Bi yardımcı olur musunuz :(

Aysedert989898

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
177
74
18
27
iş yerinde birinden hoşlanıyorum. O da benden hoşlanıyor gibi hissediyorum. Beni her gördüğü yerde dönüp dönüp bakıyor. Ama bugün onu uzakta telefonla konuşurken gördüm. Telefonla konuşurken bi oraya bir buraya yürüyordu. Gülümsüyordu. Acaba sevgilisi var da onunla mı konuşuyor. Ama madem sevgilisi var diyelim niye bana bakıyor.

Sizden hoşlandığı kesin değil,sevgilisi olduğu da kesin değil.Belki başka şekilde iletişim kurmalısınız daha net olması için bazı şeylerin

Telefonla bu şekilde bir erkek sadece sevgilisiyle konuşurmuş gibi geldi bana. Bir erkek bi erkekle de gülümseyerek konuşur mu ki onu soruyorum

Konuşabilir neden konuşmasın,erkekler birbirine gülümseyemez diye bir kanun yok.Bu şekilde kendinizi yer bitirirsiniz ancak.Yok mu soracak bir ortak arkadaşınız,yalnız mı yoksa biriyle mi beraber öğrenin ona göre adım atarsınız.Yoksa sosyal medyayı tarayın biraz,o da yoksa gidip arkadaş olursunuz bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…