Bi idrar testi yap hamile olabilirsinhanımlar normal adetim 6 gün sürer yoğun bi şekilde de kanamam olur bu ay tam gününde kanamam başladı yalnız sadece 3 gün ve normalinden az kanamam oldu adet öncesi ve şimdi ilişki sonrası hep az az pembe kanama geliyor bu hamilelik belirtisi olabilir mi bi de Can'ım çok yanar oldu adet olmasam test yapacaktım ama şuan yapmam gerek mi bu kanamalar neden olur beynim bulandı yardım edin
Yanma ve iltihap Yok ondan hiç aklıma gelmediBenim aklıma da enfeksiyon olma ihtimali geldi canım. Bence jinekologa görün...
Canım eger enfeksiyon olsaydı akıntısı olurdu kanama olmazdı benim başımada geldi çünküBenim aklıma da enfeksiyon olma ihtimali geldi canım. Bence jinekologa görün...
Kalktım eczaneye gidiyorum şuan yapacamBi idrar testi yap hamile olabilirsin
Canım idrar testinde belli olmaz %90 kan testi yaptır bence yarınKalktım eczaneye gidiyorum şuan yapacam
Yanma ve iltihap Yok ondan hiç aklıma gelmedi
Canım eger enfeksiyon olsaydı akıntısı olurdu kanama olmazdı benim başımada geldi çünkü
Heyecanla bkliyorummm insAllah vardir bebis :)Kalktım eczaneye gidiyorum şuan yapacam
Hayırlısı diyelim o zaman :)Ama ilişki sonrası leke geliyormuş ve ağrılı oluyormuş. Bende enfeksiyon varken öyle olmuştu ondan dedim...
İnşallahHeyecanla bkliyorummm insAllah vardir bebis :)
Niye belli olmasinki zaten adet zamani gecmis sadece normal adetine gore kisa surmus idrarda cikar benceCanım idrar testinde belli olmaz %90 kan testi yaptır bence yarın
Üstüne gòrme hamilelik belirtisidir.Bi kan testi yptir cnm ins bebis vardirhanımlar normal adetim 6 gün sürer yoğun bi şekilde de kanamam olur bu ay tam gününde kanamam başladı yalnız sadece 3 gün ve normalinden az kanamam oldu adet öncesi ve şimdi ilişki sonrası hep az az pembe kanama geliyor bu hamilelik belirtisi olabilir mi bi de Can'ım çok yanar oldu adet olmasam test yapacaktım ama şuan yapmam gerek mi bu kanamalar neden olur beynim bulandı yardım edin
Umarim diledigin gibi olurrr :)Eczane oldukça uzaktaydı aldım yeni gidiyorum eve yapacam bakalım olsa da olmasa da hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?