Bı umut var mı

hayırlısı olsun cnm ıns.ıyı sonuc alırsın doktorundan o zaman esın doktoru dınlerse tup bebek mı yaptırcaksınız hemen cnm

Aslında tüp bebeği son çare olarak görüyorum fakat şuanda bize sunalan tek çare gibi önümüze sunuluyor. Bilmiyorum ne yapcaz, kafam çok karışık hemde çok. Eğer bu ay olmazsa, bundan sonraki her doktor aşamasında, yanımda eşimi götürecem, çünkü ben anlatıyorum anlamıyor, kızıyor..

Mesaj sayım yetersiz olduğundan sana mail atamadım canım. Telini yazmışsın, tamam cnaım, müsait olduğumda ararım, görüşürüz..

Son düzenleme:
Aslında tüp bebeği son çare olarak görüyorum fakat şuanda bize sunalan tek çare gibi önümüze sunuluyor. Bilmiyorum ne yapcaz, kafam çok karışık hemde çok. Eğer bu ay olmazsa, bundan sonraki her doktor aşamasında, yanımda eşimi götürecem, çünkü ben anlatıyorum anlamıyor, kızıyor..

Mesaj sayım yetersiz olduğundan sana mail atamadım canım. Telini yazmışsın, tamam cnaım, müsait olduğumda ararım, görüşürüz..

ararsan cok sevınırım cnm.cok dogru dusunmussun tatlım esını gotur doktora aklındakı sorularıda sorsun ıcı rahatlasın sende rahatlarsın ıns.cnm.

bıgun bu cettıklerının mukafatını alcan cnm bebısını kucagına alip butun acılarını unutcan cnm ıns.dualarım senınle ve bebek hasretı cekenler ıcın tum arkadaslar ıcın.hayat bı sınav dıyorlar cok dogruymus tatlım bız bu sınavıda geccez

Kizlar tüp bebek yaptirdim 3.gun ama o kadar problem yasadimki.bulanti kusma istahsizlik derken ustune karinda asit eklendi.karnim davul gibi sisti.yemek yiyemiyorum dua edin neolur.cok yiprandim

Kizlar tüp bebek yaptirdim 3.gun ama o kadar problem yasadimki.bulanti kusma istahsizlik derken ustune karinda asit eklendi.karnim davul gibi sisti.yemek yiyemiyorum dua edin neolur.cok yiprandim

Allah yuzunu guldursun dualarım senınle yorma kndını dınlen bıze guzel haberler vercen ıns.tatlım.cnm ne kadar yaptırdın ne kadar zaman ıcınde bekledın tup bebegı duydugum kadarıyla uygun zamanın olusmasını beklıyorlarmıs

Allah yuzunu guldursun dualarım senınle yorma kndını dınlen bıze guzel haberler vercen ıns.tatlım.cnm ne kadar yaptırdın ne kadar zaman ıcınde bekledın tup bebegı duydugum kadarıyla uygun zamanın olusmasını beklıyorlarmıs
1 ay icinde adetimin 2 .gunu gittim 1 hftada yumurtalar gelisti yumurtalar anesteziyle toplandi 3 gun sonra transfer oldu.4 milyar tuttu.3 gunun gecesinde solunum problemi nedeniyle hastaneye yattim ohss olmusum ölümden döndüm gece yarisi acilen karnimdan 1.5 litre asit bosaltildi artik umudum yok.adet agrilarim basladi.üstelik Dondurulacak saglam embriyoda cikmadi artik cocuksuz bir hayat bekliyo beni hic bir zaman anne olamicam

1 ay icinde adetimin 2 .gunu gittim 1 hftada yumurtalar gelisti yumurtalar anesteziyle toplandi 3 gun sonra transfer oldu.4 milyar tuttu.3 gunun gecesinde solunum problemi nedeniyle hastaneye yattim ohss olmusum ölümden döndüm gece yarisi acilen karnimdan 1.5 litre asit bosaltildi artik umudum yok.adet agrilarim basladi.üstelik Dondurulacak saglam embriyoda cikmadi artik cocuksuz bir hayat bekliyo beni hic bir zaman anne olamicam

cnm Allahtan umıt kesılmez sakın kotu dusunme cnm Rabbım sana guzrl bı evlat nasıb etcek cnm buna ınanmak gerekiyor

canım öyle deme allahtan ümit kesilmez tıbben imkansızlara bile rabbim çocuk veriyo allah yazarsa olur inş bende bekliyorum inş hepimize nasip olur

