kimse uğraşamiycak bizle işte

Benim kv bana yapmadığını bırakmadı özelden anlatırım , yani allahtan eşim var da sabr ediyorum vallahi evlilik başlı başına zulüm zaten bi bebeğimiz olsa kimse uğraşamiycak bizle işte
Tamam canım yazarsin dertlesiriz ne zaman istersen yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…