Bi yazı için trip atan komşularım

Digerlerinede o söylemiştir benim astığımı

Ben 3 yıldır oturduğum berbat komşular yüzümden şunu öğrendim, onlar bütün sesi yapsın ama rahatsız olan sen, hiiç sesini çıkartma senden iyisi olmaz. Ama bir kere sesini çıkartıp rahatsız oldugunu dile getirirsen senden kötüsü olmaz. O yüzden boşver hiiç takma.

Buarada ses meselesine gelince, kesinlikle o sese katlanmak zorunda değilsin. Eğer devam ederlerse çirkeflik yap kavga çıkart sesini yükselt. Benim bir alt komşu var sifon çekme sesimden bile şikayet ederdi hergün. En sonunda çıktım balkona sesim kısılıncaya kadar bağırıp azarladım. Sonuç; 1 senedir rahatım sesini çıkartmazsan eziyorlar malesef.

Komşularınız abartmış bence yazının üslubuna bişey Yok ve haklı bi talep yani, akşam kablo yanınca komşunuz hıh deyip girdiyse boşverin gerçek yüzünü görmüş oldunuz ama artık insanlık kalmadı ben bu durumlara şaşırmıyorum

İyide hiç konuşmasalar bile ayakkabı sesi gelecek,insanlar uçarak gidemeyeceklerine göre muhakkak ses gelecek.
Ha gece yarisi kapınızın önünde ses etseler amenna ama 300 kere girip çıkıyorlar demeniz bile tuhaf,size ne yani,isterlerse 1000 kere girip çıkarlar.
Bebeğiniz sesten uyanıyorsa buna çözüm bulacak olan sizsiniz ,beyaz gürultü oyuncağı alabilirsiniz mesela yada kapiya en uzak odada uyutursunuz ama insanlara girip çıkmayın,ses çıkarmayın diyemezsiniz.
Oğlum 13 aylık,odası havuza bakiyor,daha yeni başladım odasında uyutmaya zira yazın havuz kalabalık,cam kapali uyuması mümkün değil sıcak,gündüz hep kendi odamda uyuttum,kimseye ses yapmayın diyemem ki.
Abartmışsınız bence.

Komsularin fazla abartmis bn şunu bilir sunu konusurum kimseye iyi nitetini belli etmiyeceksin gün gelir iyi niyetinden vururlar seni

Kraliyet mensubu bireylere, bir durumu bildirirken ulak gönderilir çok ayıp olmuş. Haddinizi biliniz rica ediciğim.
Ne biçim insanlar var ya, dedikodu malzemesi arıyorlarmış arkadaşım takma kafana. Ne demek tek tek kapılarına gidip söyleyecekmişsin, ne alaka ya. Bu sefer de "sana nasıl dedi, bana nasıl dedi" dedikodusu yapacak çöp karakterliler.
Apartman kuralları vardır, haldır haldır koca ayak gibi sesli sesli çıkamazsın. Hala ne var ses olabilir diyen var. Kadın da çıtları çıkmasın yazmamış, sessiz olun demiş. Konuşabilen egolar.

Apartman girisine öyle yazı yazacağıma kapıma dikkat bebek var yazısı asardim canim hem kimseyi kirmazdim hem yaziyi goren daha dikkatli davranirdi apartman girisi bu herkes ucarak giremezki illaki gurultu patirdi olur bence ayıp olmuş birde görüştüğun insanlar

Canım ben yazı asmadım ama bizim komşularda öyle :) yeni taşindim bitanesi bilehosgeldine gelmedi. Karşı komşuya tabak verdim 3 , 4 kez iki senede bana bir meyve bile tattırmadı. Bence taşının sizinkiler komşudan öte kinli ve geri insanlar gibi duruyo

