bi yılbaşı krizide benden

umutyok

yürüyorum düş bahçelernde
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
407
2
46
Ankara
arkadaşlar yılbaşında erkek kardeşim yalnız olduğu için(annem ve babam mecburi şehir dışındalar kardeşim 16 yaşında)evime çağırmak istedim eşim kardeşimi sever hep de çağırır eşime söledim olur dedi sonra 3 4 gün önce konu yeniden açtım olurr annemlere gidersek o da gelir dedi bende bozuldum çocuk çekinir rahat edemez dedim ayrıca ben bu tarz şeyleri ona danışmadan yapmam ama o hemen bi takım planları yapmış bana annesi falanda gelirmisiniz demedi ama demekki aralarında konuşmuşlar bende sinirlendim ben kardeşimi rahat rahat ağırlamak isterim o da rahat etsin isterim. neyse babamlar bugün dönmeye karar vermişler yani kardeşim yalnız kalmayacak o sorun çözüldü ama eşim ailesine gitmekte ısrarcı yada biz onları davet edelim diyo ben annemlere gidelim falan diye tutturmuyorum istiyorumki evimizde bişeyler yapalım ama o ille onları katıyor işin içine ya kızlar hakkım deilmi bu kadarı dışarı çıkalım demiyorum hediye istemiyorum ama o anlayışsız kardeşimide çağrınca annemler diyo başbaşa kalalım deyincede çok sıkıldım ya sinir oldum

aman ya benim esimde öle dedi ama ben gitmicm sen git hemistesemde gelemem terminlerim var dedim gitmiycjk galiba oda hepsiiii ayni

aman ya benim esimde öle dedi ama ben gitmicm sen git hemistesemde gelemem terminlerim var dedim gitmiycjk galiba oda hepsiiii ayni
ya sanki annesiyle babasıyla girmese bişey olcak bi kerede başbaşa olmaya heveslen be adam bu anne baba bağımlılığı ne zaten görüyosun hergün

o kadar gıcık oluyorumki böyle arkamdan iş çevrilmesine anlatamam çok istiyosa gitsin bende evde otururum yada annemlere giderim bıktım zaten sık sık görüşüyoruzz

keşke bugün gidiverseydiniz k.validenlere. yarında başbaşa olmak zorunda kalırdı kendileri.

ahhhh keşke ailelere yalın olsamda hep beraber olsak.senelerdir.yalnızız.bazı şeylerin kıymetini bilmiyorsunuz.kalabalığı çok çok severim.mümkün olsa hazırlıklar yapsam her iki tarafıda davet etsem.cümbür cemaat girsek yeni yıla ne güzel olurdu

Egem herkes bir olmak zorunda değil ki arkadaşında kendi çekirdek ailesiyle bir yılbaşı geçirmeye hakkı var..istediği çok birşey değil ailesiyle yalnız kalarak bir yılbaşı geçirmek istiyor..Ayda yılda bir araya gelmiyorlarmış zaten ayda yılda bir kendi kendilerine kalmak istiyor konu sahibesi hakkıdır da :)

Son düzenleme:
bi deneyim ama faydası olur mu bilmem annesi çağırmıştır bize gelin şunu yiyelim bunu yapalım diye aklını çelmiştir

faydası olur canım.sen bı dene.annesı ne yapacak sevdıgı bı yemek,kuruyemiş,meyve...sen daha fazlasını yapal kırmızı camasırları da eve gıderken yarın partı var de.kandır ıste.erkekler cocuk gıbıdır.

eşimde dün söyledi annemle konuştum bize gelin sobayı da yakalım beraber olalım falan demiş bizimkide belli değil biz arkadaşlarda oluruz büyük ihtimal bekleme anne demiş....zaten kayınvalidem beni es geçer hep eşime söyler gelin diye yada ben geliyorum diye yani bu hep böledir alıştığım için sinir olmuyorum artık hiç..ama ben ondan önce davrandım haftalar öncesinden eşime sordum napıcaz diye (bu arada aileler görüşmüyor bizde ) her iki tarafa da gitmem dedim kendi aileme gitsem onunda annesi var sonuçta içime sinmez o da tamam o zaman hiçbiyere gitmeyelim evde takılalım dedi yarın akşam nasipse kızım eşim ben yalnızız ...bence konuş eşinle yalnız kalalım başbaşa olalım falan diye azcık dil döküver o akşamı sıkıcı bi şekilde geçirmektense dene derimmm mutlu yıllarr

ben kalabalığı çok sewmem ayrıca tek onun ailesini çağırsam kendi aileme ayıp olur hepsini çağırsam hem ewim küçük hemde aileler o kadar samimi değil hemde yeni ewli sayılırım ondan

ewet canım aynen öyle

ya annesi kendini fazla yormaz bile durumlarda eşim istese neler yaparım

keşke bugün gidiverseydiniz k.validenlere. yarında başbaşa olmak zorunda kalırdı kendileri.
emin ol yine gitmek zorunda kalırdık bu sefer 2 gün üst üste cilalı bi şekilde görürdüm kendilerini ya zaten normaldede evler yakın çok sık görüşüyoruz akşamlı gündüzlü

en iyisini yapmışsınız ben kargaşayı sevmiorum öyle durumlarda ayaktada çok kalıorum

valla canım ben de baktım eşim annemler falan diyecek hemen deyiverdim yemeği evimizde yeriz sonra da başlarız gezmeye bir oraya bir buraya kayınvalidemlerde çay faslından sonra annemlerde vur patlasın çal oynasın...

ne yapayım kesin ya annemlere gidelim ya onlar bizde toplansın diyecek yada illa topluca bir plan çıkaracak önüme.en iyisi bu işte.ohhhh herkes rahat!!!

iyi bi çözüm bulmuşsun aslında

yılbası akşamına neden bu kadar anlam yukluyosunuz..?
gidiverin siz inada soktukce oda ailemi istemıyor diye düşünüp inada sokuyor belli...
bi gün sonra başbaşa kutlayın yılbasınızı..
güzel bi masa mum ısıgı vs..
yapın eşize güzel bi sürpriz..
önünzde nice yenı yılbaşları olacak..
değermi bu kadar gerginlik yaratmaya

başbaşa dışarı çıkıp vakit geçirelim demeyi deneyin belki işe yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…