Merdivenlerden inip çıkarken lütfen sessiz olalım.yazdimTam olarak ne yazdınız ?
Gayet normal bunda kötü bişey yok aslında . Tek tek kapılarına gitsen utanmadan kapıya kadar geldi ayar verdi derler . Boşver düşüncesiz insanlar anlamazlar zaten .Merdivenlerden inip çıkarken lütfen sessiz olalım.yazdim
ZateYanlış anlamayın ama akşamları falan neysede gün içinde hergün herkes parmak üstünde girip çıkamazki binaya büyükleri geçtim çocuklar laftan anlamaz
zaten sadece gündüz olsa neyse derimde gece 1de 3te bile oluyor.her gece her gece insanda sinirleniyor.çünkü normal olarak yürümeyip merdivenlere ayaklarını vura vura çıkıyorlarYanlış anlamayın ama akşamları falan neysede gün içinde hergün herkes parmak üstünde girip çıkamazki binaya büyükleri geçtim çocuklar laftan anlamaz
Gecede oluyorsa haklısınızZate
zaten sadece gündüz olsa neyse derimde gece 1de 3te bile oluyor.her gece her gece insanda sinirleniyor.çünkü normal olarak yürümeyip merdivenlere ayaklarını vura vura çıkıyorlar
Beklenti degilde insan aradada olsa kapısını çalıp sohbet muhabbet edecek birisini arıyorBence komsularınıza karsı beklenti içerisine girmeyin. Tabiki normal degil ama komsuluk kalmadı artık. 2 yıl sonra komsularım evime ziyarete geldi ve baktımki aşırı dedikoducular bir iki kez evlerine çagırdı lar gitmedim bi bahane uydurdum. Karsı komsum var yaslı lar Allah razı olsun asırı iyiler bi sıkıntım derdim olsa koşarlar bende onlara, ama yinede beklenti içerisine girmiyorum. Yeni binadan tanıstıgım yaşıtım komsum var 3 yıl sonra evime geldi tanıstık bikaç sefer gelip gittik bakalım suanlık iyiyiz, bu arada NEKADAR samimi olsada evime habersiz gelmesinden de korkmuyor degilim, nede olsa evim dagınık olabilir ve dedikodu olabilir. Kısaca bırakın muhatap olmayın, sevdiğiniz komsunun olursa konusun baglantıyı keserse de cokta umursamayın
hiçte abartmıyorsun, eminim bir çoğu çocuk sahibidir ve bu konuda anlayışlı olmaları gerekirdi; ancak belli ki sizi dedikodu malzemesi yapıp, birbirlerine yakınlaşmışlar gibi geldi bana. bence kafanıza takmayın, selam verirlerse verin vermezlerse boşver geç git, sende suratlarına bakma....birde onların Kalpleri o kadar çirkinki, yarın birgün birbirlerine girerler ve sana iyi olup, birbirlerinin dedikodusunu yaparlar. haa kiracı isen de boş ver. üzülme, güçlü ol...Merhaba hanımlar
Başkasına göre normal ama bana dert olan bir konu.Normalde komşularımla görüşürdüm.Görünce falan oturmaya çağırırdım.Hatta kapılarına kadar gidip davet etmisliğim bile vardır ama gelin görünki onlar beni hiç çağırmadı.1 yaşında bebeğim var ve çok huysuz gundüzleri uyumaz uyursada en ufak sese uyanır.oturdugum apartmanda zaten 1. Katta oturuyorum ve gün içerisinde aparmanda ses hiç eksik olmaz 300 defa girip çıkılır merdivenlerden paldır küldür ve bebeğim sürekli seslere uyanır.bende apartman girişine yazı astım sessiz olunmasını istedim.o yazıyı astıktan sonra aralarında konuşurlarken duydum böyle yazı asmak ayıpmış herkesin kapısını çalıp sessiz olmalarını istemem gerekiyormuş.sonra komşularım benimle konuşmayı kesti hatta samimi oldugum karşı konşum bile beni görünce öcü görmüş gibi bakıyor konuşmuyor.sanki küfür yazıp astık.bu akşamda benim elektrik kontağıdan dumanlar çıkmaya başladı çıktık baktık eşimle apartman bile duman olmuş oğlumda ağlayınca karşı komşum kapıya çıktı beş karış surat noldu falan dedi.dedik kablolar yanmış ev duman oldu o yüzden çıktık he hı deyip içeri girdi.inanın oturup ağlıyasım geldi zoruma gitti.eşim evde olmasa ben tek kalsam kapısını çalıp yardım isteyeceğim kimse yok.bi yazı için bu davranış normalmi sizce?.1.katta oturuyorum diye herkesin sesini görültüsünü çekmek zorundamıyım sanki.siz olsanız o yazıyı kaldırırmıydınız.okuyanlara teşekkür ederim.yazıp rahatlamak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?