- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Hayalet bir cizgi var ama bence bekleyin biraz dahaMerhabalar kızlar bende 2 yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz birtürlü tutturamadık 6. Ay bu ay benim adetim normalde çok düzenliydi ve 30-31 günde bir oluyordu. Ama son 2 aydır gecikmem oluyor. Bu ayda 3. Gecikme günüm dün test yaptım çook silik bi çizgi çıktı. Benim yumurtlama zamanımı akıntımdan anlayabiliyorum 21.22 günler oldu buay. Acaba o nedenle mi çok silik. Tamamen bembeyaz mı oluyor negatifler daha önce yaptıklarım öyleydi sanki ya da ben öyle hatırlıyorum
Canım ben o duyguyu 6 yıla yakın yaşadım inan bana seni çok iyi anlıyorum. Ama şükret sen şanslı olan kesimsin. Yani tedavi aşamasına bile gelemeyen bir tane bile canlı sperm sayısı olmayan kişiler var. Bir müddet daha normal yolla denersin olmazsa tüp bebek tedavisi görürsün.2 yıllık evliyim eşimin sperminde değerleri normalin altında çıktı doktor normal yolla gebe bırakabiliriz seni dedi ve tüp bebek vs önermedi . Eşim çalışıyor memur bende ailemden uzak şehirdeyim evdeyim akşama kadar iyice kafaya takıyorum bi bebeğimiz olsa evde neşe olacak bana arkadaş destek miniğim olacak ama yok olmuyor ben anlamadım ne yapacağımı da bilmiyorum eşim 2 aydır Proxed plus , klomen , evicap e vitamini kullanıyor bal vs yiyor iyice takıntı oldu her ay adet dönemimden bi kaç gün önce 4-5 tane gebelik testi yapıyorum negatif ağla ağla harab ediyorum kendimi aileme de çevremde çocuk yapsanıza niye olmuyor mu diyor belli olmasın diye yok biz düşünmüyoruz erken diyorum eve gelince ağlıyorum sinir hastasına bağladım iyice çok zormuş yaşayan var mı ? Hamile olanlar bebeği olanlar Allah Rıza'sı için Ramazan ayındayız bana dua edin lütfen ...
canım merhaba Allah tez zamanda versin inşallah bebek sana da. O arkadaşın demekki gerçekten arkadaşın değilmiş. Hiç üzülme. Rabbim zamanını biliyordur. Ben 36 yaşındayım ilk hamileliğim. Adet düzensizliğim bile vardı kistten dolayı ama ilk önce zor belki ama stres yapma sakın. Ben kürleri başka bir konunun altında da yazmıştım ama arkadaşlara ne kadar yardımcı oldu yada olacak bilmiyorum. Sana da tavsiye ederim. Denemeye değer.Kızlar bebeği olan yada ilaçla vs hamile kalanlar yazsın umut olsun bize lütfen ... Çünkü hiç görmedim duymadım ilaçla hamile kalan bilmiyorum umudum yok
doktorunuzun yazdiklarini rica etsem yazabilir misinizS.a Arkadaşlar derdinize derman olur mu bilmem ama bende sizin gibi dört gözle gebelik için bekliyorum benim bir kızım var 8 yaşında ikinciyi düşünüyordum geç kaldık tabi.Bu arada ben ekim ayında gebe kaldım ama bebeğimin Kalbi durdu.Ve şimdi beklemekteyim Geçen günlerde bu umutsuz
bekleyişten sıkılıp Ya Aşılama Ya tüp bebek diye kontrole gittim tüp bebek uzmanı bi
doktora muayne etti beni gebelik hikayelerime bakarak benim geç gebe kaldığım kanısına vardı Yani Bazı Bayanlar senede bir hamile kalma Şansları Oluyormuş Eğer herşey normalse. benimde hikayeme bakarak kaybettiğim bebeklerim ve yaşayan kızımın arasında bir sene Var .Her neyse Bana İlaç yazmadı sadece daha çabuk hamile Kalmam İçin Nar suyu ,Balık yağı,arı sütü,Propolist gibi Şeyler yazdı Bunları Eşimle birlikte kullanacağımı yemekten önce yemekten sonra gibi sıralamalar Var İsteyen arkadaşlar olursa Liste elimde Yazabilirim burdan belki reklam olur Ben bu ay da hamile kalamadım Allah Nasip ederse Bayramdan Sonra Alacağım biraz uzun oldu helal edin hakkınızı ..
yazıyım canım sen mesaj okuyabiliyorsan özelden yazıyımdoktorunuzun yazdiklarini rica etsem yazabilir misiniz
canım reklam olur diye özelden isteyen arkadaşlara attım sanada atıyorumCanım receteni yayinlasana bakalım
tabi canım hemen atıyorum mesajlaBana da mesaj atar misinizLadysea ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?