- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Diyorum ya toz kondurmaz soğuk ve anlayissiz olan benmisimBende kimseyi zorla sevemem rol amacli bile yaklasamam .
Hemen belli ederim hoslanmadigimi sevmedigimi..
Esinde anlayisla karsilamasi lazim sonucta sen durduk yere boyle bir tavir takinmadin..
Bilen bilir eşimin ailesi ile sorunlarımız var. Haftada bir bile gittiğimizde içim daralıyor üzerime cokuyolar. Kv den nefret ediyorum çocuğuma değil dokunmasini gözleriyle bakmasını bile istemiyorum nolur kızmayın bana çok canımı yaktı. Onun yüzünden en güzel zamanlarım zehir oldu.
Onlarla hiç bir aktiviteye gitmek, yemeğe gitmek, misafirlige gitmek bile istemiyorum. Eşim teklif edince bin bahane buluyorum. O da anliyo üzülüyor. Eşim malesef ailesine çok düşkün...
Sorum şu ki ne yaparsam yapayım, içim onlara ilimiyo. Ve malesef hoşlanmadığımi yüzümden çok belli ederim istemsiz.
Son günlerde eşimde bi haller var. Sen iyisin ama beni çok üzüyorsun aileme uzak duruyosun. Diyo bu beni çok uzuyo hep bunu düşünüyorum diyo.
Eşime çok üzülüyorum ama onlara da içim ısınmiyo ,iyi olasim gelmiyo ...
Ne yapsam bilmiyorum kızlar sevemiyorum, içimden gelmiyo arada kaldim eşime de yazık diyorum ama bana da yazık zorla Sevemem
iste hep kadınlar fedakar
erkekler hic böyle bisey düsünmez karını seversen annesini seviceksin yada babasına katlanıcaksın diye adaletsizlik var
Sahi mi deneyeceğimKendilerinden nefret ederim ama 1 gün surat asmamışımdır.
Yapmacık olabiliyorum onlara karsı. Surat asarak gercek duygularımı göstermemi bile haketmiyorlar.
Sizde böyle düşünmeye çalışın.
Hatırlatma nolur ki sana hiç bir şey demiyorum deyip çekilirEşin aileme uzak duruyorsun dediğinde, onların da pek masum olmadıklarını hatırlat o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?