Bi yardım edin nolur

Bn catladm inanirmisiniz kizlar ya cevap yok hala yapmadnmi cnmmm

Yaptım şimdi ama bişey Yok çıkmadı yarın en iyisi bi doktora görünmeli bu kanamalar pek bi hayır değil Yen'i evliyim daha 2 aylık o yüzden üzülmedim olması için bi çabamız olmadı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla benim de olur bebişim

İnşallah canım

İnsAllah olur zamani gelince. :)

Merhabalar nacizane bildiklerimi paylasayim cogu insan yerlesme kanamasi ve regl i karistiriyor yerlesme kanamasi cok acik pembe veya kahverengi kisa lekelenme seklinde akintilardan ibarettir eger kan kirmizi ve pihtiliysa bu adet kanamasidir

Üste göruyosaniz geç döllenmedir ve kaset testte cıkmaz kan testiyle emin olursunuz gebelik yoksada gidin bi dr a ara kanamalar kist vs baska bi nedenden kaynaklanıyo olabilir

Üste göruyosaniz geç döllenmedir ve kaset testte cıkmaz kan testiyle emin olursunuz gebelik yoksada gidin bi dr a ara kanamalar kist vs baska bi nedenden kaynaklanıyo olabilir
Yarın sabah işim o zaten gidecem sabahtan umarım kötü bişey olmaz

Merhabalar nacizane bildiklerimi paylasayim cogu insan yerlesme kanamasi ve regl i karistiriyor yerlesme kanamasi cok acik pembe veya kahverengi kisa lekelenme seklinde akintilardan ibarettir eger kan kirmizi ve pihtiliysa bu adet kanamasidir
Pıhtılı değildi zaten aklımı karıştıran o benim de

Hayirlisi cnm insallah altndan farkli bisey cikmaz sen yinede kanda bk bi olurmu

Baktıracam inşallah kötü bişey de çıkmaz zaten bu genital bölgeden çok çektim Yen'i bişey olmaz umarım
Sitres olmq tmm mi cnm bisey cikmaz Allahin izniyle bi sey olursa bilgilendr belki yardmci olablrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…