Canm bak bunlar senin demekki iyi gün, kötü gün dostun degilmiş böyle insanlara mesafe koyduguna sükretmen lazım.Beklenti degilde insan aradada olsa kapısını çalıp sohbet muhabbet edecek birisini arıyor
Kiracı degilim.yok başka bişeyden olacağını sanmıyorum.çünkü yazı asmadan 1 gün öncesine kadar konusuyorlardıValla ben 4.kattayim zemin alt komsumun ogullari boyle depinerek iniyordu. Resmen çıldırıyordum. Uyardik. Hatta ben ciktim birkac kez kizdim ses yapiyorsunuz diye. Esim gece vardiyasindan geliyor uyuyamıyordu. Sonra dikkat etmeye basladilar. Asansörumuz yapildi asansörü kullanmiyolar 2 senedir ama asla seste yapmaz oldular. Yazi asmakta birsey yok ama yuzumuze niye demedi diye kırışmışlardır. Kiraciysan uzulme bile,gelip gecici seyler bunlar. Denk gelince sor bu tavırlarını da, belki sen yazidan dolayi saniyorsundur ama baska birsey vardir falan
Şöylede bı sıkıntı var apartmanda yönetici yok.ilgilenen kisi ben artık yoruldum senelerden beri artık uğraşamam deyip bırakmışNeden yöneticiye bildirmediniz? Haklı olabilirsiniz gürültü oluyor olabilir fakat böyle konuları yöneticiye bildirmek gerekir. Bir yazı asılacaksa o asar. O zaman herkes kafasına göre bir yazı asar duvara, bunun hakkından gelinmez ki.
Sni okadar iyi anliyorum ki ayni dertten muzdarip birisi olarak Allaha havale et hepsini asil tek tek kapi calip uyarmak ayip o ne oyleMerhaba hanımlar
Başkasına göre normal ama bana dert olan bir konu.Normalde komşularımla görüşürdüm.Görünce falan oturmaya çağırırdım.Hatta kapılarına kadar gidip davet etmisliğim bile vardır ama gelin görünki onlar beni hiç çağırmadı.1 yaşında bebeğim var ve çok huysuz gundüzleri uyumaz uyursada en ufak sese uyanır.oturdugum apartmanda zaten 1. Katta oturuyorum ve gün içerisinde aparmanda ses hiç eksik olmaz 300 defa girip çıkılır merdivenlerden paldır küldür ve bebeğim sürekli seslere uyanır.bende apartman girişine yazı astım sessiz olunmasını istedim.o yazıyı astıktan sonra aralarında konuşurlarken duydum böyle yazı asmak ayıpmış herkesin kapısını çalıp sessiz olmalarını istemem gerekiyormuş.sonra komşularım benimle konuşmayı kesti hatta samimi oldugum karşı konşum bile beni görünce öcü görmüş gibi bakıyor konuşmuyor.sanki küfür yazıp astık.bu akşamda benim elektrik kontağıdan dumanlar çıkmaya başladı çıktık baktık eşimle apartman bile duman olmuş oğlumda ağlayınca karşı komşum kapıya çıktı beş karış surat noldu falan dedi.dedik kablolar yanmış ev duman oldu o yüzden çıktık he hı deyip içeri girdi.inanın oturup ağlıyasım geldi zoruma gitti.eşim evde olmasa ben tek kalsam kapısını çalıp yardım isteyeceğim kimse yok.bi yazı için bu davranış normalmi sizce?.1.katta oturuyorum diye herkesin sesini görültüsünü çekmek zorundamıyım sanki.siz olsanız o yazıyı kaldırırmıydınız.okuyanlara teşekkür ederim.yazıp rahatlamak istedim
Acaba kapıyı değiştirseniz işe yarar mı? Bazı kapılar hiç ses geçirmiyor.Merhaba hanımlar
