- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Sigara içtikleri zaman dönmüyorlar mı yerlerine ? Hiç kimse muayene olamıyor mu bir kaç gündür ?
şirkette bi sürü personele bu aşıyı yaptırdım ben kendi sağlık ocaklarında. yani öyle bikaç gün gittim kimse ilgilenmedi durumu bana garip geldi. sigara içiyolar demişsiniz, yerlerine geçmiyolar mı hiç?
Şikayet etsenize hem aile hekiminizi hemde ilgili hemşireyi. Biz 1-2 gün gittik doktorumuz yoktu, şikayet ettik. Ertesi gün gittiğimizde başka bi aile hekimine geçmiştik bile.
Mesai saatlerinde her kurumda molalar oluyor , sigara , tuvalet gibi .. toplu mola görmedim orası ayrı bir durum ..Mesai saati esnasında saplık ocagındakiler toplu sekılde bahceye sigara molasına çıkıyorlar bu arada koridorlarda da sıra bekleyen hastalar var .. dün gittik bugüne göre daha da kalabalıktı normalde o kadar olmaz hatta ılk kez oyle gordum insanlar oturmus sıra bekliyorlar ama ne doktor var ne baskası
Mesai saatlerinde her kurumda molalar oluyor , sigara , tuvalet gibi .. toplu mola görmedim orası ayrı bir durum ..
Ama dün gitmişsiniz mola bitmesini beklemeden , aşırı yaptırmadan mı döndünüz yani ?
Bilemedim ama bana biraz ilginç geldi .. büyükşehirde büyük bir semtte yaşıyorum ama ben hiç bu kadar bekletildiğini görmedim , bekleyip aşıyı yaptırmanız gerekiyor .. şikayet edebilirsiniz elbette ama 3 gündür gidip beklemeden dönerek bebeğinizin aşısını sizde geciktirmiş oluyorsunuzEvet aşı odasında kadınlar bebekler üst üsteydi aynı şekilde koridorda kalabalıktı o havasız ortamda bebeğimi bekletemedim beş dk falan durdum gelen yok zaten bizden onge gelende 1 saattir bekliyormus yani o beş dk içinde şansımıza yok değil
Sanki gideyim hiç ama hiç beklemeden hemen aşımız olsun geri dönelim diyor gibisiniz. 5 dk nedir ki. Bakmış beklemeden çıkmışsınız. Yoksa bekleyip bi aşı olmadan donmek akıl karı değil.
Özel hastanede dahi çoğu Zaman randevuma geç girdim
Zira mevsim kötü herkes hasta
Doktor ve hemşire de insan çiş sigara ya da yemek molası da ihtiyaç
Hem beklemeyip hem de gecikiyor aşı demeniz daha da ilginç
Kendimi alemin safı gibi hissediyorum zira yaklaşık 15 yıldır nerede ise hergün bekliyorum hem de işim gereği dakikası dakikasına verilmiş randevular için
Yani 09.03 diye verilmiş işim öğleden sonraya kalabiliyor zira sadece ben yokum farklı insanların farklı durumları var
Hatta geçen 09.50 deki iş için akşam 19.30 aradılar gelmiyor musun diye
Aşı vs çok da uzun sürmez bekleseydiniz bir koridor bebeğin aşısı yarım saat olmadan biterdi
Aşı geciktiyse sadece kurumun değil sizinde suçunuz var. 5 dakikayı beklemeden sayıyorsanız o başka.
Orası hangi şehir?Daha bize 15 gün sonrasına gün verdiler yani bebek 45 gnlükken gelmemi istediler 1 ay 1 gun oldu aradım gelin dediler yani aramasam daha dedikleri tarihte gidecem ilk bebeğim ne zaman ne yapılması gerekir cok fazla bilgim yok doktora danısma taraftarıyım internette göre hareket etmek yerine , bugun 5 dk durdum geldim ama ilk gun gidip bekledim sonraki gun yine aynı ama 3-4 gündür aynı durum olunca demekki sağlık ocagında düzen hep boyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?