cnm yalcın guler bulent kayhan nagıhan hnm(bahar hastanesi) teshıs alasaya kadar yanı emın olasaya kadar su doktorlarada gıttım medıcalpark ahmet yılmaz medcalbıl demet hm esentepe ıbrahım bey cnm yanı kım ıyı dedıyse gıttım kımı aynı seyı soyledı kımı faklı bu yuzden aynı cvbı alasaya kadar gezdim cnmhıc bırınden memnun kalmadım ustune dustuklerınden bıle emın degılım olur bekle dıyıp durdular cnm sabır sabır her ay anı seyı yasamaya alişamadım keske dıyom alişsamda aglayıp uzulmesem akısına bırakabılsem cnm benımkı evlat hasretıyle yanan tum kardeslerıme Allahım hayırı ve sagliklı evlat versın ıns.
Selam canım bir Bursalı olarak bende aynı dertten muzdariptim ben bursa dışında Yalova'da da bir çok doktora gittim. Hepsi yok birşeyin deyip gönderdiler. Yazıklar olsun onlara 3,5 senemi yediler meerse bende polip varmış nasıl göremezler anlamıyorum. Diyorum ki benim ara kanamalarım akıntılarım oluyor bana verdikleri cevap strestendir. İnananiliyor mısın sonra Gürkan hocaya tanıştım ve adam teşhisi koydu. Ne diyeyim ki daha Rabbim akıllı vicdanı insanlarla karşılaştırsın inşallah

Osman Develioğlu nerede çalışıyor, netten baktım bulamadım. Ben dün gittiğim doktora hiç içim ısınmadı. Kadın resmen niye buraya geldin gibi havalarındaydı. Kısacası git tüp bebeğe diye başından saldı. Klomenide zorla verir gibiydi. Bugün klomene başladım. Fakat ben o doktora gitmeyi hiç istemiyorum, akşam eşimede söyledim. Oda kime için sindiyse ona git dedi. Sühendan Benderliyi duydum, Doruk a geçmiş. Klomeni bitirdiğim gün ona gitsem diyorum? Fakülteyide düşündüm ama orası bana ne yapar, ilgilenirmi? yoksa aşılamayamı geçer. Eşim buna ne der bilemiyorum. Kısacası kafam karışık gülüm ya..
Osman bey ART de canım sühendan mı çok iticiiii ama tecrübesi tartışılmaz oturup sana anlatmaz 5 dk yallah

Osman bey ART de canım sühendan mı çok iticiiii ama tecrübesi tartışılmaz oturup sana anlatmaz 5 dk yallah

Evet canım, Sühendan hanımın hakkında yorumları aldım :) gitmekten vazgeçtim :) Osman beyin nerede olduğuna ulaştım. Çok sağolasın. Sen Gürkan Uncu hastasısın galiba, inşallah bu son gittiğin doktor olur, pozitif sonuç alırsın canım. Gürkan beyde ücretsiz öngörüşme yapılıyormu peki? buayda olmazsa aşılama düşünüyorum. Yer araştırmasındayım. Kalbim Acıbademden yana, ama eşim uygun yerden yana :) bakalım..

Evet canım, Sühendan hanımın hakkında yorumları aldım :) gitmekten vazgeçtim :) Osman beyin nerede olduğuna ulaştım. Çok sağolasın. Sen Gürkan Uncu hastasısın galiba, inşallah bu son gittiğin doktor olur, pozitif sonuç alırsın canım. Gürkan beyde ücretsiz öngörüşme yapılıyormu peki? buayda olmazsa aşılama düşünüyorum. Yer araştırmasındayım. Kalbim Acıbademden yana, ama eşim uygun yerden yana :) bakalım..
evet canım Gürkan hocanın hastasıyım bu ay aşılamam yapılacak inşallah. Gürkan bey ücretsiz görüşme yapıyor mu bilmiyorum açıkcası ama arayıp öğrenebilirsin sekreterinden bilgi verecektir Neslihan hanım. Ben Acıbadem konusunda kararsızım aslında polip operasyonumu olduğunda artı hiç bir hizmetini görmedim yemekleri mesela en basiti o kadar kötü ki.. Hemşirelerde çok ilgii drğil.Benim doktorum Acıbademle çalıştığı için mecburen orada oldum. Benim aklım jimerde aslında ben o hastaneyi çok beğeniyorum düşüğümü orda yapmıştım:(

Sakın öyle düşünme lütfen asla rabbimden ümit tükenmez. Bir tanıdığımıın hiç yumurtası kalmamışlar doktorlar yumurta transferi derken şimdi hamile :)))

Uzun zamandir infertilite problemi yasadigimi ve üzüldugumu bilen arkadasimla karsilastim gebe kaldigini soyledi bana hic acimadan bütün gece agladim niye biz anlamiyorum hic mi haketmiyoruz artik yasamak istemiyorum ölmek istiyorum hala neden yasiyorum .artik dayanacak gücüm kalmadi

Uzun zamandir infertilite problemi yasadigimi ve üzüldugumu bilen arkadasimla karsilastim gebe kaldigini soyledi bana hic acimadan bütün gece agladim niye biz anlamiyorum hic mi haketmiyoruz artik yasamak istemiyorum ölmek istiyorum hala neden yasiyorum .artik dayanacak gücüm kalmadi

Sakın böyle düşünme isyan etme cnm. Biraz daha sabır olucak Allah'ın izniyle.. Güçlü ol ne olur :(

Back
X