bi yılbaşı krizide benden

evet canim dogurmak uzereyim ve evde koltuk yok....allahtan gelemediler...esim olayi halletti rahatsiz doktora goturucem demis...inan anlayissiz insanlarla ugrasmak cok zor gelme desen istemiyorlar derler...onlar her istediklerinde gelebilicekler evde hatamisin yorgunmusun yok....ilk hamileligimdede hastaneden ciktim 2 saat sonra yemege diye gelmisler....esimle simdiden pazarlik yaptim dogumdan sonra rahat etmek istiyorum ilk dogumum gibi olmasin dedim...bakalim artik nolucak...

canım zaten gelene gelme diyemiyosun maalesef bu sefer sen kötü olursun ben o anlayışı karşımdaki insanlardan bekliorum ama bu gidişle daha çok beklerim kaynanam iyice sardırdı kocası yok gibi davranıyor alışveriş merkezine gidiyoruz dönüşte uğrayın diyor bi yere gitmek istiyor bize söyleyip bizimle gidiyor canımı sıktı artık bu arada lohusa kadına neden yemeğe gelmişler hiç anlamadım annene çıksan doğumdan sonra rahat edemezmisin yada eşine söyle geçen sefer çok kötü oldu dinlenemedim de zor bu işler canım kimse kimsenin halinden anlamıyor

ya sanki annesiyle babasıyla girmese bişey olcak bi kerede başbaşa olmaya heveslen be adam bu anne baba bağımlılığı ne zaten görüyosun hergün

ay bi anlasam.üç yıllık evliyim ilk iki yılda nöbetçiydim o da evde yalnızdı.bu sene de ewde geçirelim dedim kayınvalidemler çağırdı ben uygun bir dille geriçevirdim teşekkür ederek.eşim ses çıkarmadı ama herkes keşke gelseydiniz falan dedi.bende eşinin nöbetten çıktığını ve bundan önceki iki yeni yıldada ayrı olduğumuzu söyleseydin deyip kapattım konuyu

hep aynı muhabbetler keşke gelseydiniz sizde olsaydınız vs....bıktım 1.5 senede sen 2 sene değil 10 senede ayrı kutlasan umurlarında olmaz onlar için önemli olan yanlarında olmanızdır ama ben de bazen yalnız olalım istiyorum istediğim çok basit bişeydi aslında güzel bi sofra kuracaktım başbaşa yemek yiyip tv seyredecektik hepsi bu ama maşallah her yerden çıkıyolar özellikle k.validem anlayışsız k.pederim daha anlayışlı biz nerdeyse çift olma kavramını kaybedicez 3 kişi olcaz çünkü. eşimle aramda bozulur oldu bu saçmalıklar yüzünden. eşim onun yanında bana yakın davranınca bakışları değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…