Bi türlü hamile kalamıyorum takıntı saplantı haline geldi sabırlı olmaya çalışıyorum kızlar ..:(

bence byle aglayarak esını uzme olacaksa bıle bu yuzden olmz bılıyrsndur stres sut hormonunu artırarak yumurtaların vucuttan atılmasını saglıyor... bu arada srun sende olsydı edın aglayıp dursaydı tepkın ne olurdu ? bence daha cok uzulurdun benımle ccuk yapmak ıcın mı evlendı derdın ... braz empatı bıraz sabır dılıyrum sana ınsallah yakında olur kecıbynuzu kurunu arastır

S.a Arkadaşlar derdinize derman olur mu bilmem ama bende sizin gibi dört gözle gebelik için bekliyorum benim bir kızım var 8 yaşında ikinciyi düşünüyordum geç kaldık tabi.Bu arada ben ekim ayında gebe kaldım ama bebeğimin Kalbi durdu.Ve şimdi beklemekteyim Geçen günlerde bu umutsuz bekleyişten sıkılıp Ya Aşılama Ya tüp bebek diye kontrole gittim tüp bebek uzmanı bi doktora muayne etti beni gebelik hikayelerime bakarak benim geç gebe kaldığım kanısına vardı Yani Bazı Bayanlar senede bir hamile kalma Şansları Oluyormuş Eğer herşey normalse. benimde hikayeme bakarak kaybettiğim bebeklerim ve yaşayan kızımın arasında bir sene Var .Her neyse Bana İlaç yazmadı sadece daha çabuk hamile Kalmam İçin Nar suyu ,Balık yağı,arı sütü,Propolist gibi Şeyler yazdı Bunları Eşimle birlikte kullanacağımı yemekten önce yemekten sonra gibi sıralamalar Var İsteyen arkadaşlar olursa Liste elimde Yazabilirim burdan belki reklam olur Ben bu ay da hamile kalamadım Allah Nasip ederse Bayramdan Sonra Alacağım biraz uzun oldu helal edin hakkınızı ..

Canm esin için keçi boynuzu pekmezini oneriyorum sprem azligina iyi geliyormuş istersen bak int.

Öncelikle rabbim sana kızkardeşime ve Bebek isteyen herkese hayırlı bebekler nasip etsin.
Henüz 2 yıllık evlisin bu kadar kafaya takma.kızkardeşimin 8 yıldır olmuyor bebegi o ruhen birmil durumda eşinde sperm yok.daha yeni tedaviye başlayacaklar... Kendine bu aktivite bu spora git biraz çalış ne bileyim Bebek konusunu açmayın kafandan çıkar belki bir gün pat diye hamile olduğunu ögrenirsin canım

Yaz Can'ım zahmet olmaz sa Allah nasip etsin işallah ne dileğimiz var sa şükür sevincini yaşayalım inşallah ...

Canım receteni yayinlasana bakalım

Canım receteni yayinlasana bakalım
Canim nar bildigim kadariyla protein zehirlenmesi yapiyor dusuge neden oluyor. Hamilelikte etkisi nasil bilmiyorum. İbrahim sarac oglunun kuru var onu deneyebilirsin. Esine de keciboynuzu ozu iyi gelebilir ayrica bol bol meryem suresini oku. Vakti saati gelince yavruna kavusacaksin. Stres yapma dua et bol bol

Receteyi yayinlarmisin

İnşallah en kısa zamanda olur bir bebişin. Çok stres yapma diyeceğim ama elinde olmadığını da çok iyi biliyorum. Çünkü stres çok etkiliyor. Kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış.

Sağolun kızlar kalbinizden öperim Allah hepimize Mutlu olmayı nasip etsin âmin inşallah ..

Aynebilim merhaba 2 yıllık evlisin ve 22 yasındasın ben 34 yasindayım ve 6 yıllik evliyim sebepsiz infertilite teshisi kondu bize asılama catlatma tup bebek her turlu tedaviyi gordum icmedigim ilac kalmadı aslinda tek sebebi stresti 2 ay once kafamdan attim bebegi gittim yaz icin deli gibi alisveris ysptim ayakkabi canta elbise etek bluz makyaj malzemesi bi baktim adetim 3 gun gecti ama hic suphelenmedim nede olsa ol az diye 4. gu test ysptim ve hamileydim aklindsn aklından at bebek fikrini tatile odaklan ne biliyim iş ara vs vs oyala kendini dua ediyorum sana umarim en kisa zamanda sende hamile kal ve tüm isteyenlerde hamile kalsın

BANA ATAR MISIN CANIM LİSTEYİ

Canım kolay degil tabi bizim tam ikinci yılımızda rabbim nasip etti bana hep olmayacakmis gibi geliyordu oldu ve hala inanamiyorum benim esiminde sayı dusuklugu vardı benim hersey normal dedim esimden dolayi olmuyor ama en son bir doktora gittim yumurtalarn zayif dedi klomen kullandm 3 mayista cat ignesi oldum o ay tutmadı 19 mayista adet oldum ama gec oldum test yaptirdm negatif tabi tekrar gidecektm doktora rahatszlandm gidemedim kaldı o ay sonra gecen pazar adet gunumdu cuma test yaptm sancim vardi hayalet cikti c.tesi sabh tekrar yaptm silik cikti kan testi ile netlesti cok sükür canim demem o ki cok kafaya takma benim esimde sayi dusuk olmaz diyordum rabbim ol dedi oldu son adetten sonra iliskiyi pek umursamadim olmuyor diye herseyin vakti zamani varr rabbim isteyn herkese en kisa zamanda nasip etsin insallahh

Yanlis bu teshis canim iki tarafta da sorun varsa olmuyor bence esinde ne sorunlar cikti ben de esimden diyordum daha once gittigm doktorlar yumurtalr iyi dedi ama son gittigm zayif dedi ilac kullandm iste bilmiyorum ondan mi vakti mi geldi artik bende rahim filmi cekildim ama 4.5 ay oldu hatta tek tupum de kapali cikti unutma RABBİMDEN UMUT KESİLMEZ insallah en kisa zamanda sana da beklemedigin an da verir rabbim kendine oyalannack seyler bul namaz kılmıyorsan basla namaza kur ani kerimim mealini oku ben cok dua ettim ediyorum da hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah

Merhabalar kızlar bende 2 yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz birtürlü tutturamadık 6. Ay bu ay benim adetim normalde çok düzenliydi ve 30-31 günde bir oluyordu. Ama son 2 aydır gecikmem oluyor. Bu ayda 3. Gecikme günüm dün test yaptım çook silik bi çizgi çıktı. Benim yumurtlama zamanımı akıntımdan anlayabiliyorum 21.22 günler oldu buay. Acaba o nedenle mi çok silik. Tamamen bembeyaz mı oluyor negatifler daha önce yaptıklarım öyleydi sanki ya da ben öyle hatırlıyorum

Eklentiler

• image.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…