Başkasına göre normal ama bana dert olan bir konu.Normalde komşularımla görüşürdüm.Görünce falan oturmaya çağırırdım.Hatta kapılarına kadar gidip davet etmisliğim bile vardır ama gelin görünki onlar beni hiç çağırmadı.1 yaşında bebeğim var ve çok huysuz gundüzleri uyumaz uyursada en ufak sese uyanır.oturdugum apartmanda zaten 1. Katta oturuyorum ve gün içerisinde aparmanda ses hiç eksik olmaz 300 defa girip çıkılır merdivenlerden paldır küldür ve bebeğim sürekli seslere uyanır.bende apartman girişine yazı astım sessiz olunmasını istedim.o yazıyı astıktan sonra aralarında konuşurlarken duydum böyle yazı asmak ayıpmış herkesin kapısını çalıp sessiz olmalarını istemem gerekiyormuş.sonra komşularım benimle konuşmayı kesti hatta samimi oldugum karşı konşum bile beni görünce öcü görmüş gibi bakıyor konuşmuyor.sanki küfür yazıp astık.bu akşamda benim elektrik kontağıdan dumanlar çıkmaya başladı çıktık baktık eşimle apartman bile duman olmuş oğlumda ağlayınca karşı komşum kapıya çıktı beş karış surat noldu falan dedi.dedik kablolar yanmış ev duman oldu o yüzden çıktık he hı deyip içeri girdi.inanın oturup ağlıyasım geldi zoruma gitti.eşim evde olmasa ben tek kalsam kapısını çalıp yardım isteyeceğim kimse yok.bi yazı için bu davranış normalmi sizce?.1.katta oturuyorum diye herkesin sesini görültüsünü çekmek zorundamıyım sanki.siz olsanız o yazıyı kaldırırmıydınız.okuyanlara teşekkür ederim.yazıp rahatlamak istedim
bence yazım tarzınız yanlış.
sanki öğretmensiniz de öğrencilere laf buyuruyorsunuz gibi olmuş. hele yaşlılarsa alınmışlardır muhabbetiniz varsa.
Simdi ne derece bi ses olduguna bagli diyecegim . Bende giriste oturuyorum patt gum kapiyi carparak kapatiyorlar halbuki elleri arkaya gitse o kapi frenleyecek ve gum diye sarsilmayacagiz evin icjnde. Bu seklde bende komsularima 1 2 defa soyledj guzelce ha ayni tass ayni hamam.dikkat edende var etmeyende . Ama haktr komsu hakki diye bisey var giriste oturanlar bunu goze alacak diye bisey yok. Gucumuz imkanimiz yetemediyse girjs dairede oturuyosak gurultuye mahkum olacagz diye bisey yok ben aksamlari eesim kapiya vurmadan anliyorum onun geldigini tik diye okadar hafifce kapatiyorki o dis kapiyi bi emek ustu caba gerekmiyor bunun icin. Benmde bebegm kac kereler uyanmstr kapi yuzunden malesef .Valla ayıp etmişsiniz. Apartmana girip çıkarken gürültü olur, giriş katta oturanlar bunu göze almak zorundadır. Kimse size göre hareket edemez ki. Ben olsam ben de kızardım ne bu saçmalık diye.
Eski yoneticeye apartmanda çok ses olduğunu ve görültüden rahatsız olduğum için yazı asıcağımı söyledim.oda tabikii rahatsız oluyorsan as herkes dikkat etsin dedi ama konuşmayıda en başta o kestiNormalde zaten sessiz olunmalı apartmanda. 1.katta oturuyor diye butun sese katlanmak zorunda değil kimse. Herkesin uyarması lazım coluk çocuğunu. Hiç umrunda olmasın zaten kimse gelmiyormuş kapısına kadar gidip sen davet ediyormuşsun. Artık malesef komşuluk eskilerde kaldi. Bizim apartmandakiler birbirlerini görünce başlarını çeviriyor sen düşün. Daha fazla ses yaparlarsa yönetime bildir çok fazla ses oluyor bari gece 11 den sonra dikkat etsinler diye.
Aslında yazida birşey yok ama sizin yazdığınızı nerden ögrendiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?