• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardım

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
38
33
Merhaba kızlar.Sizin yardımınıza ihtiyacım var.Ben yaklaşık bir süredir biriyle görüşüyorum.Ve kendisi beni beğendiğini,güzel bir kız olduğumu sürekli dile getiriyor.Birkaç kere buluşma yaşandı.Kendisi sürekli işte benm daha evliliğime şu kadar var.İşte askerlik iş güç derken baya sürer lafları ediyor.Benimle aynı yaşta 24.Bir de hem görüşüyor hem benm güzel olduğumu söylüyor hem de bizim gelecek olmaz sanki diyorBir dengesizlik var sanki.Önceleri çok güzel davrandı şimdi biraz bağlandım gibi ama kendisi sürekli bunlardan bahsediyor sinirimi bozuyor.Gerçekten gerçek aşkı bulmalıymış da bilmem ne de ama bulursam sevgili oldum zaman sanki yine o aşkın bi anlamı kalmayacak gibi garip laflar.Ben anlayamadım ya bu adamı.Ona bir ders vermek istiyorum ya.Gerçekten sinirlerim bozuk.İnat ettim kendime aşık edecem.Sonra ben yüz vermeyecem.Ama bu nasıl olacak :)

Merhaba kızlar.Sizin yardımınıza ihtiyacım var.Ben yaklaşık bir süredir biriyle görüşüyorum.Ve kendisi beni beğendiğini,güzel bir kız olduğumu sürekli dile getiriyor.Birkaç kere buluşma yaşandı.Kendisi sürekli işte benm daha evliliğime şu kadar var.İşte askerlik iş güç derken baya sürer lafları ediyor.Benimle aynı yaşta 24.Bir de hem görüşüyor hem benm güzel olduğumu söylüyor hem de bizim gelecek olmaz sanki diyorBir dengesizlik var sanki.Önceleri çok güzel davrandı şimdi biraz bağlandım gibi ama kendisi sürekli bunlardan bahsediyor sinirimi bozuyor.Gerçekten gerçek aşkı bulmalıymış da bilmem ne de ama bulursam sevgili oldum zaman sanki yine o aşkın bi anlamı kalmayacak gibi garip laflar.Ben anlayamadım ya bu adamı.Ona bir ders vermek istiyorum ya.Gerçekten sinirlerim bozuk.İnat ettim kendime aşık edecem.Sonra ben yüz vermeyecem.Ama bu nasıl olacak :)Uğraştığınıza değmez...​

Baya felsefik bir yaklaşım olmuşAşkı bulursam o da kaybolacak bilmem ne.
Bence çok kararsız şuan.Beklemede kal.Yüz verme.

<p>canm hic ugrasmana degmez.hem belkide alttan alttan terkedilmek istedigi icinde yapiyor olabilir.. arkadas cevremden edindigim bilgilere gore erkekler terkedilmek istediklerinde hep boyle taktikler yaptiklaarini soyluyorlar.. belliki bu kiside onu yapmak istiyor.. kangren olmus birseyi kesip atmak lazim. kesip atin sizde</p>

Evet yüz vermeyeceğim de gerçekten benim kriterlerime uyan bir insan buldum yanında mutlu olduğumu hissettim ama böyle düşünmesş gerçekten beni üzüyor.Sevgili bile olmadığımız halde ağladım resmen :KK43: sadece ona bir ders vermek isterdim.

evliliği düşünmüyor belli.
yani "benim niyetim ortada, ciddi düşünmek istemiyorsan takılalım" der gibi.

gerçi 24 yaşında ve askerliğini yapmamış. bence de evlilik için erken onun için.

fikrim ; siz de fazla bağlanmayın, ciddi düşünmüyor çünkü.
kendinize aşık etmeye falan da çalışmayın, taktikle olmaz zira , siz üzülürsünüz:KK12:

Üstüne para verseler böyle dengesizlerle uğraşmam, ne olacak sana aşık olsa?
Hadi evlendiniz diyelim bununla mı uğraşacaksın bir ömür.
Öylesine takılacaksın diye düşünelim, sırf zaman kaybı .. hiç yapacak şey bulamıyorsan gidip derneklerde görnüllü olarak çalışsan ruhen tatmin olursun, böyle ne istediğini bilmeyen, kafası karışık birinin gariplikleriyle yıpratmazsın ruhunu.

Hem dengesiz hem de sinirinizi bozan birinin yanında nasıl kendinizi mutlu hissettiniz?
Madem mutlusunuz neden dert konusu açtınız?

Ondan once davranip onu sen terket bak nasil sana asik olur...ama yuz verme bence degmez boyle birine..en iyi intikam onu terketmen olur...kacan kovalanir misali seni kaybedince degerin artar..erkekler hep ayni..onun omayana meyillidir

saçma sapan bir adam ..Zaman geçirmek için senleymiş gibi geldi bana, başka birini bulduğumda gidebilirim demek istemiş..

şimdi şöyle arkadaş çok zeki
öncelikle diyor ki bak bbiz sevgili olursak geleceğimiz yok seninle evlenmem baştan diyorum o kadar sevgili bilmemne olunca seni terkedersem beni kullandın deme hakkını senden alıyorum, vicdanımı da rahat tutuyorum birincisi buuuu
ikincisi seni beğeniyor güzel buluyor ama aşık değil onu demeye getiriyor
aynı taktik yap...buluşmalardan birisine gitme ek onu son dakika ama hemen öncesinde de bir konuşmada öv dur onu manyağı manyaklık paklar :KK53:

Hem dengesiz hem de sinirinizi bozan birinin yanında nasıl kendinizi mutlu hissettiniz?
Madem mutlusunuz neden dert konusu açtınız?

Yanında garip bir şekilde mutlu olduğumu hissettim derdim ise neden böyle hissettiğim halde birşeyler yolunda gitmiyor.

Evet yüz vermeyeceğim de gerçekten benim kriterlerime uyan bir insan buldum yanında mutlu olduğumu hissettim ama böyle düşünmesş gerçekten beni üzüyor.Sevgili bile olmadığımız halde ağladım resmen :KK43: sadece ona bir ders vermek isterdim.

Duygularınız bu kadar yoğunken ona ders veremezseniz, bununda anlamı olmaz.
Siz giderek bağlanırsınız o ise gerçek aşk peşinde dolanıp durur.

Sevgili bile değilseniz amaç ne anlamadım bu adamdan uzak durun size karşı bir şey hissetmiyor

O zaman bence kendinizi sorgulayın.
Adamda bir sıkıntı yok.
Net bir şekilde dengesizliğini ifade etmiş.
Ya kabul edeceksiniz ya da çekip gideceksiniz.
Ders vermek/almak ancak Türk dizilerinde olur,çok kaptırmayın kendinizi derim bu hayallere.

Ben onun bana başta gösterdiği ilgi yüzünden o kadar çok hoşlandığımı hissettim ki şu an kendimi sorgulayamıyorum bile :(

Back
X