- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Üc gundur kendimi cok yiprattim surekli sinirden agliyip duruyorum karnimda bebegim var kendime cok kiziyorum onuda strese kattigim icin ama napim dayanamiyorum.esim bana gore cok sorumsuz onceden disari ciktiginda bi saat icin bana dil dokerdi cikmak icin simdi beni umursamiyor.ben dedimki kendi kendime biraz torpiliyim bu huyumu adami sıkmayım.bayramin 1 gunu bi saat gezdirdi beni sonrada bana dedi bu aksam arkadaslarla bi koye gidicez mangal falan yakicaz sabahta denize girip gelicez bende icim icimi yesede tamam dedim ve farkediyorum bunu surekli beni ailesine birakip yapiyor bayramin ikinci gunu bana babamin kahvesini acicam dedi 1 saate gelirim gelmedi telefon kapali ve kahveye baktik yoktu orda. Bayramin 3 gunu ben surekli hadi evimize gidelim diyorum yarin hastane gideriz hastane yakin buraya bugunde burda kalalim dio tamam diorum.sonra ogreniyomki bayram 4 kadar hastaneler kapali ben yine aradim gidelim kapali hastaneler bosver gitmeyelim diyorum o bana otur oturdugun yerde dio.bugun bayramin 4 gunu bana hazirlan gidelm dedi ben tamam dedim sora dediki sen hazirlan ben bi dukkanimizdan getirecegim bisi var gitti sora ben hazirlandim.neredeyse aradan 1 saat gecti esim gelmedi gitiim dukkana baktim esim yok beni yine kandirmis.sora geldi eve yeter beni kandirdigin ben eve gidiyorum sakin gelme yoksa terkederim orayi dedim ve kapiyi vurup ciktim arkamdan gelme tenezzulunde bulunmadi.ben saat 11 de eve geldim esim saat 16 da geldi gonlumu aldi sonra ise giderken son golunu atti ben senin kolenmiyim sen boyle yapmaya devam ettikce ben kacicam dedi ben yine agladim geldi yine sarildi boyle yapma dedi
Beni sucluyo surekli ya ben onu cokmu sıkıyom bilmiyorum ama o beni cok uzuyor telefonda agladim yine tutamadim kendimi dalgaci bi sekildr konustu benle adamin umrusunda degilim bende surekli seni birakcam bosasicam diorum gidicem diorum oda bu yaptiklarimi yuzume vuruyor.. Napmam lazim bunun duzelmesi icin soyleyin bana
Cok uzun oldu nolur kusura bakmayin cok fenaaa doldum
Beni sucluyo surekli ya ben onu cokmu sıkıyom bilmiyorum ama o beni cok uzuyor telefonda agladim yine tutamadim kendimi dalgaci bi sekildr konustu benle adamin umrusunda degilim bende surekli seni birakcam bosasicam diorum gidicem diorum oda bu yaptiklarimi yuzume vuruyor.. Napmam lazim bunun duzelmesi icin soyleyin bana
Cok uzun oldu nolur kusura bakmayin cok fenaaa doldum