Bi türlü hamile kalamıyorum takıntı saplantı haline geldi sabırlı olmaya çalışıyorum kızlar ..:(

Hayalet bir cizgi var ama bence bekleyin biraz daha

Canım ben o duyguyu 6 yıla yakın yaşadım inan bana seni çok iyi anlıyorum. Ama şükret sen şanslı olan kesimsin. Yani tedavi aşamasına bile gelemeyen bir tane bile canlı sperm sayısı olmayan kişiler var. Bir müddet daha normal yolla denersin olmazsa tüp bebek tedavisi görürsün.

Kızlar bebeği olan yada ilaçla vs hamile kalanlar yazsın umut olsun bize lütfen ... Çünkü hiç görmedim duymadım ilaçla hamile kalan bilmiyorum umudum yok
canım merhaba Allah tez zamanda versin inşallah bebek sana da. O arkadaşın demekki gerçekten arkadaşın değilmiş. Hiç üzülme. Rabbim zamanını biliyordur. Ben 36 yaşındayım ilk hamileliğim. Adet düzensizliğim bile vardı kistten dolayı ama ilk önce zor belki ama stres yapma sakın. Ben kürleri başka bir konunun altında da yazmıştım ama arkadaşlara ne kadar yardımcı oldu yada olacak bilmiyorum. Sana da tavsiye ederim. Denemeye değer.
1- canım, 15 gün boyunca sabahları aç karnına yaptım bu söyleyeceğimi. kuru soğanı kabuğuyla birlikte dörde bölüyorsun ve onu 1,5 bardak suyun içine atıp kaynatıyorsun ve aç karnına onu içiyorsun. içtikten 20-25 dakika sonra kahvaltı yapabiliyorsun. kuru soğanın kahverengi kabuklu olmasına dikkat et ama.

2- arı poleni aldım aktardan eşim her sabah aç karnına bir çay kaşığı yedi bundan.

3- bunu bulabilir misin bilmiyorum. hac yada umreye giden bir yakının varsa oradan bir meyve getirtiliyor birde. bazıları meryem ana eli, bazıları fatma ana eli diyor adına. ama bu ot değil meyvesi olacak. avokado çekirdeğine benziyor.

Benim eşimin de sperm değerleri düşüktü.
Ben yüksek prolaktin seviyesi nedeniyle nadiren sağlıklı yumurtlama yaşıyordum.
Ayrıca kanımda koagulasyon bozukluğu olduğu için hamile kalsam da en fazla onuncu haftaya kadar yaşadı.Her ay dört beş tane gebelik testi alırdım.sürekli hüsran yaşardım. eşim proxeed kullandı ben çörek otu ve bal karışımı .kafaya takmayı bıraktım ,kurslara yazıldım ,başka şeylerle ilgilendim. Önce oğlumu,20 ay sonra da kızımı kucağıma aldım. Ama 5 sene geçti.
İnşallah meleğin çok bekletmez.İnsanın evinin bebek kokularıyla dolması tarifsiz bir mutluluk.

doktorunuzun yazdiklarini rica etsem yazabilir misiniz

3 aydır hiç takmadım , hatta tatile gittik Antalya'ya mayısın 28 ünde geldim evime adet oldum hatta böyle cenin gibi şeffaf et parçası gibi farklı koca koca parça attım doktora da fırsat bulamadım misafir Ramazan ayı derken bu ay işte evde geceleri çok yalnız kaldım eşim nöbetlere gitti o gittikçe ben düşünüp kurdum ağladım yalnız kaldıkça taktım şu 15 gündür kendimi de tanıyamadım vallahi boş kalınca şeytan dolduruyor insanı.. Allahtan kurslara vs yazıldım kitap falan okuyorum bi kaçgündür başladım da yalnız kalmak yaramıyor . Bilmiyorum bi yandan da diyorum acaba geçen ay çocuk mu düşürdüm çünkü havuza falan girdim denize buz gibi sulara atladık alkol almıştık vs biraz dikkat etmedim geçen ay umudum var az da olsa hani düşmüşse bile demekki oluyor diye bakalım bu ay olursa belki yada allahım Can'ım rabbimm ne Zaman nasip etmişse ... Bide kızlar kocamın önceden spermi su renginde çok az krem rengi olurdu bu ay aşırı beyaz ve koyu kıvamında puding gibi acaba diyorum işe mi yarıyor ilaçlar çünkü internetten baktım normal sağlıklı insan spermine eşimin şuan ki spermi gibi demekki daha önceleri sıkıntı var dı diyorum kendi kendime ...

Yanlış anlamayın ama eşinizle birlikte olduktan sonra tuvalette bakıyor Musunuz rengi ne renk koyu mu yoksa su gibi mi ? Mesela daha önceleri su gibi birşeydi doktor sperm çok düşük ama doğal yollarla hamile kalabilirsin yaşlarınız genç bide biz hergün birlikte oluyorduk onu kestik 2+1 yapıyoruz . Utanarak yazdım k bakmayın

İyi geceler kızlar bende 10 aylık evliyim. testlere verdiğim parayla neler yapardm :) velhasıl bizde baktk 10 ayın sonunda hala bişey yok doktora gittik. eşimde hiç bir sorun çıkmadı ama benm prolaktin (süt) hormonum 47 çktı. Yumurtalıklarımda kis yok ama biraz iltihap çıktı. bu şartlarda hamile kalmam biraz zormuş. şimdi dostinex ve fitil kullanıyormm. inş. Allah isteyen herkesn gönlüne göre versinn

umursamadagin takmadigin an oluyor inanki bende oyle oldu o kdr cok taktimki senin gibi her ay 4 5 test yapoyordum hep negativ en sonda işe girdim kafami dagittim ve hamileyim

Ah ahh :/ eşim uzman jandarma ve nusyabinde oturuyorz. sürekli evdeym mağlum yasaklardan dolayı. durum böyle olunca ister istemez düşünüyorm. zaten çocuğuda en çok bu yüzden istiyorm. su evde bana bir ses olsun neşe olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…