ınsanlar parmak ucunda merdıven ınıp cıkamaz kı ? ben kızım bebekken lutfen zıle basmayın evde bebek var dıye yazmıstım sonra ayıp olur belkı dıye dırek zili sokmustum esım anahtarla gırıyor zaten olmadı ararlar kapıyı acın dıye... onda bıle cekınmıstım sız kımseye rahatsızlıgınızı dıle getırmeden dırek yazı asmanız hos olmamıs ıclerınde yakın oldugunuz varmıs ona mesela ya ınanılmaz gurultu gelıyor yazı ascam valla ınsanları tek tek rahatsız etmek ıstemıyorum bunun ıcın bebek daha kucuk anlayıs gosterırler dıye dusunuyorum deseydınız bunlar olmazdı
1. katın hep sorunudur zaten bu ? ayıp etmıssınız bıraz

Anlatım şeklinizden bile belli kötü niyetiniz yok , herkes biraz daha dikkatli olabilir bunda bişey yokki üstelik görüştüğünüz insanlarmış. Kırılan gelsin yüzüne söylesin sende açıklamanı yaparsın, yani cazgır bir insan olmadığın belli. Böyle güzel yaklaşan birine komşularının yaptığı hiç hoş değil

Zemin üstünde oturuyorum ben de, apartman giriş kapısı yatak odası olarak tasarlanan odanın altında. 40 daireli çift kapılı bir bina. Ben yatak odasının yerini değiştirdim başka odaya aldım ancak kapı sesini duymamam imkansız. 40 daire, en az 150 nüfus. Gece çalışan da var, sabah çok erken giden de. O kapı 24 saat 10 dakikada bir açılır kapanır. Ne yapayım? İnsanlara girip çıkmayın mı diyeyim? Demir kapı ne yaparsan yap ses çıkarır. Acelesi olan olur, elinde yükü olan olur. Ben bu evi aldıysam bunlara katlanmak zorundayım. Kimseyi sessiz olma konusunda uyarmaya hakkım yok, çünkü apartman girişlerinde ses olur.

Akilli bi halt olsalar. O yazinin genel birsey icin yazildigini anlarlardi. Sonucta apartmana misafir de geliyor. Siz herkese tek tek soyleseniz de disaridan gelen yabanci icin yine asmaliydiniz. Onlar sizden hazzatemiyorlar belliki. Yazi bahane olmus.

Bebekli biri olarak anliyorum sizi bazen oyle iniyorlarki cocugun uyanmamasi mumkum degil ama kagit asmaniz itici gelmistir insanlara tabi bu kadar tavir alinacak bir durum yok samimi oldugunuz komsunuzda size hos olmadi kagit asman diyip sizi uyarabilir konuyu kapatabilirdi

Bencede giriş katında oturan bi ri bunu göze almış demektir
Ama ben komşunuz olsam küsermiydim böyle hayır tabi ki bu kadar abartmaya ne gerek var

Size çok benzer komşular bende de var. Binayı evlerinin +1 odası sanıp herkesi kendinin emir eri sanan. Senin bebeğin sesten rahatsız olabilir bu çok normal.ama herkes senin bebeğine göre hareket edemez. Sessizlik istiyen mümkünse müstakil otursun. Demek ki sizin bu ilk değil ki komşular artık tahammül edemez olmuşlar.

Ay bu insanları anlamak zor komşuların tepkisi çok büyük olmuş saçma ötesi. Senin yanlışın da şöyle madem konuşup görüştüğün insanlar, o halde önce sözle uyarmalıydın. Not aşmak en son iş olmalı bence! Yani yaptığın şey sizi önemsemiyorum ve konuşma gereği duymuyorum, burdan okuyup anlayın ve uygulayın der gibi olmuş.

Bende 1.katta oturuyorum bebegimi uyuttum tam biri zile basti tanimiyorum rasgele basmis zile basmayin yazmis yan komsum bende yazacagim bu gidsle evet küsen küssün darilan da darılsin evlâlarımızdan muhim degiller...

kizim 17 aylikti kusmugunda bogulmak uzereydi binaya ciktim yardim edin diye bagirdim son care kapilarini acip bakip kapattilar sorun sizin komsularinizda degil artik insanlik bitmiş maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…