- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
bi evlilik yaptım çocğm yok boşanalı 5 sene oluyo 30 u ma gircem 2 ay önce briyle tanıştım o 2 ay gibi kısa bizamanda uzun zamandır hsissedemediğim seyleri hissettim çok güzeldi taki önceki güne kadar 2 ayda sevilirmi demeyin sevdim hissettim ümit bağladım hayal kurdum tek isteğim şu dünyada huzurlu bi yuva anne olmak ne para ne pul hiç bişey de gözüm yok görüştüğüm kişi biz görüşmeye başladığımızın bi kaç gün sonrası işten çıktı kendisi çıktı 4 yıllık üniv.mezunu kaymakamlık ve kpss ye hazırlanmaya başladı bu süre zarfında bazen en ufak bişeyden sorun çıkarıyo sonra özür diliyodu kaygılarım var gelecek iş kaygım var yaş 30 oldu ben hala bi tutunamadım die hep ılımlı anlayışla yaklaştım hakısın dedim senin önünde sınavların var takma olucak allahın izniyle die hep moral vermeye çalıştım bi gün yine bu bunalım takılıp bitsin dedi bende tamam bende bi emanetin var hediye almştım onu vercektim buluşalım dedim tamam dedi bulştğmzda sarıldı ben senden ayrılmam senin gibisini nerde bulcam diyip tatlıya bağlamıştık taki geçen akşama kadar istanbuldan bi firmadan mülakata çağırmışlar napıyım dedi bu arada benim annem rahatsız panikatak hastası yalnız evde kalamıyor yalnız kapının önün bile inemiyor kalabalığa giremiyor yola gidemiyor ben bulundğmz yerde iş olsun istedim ama memurluk falan olursa dönme umudu tayin umudu var 3 4 sene dişimizi sıkarız die düşündüm ben yinede sen bilirsin ben engel olmak istemem dedim gelirmisin bana net bişey söle dedi bende ailem ilşkimizi bile bilmiyor nasıl net bişey söyliyim annemin durumu ortada ama sendende geçemem ne yardan geçebiliyorum ne selden misaliyim dedim annem bi yanda bi yandada sevdiğim insan allah büyük dedim bu hemen bitsin yormayalım birbirimizi diyip ayrıldı kızlar yine hayallerim yıkıldı ben annem rahatsız olmasa fizana da giderim heryerde yaşarım ama annemi de düşünmek zorundayım bana demedi güç vermedi istediğin zaman gideriz gidersin annende ikna olur beni tanıyınca falan bak gör güzel olcak demedii gitmeyi tercih etti hayattan herşeyden soğumuş aşk meşk ona göre değilmiş ben mükemmel bi insanmışım psikolojisi bozuk yine ona güzel msjlar attım cvp bile vermedi varmı bi hatam die kendimi yiyorum iyiler hep mi kaybeder biyere sığamıyorum içim daralıyor (